2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Zaten göbeğim benden önce gidiyo :)

Ne göbeği kızz :D Ayy benim bile göbüşüm var oturduğum yerde yiyince böyle oluyomuş demek bazen anneme diyorum anne baksana resmen göbüş çıktı diye çıksın zaten azıcık kilo al diyo :) ya tmm kilo alıyımda göbüşten mi alıyım :-):-)

Ne göbeği kızz :D Ayy benim bile göbüşüm var oturduğum yerde yiyince böyle oluyomuş demek bazen anneme diyorum anne baksana resmen göbüş çıktı diye çıksın zaten azıcık kilo al diyo :) ya tmm kilo alıyımda göbüşten mi alıyım :-):-)

Canım senden 10 kilo fazlam var benim, sen kilo al bir zahmettt :KK76::kk77:

Yok canım bugün yarım gün, perşembe tatil bize :) Bu bile mucizeee :)
Kuzu benimde ikinci düğüne tam 1ay var nikaha da 3hafta:) bugün bakamaz mısın bişeler canım nişan için.
Günaydın kuzum:) kilo demeyin bana benim benden önce giden bi göbüşüm bide göbüşüme yetişmeye çalışan bi totom var :)

Kuzu benimde ikinci düğüne tam 1ay var nikaha da 3hafta:) bugün bakamaz mısın bişeler canım nişan için.

Günaydın kuzum:) kilo demeyin bana benim benden önce giden bi göbüşüm bide göbüşüme yetişmeye çalışan bi totom var :)

Aman yarabbim ne kalmış şurda kızzzzzzzzzz:KK55::KK55::KK55: Sende heyacan tavan yapmıştır şimdi :KK47:

Bende dedim eminönüne gideyim diye ama bugün istanbulun havası çok kötü, erkek arkadaşım da pek sıcak bakmadı gitmeye zaten..Bu pazar gidelim diyorum eminönüne, geçen hafta annemler gitmiş heryer açıktı dedi o_O

Canım senden 10 kilo fazlam var benim, sen kilo al bir zahmettt :KK76::kk77:

Canııım beniim sen dersinde ben almam mı hiç ;) ;)

Günaydın canımm :) eheheh ne olmuş yanii boşver göbüşü totoyu düğünün var senin düğünüüünn :D :D

Aman yarabbim ne kalmış şurda kızzzzzzzzzz:KK55::KK55::KK55: Sende heyacan tavan yapmıştır şimdi :KK47:

Bende dedim eminönüne gideyim diye ama bugün istanbulun havası çok kötü, erkek arkadaşım da pek sıcak bakmadı gitmeye zaten..Bu pazar gidelim diyorum eminönüne, geçen hafta annemler gitmiş heryer açıktı dedi o_O

Aaaa a açıkmıymışş kii :KK51::KK51:

Evet ya heyecanım var :) bi an önce gelsin artık :)
Canııım beniim sen dersinde ben almam mı hiç :KK66: :KK66:

Günaydın canımm :) eheheh ne olmuş yanii boşver göbüşü totoyu düğünün var senin düğünüüünn :D :D
1ay sonra bugün akşam tüm düğün telaşım bitcek :) hatta bu saatlerde kuaförde olurum ben :rolleyes:

Günaydın kızlar.Yeni bir yıl,yeni bir heyecan,yeni umutlar :KK68: 2015'in gönlünüzden geçen herşeyi getirmesi dileği ile,musmutlu bir yıl olsun.İyi yıllar herkese :KK36:

Bu soğukta sen gelsene hadiiii :) Bugün tam 1 ay var nişana hatırlatırım canım :KK54::D

benimde tam 1 ayyyy waaarrr :KK53: gerçi artık bende heyecan fln kalmadı 4 ay olunca söz ile nişan arası sıkıldım galiba beklemekten :P Eminönü Pazar açık olmuyor die biliyorum cnm ben,emin misin Pazar açık olduğuna?

Back
X