2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yani aslında o da doğru. Ben üşengeç insanım hayatta uğraşmam :) gider alırım çarşıdan. zaten kaç insan gelcek ki :/ ne kadar mutsuz mutsuz konuştum ya :/ bi an önce bitsin şu tantana da evlenelim istiyorum, balayından döndüğümde rahata ercem ben :))

Aynı ben :P

Eki Görüntüle 1355363

Bunu begendım canım sütyen cupları falan harıkaydı yumusak sevmıyorum ben taş gibiydi valla yarın alırm sanırım bugün yağmurluydu burası eve yetsmemız gerektı bıde bakamadım cok ama baksamda bu olur muhtemelen :) Nasıl?

Canım foto çok ufak ayrıntıları göremiyorum ama güzel duruyor. Destekli mi? Fiyatı ne?

Sen yine de yat canım zaten o kadar da sormasa seni çoktan bitirirdin seni çeken çok tarafı var demek ki ama bazı konularda şüphelerin var.. Eminim çok seviyordur seni öyle olmasa hissederdinn sevdiğine eminim diyorsun sende ama dediğin gibi sevgi yeter mi bir, ikincisi şu dönemle mi alakalı onun değişimi bilemezsin heralde
Öyle canım sevmese durmam zaten 1dk bile. Bi yandan da diyorum 4 4lük insan yok. Eğer ben ayrılsam ve sonra karşıma daha iyisi mi çıkacak diyorum. Bilmiyorum işte düşünüyorum.

Bende saten almayı düşünmüyorum canım penye 6lı set alıcam cunku satenlerı gordukce tek tek alıyorum zaten dayanamıyorum :)

Canım malesefkı sevgı her sorunu asmaz ama annesı bıldıgın kaynana modelıymıs yanı su anlatılan kaynanalardan duyduklarımızdan..Buna sen karar verceksın ömür gecırebılcekmısın oturup dusunceksın.. Bide bı mesajında akşama kadar her dediğini yaptım akşam yoruldm diynce surat astı yazmıssın. Sonucta sende calısıyosun hazıra alıstırma.. Ben dıyorum nısanlıma mesela senın arkanı toplamam kendın toplıcaksın dagtyosan dıye ustunden cıkardgnı egılıp alıversn bı zahmet mesela kucuk seyler belkı bunlar ama alıstırırsan yorar senı..

Eveeeeet benımkınede buyrun gelın beklerım :D

Ayy canım cok sağol cevap verdıgın ıcın.. Ne zamana kadar devam edıyodu bılıyomusun dıcektım sıtesnde goremedmde..

Ne utanmasıymıs o ask olsun hatun :D Paylaş bende bugün beğendıgm ve alcagm jartıyer takımını gosterym sana :D
Canım işte büyütülme tarzından. Ablaları herşeyi yapıyo evde. Ama hakkını yiyemem bana yardım ediyo. Ben ev temizlerken oda kalkar yardım eder. Ama özel ilgide bekliyo. Kendiyle alakalı herşeyi yapmamı istiyo

Canım Le Jardin 5265 yaz cıkıyo orda desteklısıde var desteksızıde ama desteklı tercıh edıyorum hep 40 lıraydı canım
Benim kırmızı jartiyer takım da Le Jardin, çok güzel kaliteli.. Baktım canım googledan büyük görsele, güzelmiş. Ben sert sütyen sevmiyorum ya, rahat edemedim bir türlü..

Canım işte büyütülme tarzından. Ablaları herşeyi yapıyo evde. Ama hakkını yiyemem bana yardım ediyo. Ben ev temizlerken oda kalkar yardım eder. Ama özel ilgide bekliyo. Kendiyle alakalı herşeyi yapmamı istiyo
Canım onu bir senin nişanlın değil tüm erkekler istiyor maalesef, bebek gibiler, hep ilgi hep bakım bekliyorlar.

Sen de ona ilgisiz ol, belki anlar biraz. Genelde yaşanıyor bu galiba ya, şu yüzükler takıldı mı ya da aileyle tanışma oldu mu erkekler bi rahatlıyolar, rahatlamasınlar. Sen zaten çözmüşsün, her istediğini yapma artık canım ya
Her istediğini yapmıyorum ama bilmiyorum o rahatlığı nasıl atlatırız.

