2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım nişanda veya sözde verebileceğim hediyeler ne olabilir.. onları şimdiden düşünmeye başladım bile uuff o_O
ben sözde bunlarda sipariş vericem canım... nişan için butik sabun yaptırdım ve minik şişelere gül suyu koydum :)
10414854_786510511405472_200148383998469235_n.jpg

ben sözde bunlarda sipariş vericem canım... nişan için butik sabun yaptırdım ve minik şişelere gül suyu koydum :)
10414854_786510511405472_200148383998469235_n.jpg
kuzum diğer dediklerininde örneklerini koyabilir misin zahmet olmazsa.. en azından elimde dururlar , aralarından seçim yaparım.. :)mesela bunlar hoşuma gitti :DBirde nerelerden temin ederim bu tarz şeyleri :)

bizde inş. 6 ay nişanlı kalırız diye düşünüyoruz.. :KK60:ne güzel ailen anlayışlı.. bizimkilerde mesleğini eline al ondan sonra diyor:KK51:
kesinlikle haklılar :) bazen iyi bazen kötü sonuçlar doğursada çalışmaya başlamak iinsanın düşünceleri isteklerini değiştirebiliyor. Ayıca kendi özgürlüğünü kazanmış bir şekilde evlenmek , hazırlık yapmak emin ol ki daha iyi olacak :)

onun adı 6 harfli benim ki 5 çok mu uzun durur ki öyle:KK17:
Ben iki isimlisiniz diye dedim tatlim o zman uzun durmaz :)
Heh iyi bari 2 kişi olduk:D
Ben de varim :KK49:
kuzum diğer dediklerininde örneklerini koyabilir misin zahmet olmazsa.. en azından elimde dururlar , aralarından seçim yaparım.. :)mesela bunlar hoşuma gitti :DBirde nerelerden temin ederim bu tarz şeyleri :)
Ben yapiyorum:oops::oops::KK22:

kuzum bu bilgisayarda yok özelden ben sana tepsimi hediyeliklerimi filan atarım komple :)
ayyy canım çook tşkr ederim.. eğer internet linki varsa onları da verir misin :KK68:çok mu masraflı oldum nedir :confused: şimdi nişanda davetiye olacak sonra bu hediyeliklerden de istersem ya nişanda ya da sözde mi vermem gerekir ? yoksa ikisinde de ayrı ayrı mı versem :) nasıl yapsam bilemedim şimdi :)

canım nişanda veya sözde verebileceğim hediyeler ne olabilir.. onları şimdiden düşünmeye başladım bile uuff o_O
canım ben kurabiye dağıttım ama küçük şişelerde kolonya, kokulu taş ve sabunlar çok moda :) ayrıca manevi değeri olsun istiyorsanız bazı kuruluşlara bağışta bulunup buzdolabı magnetleri yaptırabilirisiniz üzerinde işte yazıyor bu nişana katıldığınız için tşkkür ederiz sayenizde şukadar yardım yapıldı falan diye :) örnek foto şuan elimde yok sonra yüklerim. Ben nikah şekeri olarak ağaç fidesi dağıtmayı istiyorum mesela kısmet olur inş :)

Back
X