- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
İyiym kuzum napıyım bakınıyorum öyle :) Hoşgeldin :)napıyosunuz sevgi dolu gelincikler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiym kuzum napıyım bakınıyorum öyle :) Hoşgeldin :)napıyosunuz sevgi dolu gelincikler :)
O kadar da ağzımı burnumu sıkıca sarıyorum dışarı çıkarken ama ben buranın soğuk havasına alışamadım işte, çok feci..Dikkat et valla canım havalar bozuyo dengemızı dun aksamda bende aynı durumdaydm bılgısayar hc otrmadm hatta bas agrısndan heryerım dokuluyodu uyudum bı terledm ıyıyım bgn..
Ya hadiii söyle kızzyapma bana bunusanırım 12 takım pijamam olmş yapma dayanamıyom alıyom bıdaha
![]()
Boş boş vakit geçiriyorum kendi adıma.. :)
ayyy benim başım çatlıyo kızlarİyiym kuzum napıyım bakınıyorum öyle :) Hoşgeldin :)
O kadar da ağzımı burnumu sıkıca sarıyorum dışarı çıkarken ama ben buranın soğuk havasına alışamadım işte, çok feci..
Ya hadiii söyle kızzPijama takımı almadım ben daha almam lazım.
Dün aynı durumdaydm bende agrı kesıcı al canıım gecmıs olsun.. Kızz senin adın ne ben kacırmısım onu cok merak ettm değişik falan demişlr bulamadm ama ısmını sayfalardaayyy benim başım çatlıyo kızlar![]()
Geçmiş olsun canım, geçenlerde benim de 2 gün aralıksız çatladı valla.. Bir çaresi de yok ki..ayyy benim başım çatlıyo kızlar![]()
Çok kötüsünCanım netten alısverıs konusunda hc bı bılgım yok bılıyosn bı kere senın tavsıyenle aldm bende :)
ayy talia pelin canım :)Dün aynı durumdaydm bende agrı kesıcı al canıım gecmıs olsun.. Kızz senin adın ne ben kacırmısım onu cok merak ettm değişik falan demişlr bulamadm ama ısmını sayfalarda![]()
ayyy utanmasam oturup ağlıycam ağrrıdanGeçmiş olsun canım, geçenlerde benim de 2 gün aralıksız çatladı valla.. Bir çaresi de yok ki..
Çok kötüsün![]()
ayy talia pelin canım :)
ayyy utanmasam oturup ağlıycam ağrrıdan![]()
Selin?Aaaa yabancımsı isim oldugunu hıc dusunmemıstım canım değişikmiş gercekten ama hıkayesı cok guzelmiş cıdden babannen ıcın sorun yoksa tabıı :) İkinci ismınle benım ismim benziyor cok 1 harf farkımz var![]()
aklıma ilk ece eda gül geldiBenimki çok kısa 3 harf ama söylemem![]()
O üçlüden biri ama daha da zorlamayalımaklıma ilk ece eda gül geldi![]()
Geçmiş olsun canım, geçenlerde benim de 2 gün aralıksız çatladı valla.. Bir çaresi de yok ki..
Çok kötüsün![]()
bu kadar yaklaştıysam tamamO üçlüden biri ama daha da zorlamayalım![]()
Ece diyesim geldi şimdi üçünden biri diynceO üçlüden biri ama daha da zorlamayalım![]()
sağolasın canım gelirsem bi bakayımAsarcıklıda canım hamam yolunun ara sokağında milyoncuların olduğu caddede :)
bence gülEce diyesim geldi şimdi üçünden biri diynce![]()
Hatun sen neden onlıne gozukmuyosun hıc ızlıyo olmam lazım benım senı ama gozukmuyosn merak ettımaklıma ilk ece eda gül geldi![]()