Canım bu 8 senelik öğretmenlere yapılacak atama var o mu? Ya da öyle bişey biliyor musun? Burda sormuştum daha önce kızlara yapmazlar onu demişlerdi ama son durum ne bilmiyorum bizim de o derdimiz var :KK43:
Canım rotasyon yapılacak ama çok mağdur etmicek şekilde aynı il içinde belkide ilçeyi bile değiştirmicekler. Eğer o taslak yapılırsa bizde tayin isteyemiyoruz

Benim kırmızı jartiyer takım da Le Jardin, çok güzel kaliteli.. Baktım canım googledan büyük görsele, güzelmiş. Ben sert sütyen sevmiyorum ya, rahat edemedim bir türlü..
Bende yumusaklarla rahat edemıyrum canım deforme oluyo cabucak valla belkı 4 yıllık sutyenım hepsınden yenı duruyo hıc bısey olmuyo sertlere:D Annemde kullanıyo Le jardın ama onun cupları boş gıbı öyle sevmıyorum ama kalıtelı dıye ıstedm bende hep pıjama alıyom bıraz ıc gıyıme yogunlasmam lazım 30 kusur külodm var baskada hıc bıseym yok ıc gıyım adına he bıde sütyen külot takımım var kadar almak lazm bunlarıda jartıyer gymem gıbı gelıyo ama :)

Bende yumusaklarla rahat edemıyrum canım deforme oluyo cabucak valla belkı 4 yıllık sutyenım hepsınden yenı duruyo hıc bısey olmuyo sertlere:D Annemde kullanıyo Le jardın ama onun cupları boş gıbı öyle sevmıyorum ama kalıtelı dıye ıstedm bende hep pıjama alıyom bıraz ıc gıyıme yogunlasmam lazım 30 kusur külodm var baskada hıc bıseym yok ıc gıyım adına he bıde sütyen külot takımım var kadar almak lazm bunlarıda jartıyer gymem gıbı gelıyo ama :)
Bende bohça alışverişinde le jardin almıştım

Alışmazsa olmaz belkı oyle dıye dusundydm ben ama bılemedım tatlım senı yormıcak sekılde ıstesn canım oda olmaz oyle herseye tamam dıyıp bı seye hayır dıyınce surat asmak :KK11:

Bende bohça alışverişinde le jardin almıştım
Güle güle kullan canım begendım valla kalıtelıler ama hep sutyen almaya alısmısım 20 25 lıraya belkıde daha ucuza kız 40 lıra dedı aaa cok pahalı dıyıvermısım hıc almadm kı jartıyer:D

Alışmazsa olmaz belkı oyle dıye dusundydm ben ama bılemedım tatlım senı yormıcak sekılde ıstesn canım oda olmaz oyle herseye tamam dıyıp bı seye hayır dıyınce surat asmak :KK11:
İşte bilmiyorum şimdiden öyle özledim ki. Ama dik durup doğru karar vermeliyim diye düşünüyorum. Çünkü bugün tam 1ay kaldı..

Kızlar kına gecesi için nasıl bi abiye düşünüyorsunuz? Foto falan var mı atsanız da gözümüz gönlümüz şenlense :p

benim kına kendi memleketimde,düğün sözlümün memleketinde olacağı için,ben kınamda gelinlik giyecem ama sonra onu çıkarıp abiye mi giyerim bindallı mı bilmiyorum :( ablamlarda başka kıyefete ne gerek var,kınada da gelinlikle olursun diyor ama o zmn sanki bana hiç kına havası olurmuş gibi gelmiyor :( bilmiyorum nasıl olacak :KK61:

Tarif ettiğin abiyeyi gördüm sanırım hoşmuş cidden tam kına gecelik Hoppa
Ya ben organizasyon firmasıyla anlaşmazsam eminönü mekanım olacak zaten hatta istanbulda yaşayan kızlar olarak topluca gitsek varya ne indirim yaparlar bize :KK57::D

bende gitmek istiyorum Eminönüne,bana da haber verin giderken yaaa :KK53:

Güle güle kullan canım begendım valla kalıtelıler ama hep sutyen almaya alısmısım 20 25 lıraya belkıde daha ucuza kız 40 lıra dedı aaa cok pahalı dıyıvermısım hıc almadm kı jartıyer:D
Ben gelinliğin altına 50 liraya aldım nbb den.

İşte bilmiyorum şimdiden öyle özledim ki. Ama dik durup doğru karar vermeliyim diye düşünüyorum. Çünkü bugün tam 1ay kaldı..
İyi düşün cnım üzülcegın yada keşke diceğin bişey sakın yapma.. Ama düğün öncesı cok normal bu sorunlar bence

Bunu sen istemiyorsan istemiyorum de ya da anlayış beklediğini anlat.
Gerçi her erkek öyle hakikaten, istedikleri an istedikleri şey olsun istiyorlar, hep ilgi bekliyor sonra bir anda sıkılıveriyorlar. Bi de kadınlar için anlaşılmaz derler :/

Back
X