2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Eki Görüntüle 1356254 Eki Görüntüle 1356255
Canım bunları yükledim de senin düşündüğün renkler değiller o zaman neyse söylediğin renkler en cicileri bence de sadece farklı olsun diye söylemitim bunları ama tamamen uyumlu olsun diyorsan bencede pembenin açık tonları ile beyaz en güzeli Hoppa
bunlarda çok güzel duruyor :) şu an kafam karışık dogrusu yani evet byle bişey istiyorum ama oturtamıyorum beynimde detayları :KK57:

Bende kiralamayı düşünüyorum canım ama aşırı pahallılar napıcam bilmiyorum :KK43: dönüp bakmayacağımız kadar dandik bindallılar bile 300-400 tl ki para verseler giymem kınamda onları, kaftan istiyorum hatta hafif tarlatanlı bile onların kirası 1500 benim gelinliğimde ondan pek farkı olmayacak ki manyak mıyım niye vereyim o kadar parayı kaftana yani ne yapacağımı hiç bilmiyorum :KK14: tek çıkış yolu 1500e falan bi organizasyon firmasıyla anlaşırım o getirir kaftanı bir sürü hizmette almış olurum o paraya
kuzum 1500 kiralık bi kaftan çok ciddi bi para...
kına kıyafetlerinin eminnünde ucuz olduğunu duymuştum...
http://www.kaftanpazari.com/list/list.asp?ktgr_id=368 bak burda farklı modellerde vardır ve kiralık 200 lira...

kızlar benim dedem zamanında haca gitiğinde kaftan getirmiş ve kızları evlenen torunları sırayla onu giydiler. Kısmet olursa bende onu istiyorum :) şimdikiler kadar gösterişli bir şey değil ama manevi olarak önemli :)

benim hiç kaftana merakım yok ya:KK57:
Fuşya-Kaftan-Modeli.webp

Bak söylediğim buna çok benziyordu sadece iç kısmı sarı renkti fuşyaylşa sarıyı acaip yakıştırmışlardı bu resimde ki de 10 numara kiralama bedelini sorsak aynı fiyattor yine bence muhteşem bunlar :KK14:

Eki Görüntüle 1356282
Bak söylediğim buna çok benziyordu sadece iç kısmı sarı renkti fuşyaylşa sarıyı acaip yakıştırmışlardı bu resimde ki de 10 numara kiralama bedelini sorsak aynı fiyattor yine bence muhteşem bunlar :KK14:
çok güzel ama bana yakışmayabilir böyle bişey:KK70:

Nişan kısmına kadar stresli ve heyecanlı geçti :) nişandan sonra biraz rahatlamak kafa dinlemek istediğim için iç bir şeyle uğraşmadım :) yeni yılla beraber inş çeyiz alışverişine ve hazırlıklara son sürat :D
canım nişanda veya sözde verebileceğim hediyeler ne olabilir.. onları şimdiden düşünmeye başladım bile uuff o_O

Back
X