2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

En azından yiyebileceği bişey olsun :) Süt yapsın, aslında yeşil sebzeler yapar sütü ama en iyisi daha fazla konuşmayayım ben :)

Canım bu dediklerin olur senin sen bunları al yoksa @greenandblue konuştukça batıyo :)

Canlarim gittim, guzel lacivert ustunde nazar boncuklu bi kutuya cikolata yaptirdim, yine mavi sargili. Guzel sık bi hediye oldu:KK37:

Ayrica gittim arkadasimin ilk sözu ayy cok zor oldu:KK57:

2ocak cuma günü tüm kamu kurum ve kuruluşlarında idari izin olarak kabul edildiiiii:)

Yasasin kamuEn Büyük KK bi tek cumartesi calisicam:KK76:

Eki Görüntüle 1356282
Bak söylediğim buna çok benziyordu sadece iç kısmı sarı renkti fuşyaylşa sarıyı acaip yakıştırmışlardı bu resimde ki de 10 numara kiralama bedelini sorsak aynı fiyattor yine bence muhteşem bunlar :KK14:

Canim ben bunu giymem mesela. Cok abartili geldi. Ben belki bindalli giymem. Sart degil ki eskiden yoktu. Benim aklimda kirmizi bi elbise var, belki onun ustune bisey giyerim uyacak sekilde kiyafet degismeden.

ben sözde bunlarda sipariş vericem canım... nişan için butik sabun yaptırdım ve minik şişelere gül suyu koydum :)
10414854_786510511405472_200148383998469235_n.jpg

Mutlucum nerden vericeksin sen bunun da uygununu bulmussundur:KK19: bende belki is arkadaslarima cevreye gelemeyenlere dagitabilirim uygunsa??

Canlarim gittim, guzel lacivert ustunde nazar boncuklu bi kutuya cikolata yaptirdim, yine mavi sargili. Guzel sık bi hediye oldu:KK37:

Ayrica gittim arkadasimin ilk sözu ayy cok zor oldu:KK57:

Yasasin kamuEn Büyük KK bi tek cumartesi calisicam:KK76:

Canim ben bunu giymem mesela. Cok abartili geldi. Ben belki bindalli giymem. Sart degil ki eskiden yoktu. Benim aklimda kirmizi bi elbise var, belki onun ustune bisey giyerim uyacak sekilde kiyafet degismeden.

Mutlucum nerden vericeksin sen bunun da uygununu bulmussundur:KK19: bende belki is arkadaslarima cevreye gelemeyenlere dagitabilirim uygunsa??
O şekilde olacaksa bende giymem canım giymemeyi bin kat tercih ederim :D

bizim yarın da kar tatili ama ggel gelelim gidecek bi yerim yok :KK43: diyet nasıl gidiyor senin canım
Canım benim de yarın dersim yok çok güzel denk geldi :) canım bu bi kaç güne kadar dikkat ediyodum ama bi kaç gündür kaçırdım ipin ucunu yarın tekrar dikkat edecem. Bi de hastaydım ya direncim düşmesin dedim

Ayy kızlar nasıl yorulmuşum bugün. Üstelik çocuklarada tekrar testleri dağıtıyorum ve 20 dk onların çözmesini bekliyorum ona rağmen yorulmuşum. Şimdi de nişanlım maç yapmaya gitti gelsin hemen uyucam öpüyorum sizi :))

Sizce hangisi kızlar :)

Eklentiler

• ebru-25832_530x380.webp
    ebru-25832_530x380.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 65
  • 1_86076181_2619_popular_davetiye.webp
    1_86076181_2619_popular_davetiye.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 61
  • onizleme2.webp
    onizleme2.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 57
  • UrunBResim-60218--1200x800.webp
    UrunBResim-60218--1200x800.webp
    19 KB · Görüntüleme: 51
iyi aksamlar kızlar nasılınız yogun iş vardı o yuzden giremedim bir kac gün ne var ne yok nasıl gidyor düğün hazırlıkları =)

Back
X