- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
Sen tesettürlümüydün canım?çok güzel ama bana yakışmayabilir böyle bişey![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen tesettürlümüydün canım?çok güzel ama bana yakışmayabilir böyle bişey![]()
evet kuzum :)Sen tesettürlümüydün canım?
bizde inş. 6 ay nişanlı kalırız diye düşünüyoruz..evet canım arayı uzatmaya niyetimiz yok ailelerde bizim gibi düşünüyor :)
talia pelin canım adım :)
Hmm olur aslında ama içine sinmesi önemli tabi.. Bi açık benim heralde burdaevet kuzum :)
ben böyle kabarık, tarlatanlı giyemem sanırım..Eki Görüntüle 1356282
Bak söylediğim buna çok benziyordu sadece iç kısmı sarı renkti fuşyaylşa sarıyı acaip yakıştırmışlardı bu resimde ki de 10 numara kiralama bedelini sorsak aynı fiyattor yine bence muhteşem bunlar![]()
ben sözde bunlarda sipariş vericem canım... nişan için butik sabun yaptırdım ve minik şişelere gül suyu koydum :)canım nişanda veya sözde verebileceğim hediyeler ne olabilir.. onları şimdiden düşünmeye başladım bile uuff![]()
bende açığımHmm olur aslında ama içine sinmesi önemli tabi.. Bi açık benim heralde burda![]()
Heh iyi bari 2 kişi oldukbende açığım![]()
Evet canım gördüm çok sevindim geri gelmene![]()
kuzum diğer dediklerininde örneklerini koyabilir misin zahmet olmazsa.. en azından elimde dururlar , aralarından seçim yaparım.. :)mesela bunlar hoşuma gittiben sözde bunlarda sipariş vericem canım... nişan için butik sabun yaptırdım ve minik şişelere gül suyu koydum :)
![]()
ben özelde çalışırım devlet istemiyorum zaten :) mezun oluncada bi engel kalmıyo çok şükür :)bizde inş. 6 ay nişanlı kalırız diye düşünüyoruz..ne güzel ailen anlayışlı.. bizimkilerde mesleğini eline al ondan sonra diyor
![]()
kuzum bu bilgisayarda yok özelden ben sana tepsimi hediyeliklerimi filan atarım komple :)kuzum diğer dediklerininde örneklerini koyabilir misin zahmet olmazsa.. en azından elimde dururlar , aralarından seçim yaparım.. :)
3 kişiyiz :)Heh iyi bari 2 kişi olduk![]()
Niye be?çok güzel ama bana yakışmayabilir böyle bişey![]()
kesinlikle haklılar :) bazen iyi bazen kötü sonuçlar doğursada çalışmaya başlamak iinsanın düşünceleri isteklerini değiştirebiliyor. Ayıca kendi özgürlüğünü kazanmış bir şekilde evlenmek , hazırlık yapmak emin ol ki daha iyi olacak :)bizde inş. 6 ay nişanlı kalırız diye düşünüyoruz..ne güzel ailen anlayışlı.. bizimkilerde mesleğini eline al ondan sonra diyor
![]()
Bende uygun fiyatlı bulabilirsem bunlara hevesim var ama sanmıyorum bindallıya kaldım sanırımben böyle kabarık, tarlatanlı giyemem sanırım..![]()
Ben iki isimlisiniz diye dedim tatlim o zman uzun durmaz :)onun adı 6 harfli benim ki 5 çok mu uzun durur ki öyle![]()
Ben de varimHeh iyi bari 2 kişi olduk![]()
Ben yapiyorumkuzum diğer dediklerininde örneklerini koyabilir misin zahmet olmazsa.. en azından elimde dururlar , aralarından seçim yaparım.. :)mesela bunlar hoşuma gittiBirde nerelerden temin ederim bu tarz şeyleri :)
ayyy canım çook tşkr ederim.. eğer internet linki varsa onları da verir misinkuzum bu bilgisayarda yok özelden ben sana tepsimi hediyeliklerimi filan atarım komple :)
canım ben kurabiye dağıttım ama küçük şişelerde kolonya, kokulu taş ve sabunlar çok moda :) ayrıca manevi değeri olsun istiyorsanız bazı kuruluşlara bağışta bulunup buzdolabı magnetleri yaptırabilirisiniz üzerinde işte yazıyor bu nişana katıldığınız için tşkkür ederiz sayenizde şukadar yardım yapıldı falan diye :) örnek foto şuan elimde yok sonra yüklerim. Ben nikah şekeri olarak ağaç fidesi dağıtmayı istiyorum mesela kısmet olur inş :)canım nişanda veya sözde verebileceğim hediyeler ne olabilir.. onları şimdiden düşünmeye başladım bile uuff![]()
internetten sabunları araştırdım da kese içinde taş çatlasın 6 sabun var yok 50tl demişBende uygun fiyatlı bulabilirsem bunlara hevesim var ama sanmıyorum bindallıya kaldım sanırım![]()