2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

1ay sonra bugün akşam tüm düğün telaşım bitcek :) hatta bu saatlerde kuaförde olurum ben :rolleyes:

Ayyy ayy ne güzelll darısı başıma inşallah bizde bu heyecanları yaşayalım ya :) :)

Günaydın kızlar.Yeni bir yıl,yeni bir heyecan,yeni umutlar :KK68: 2015'in gönlünüzden geçen herşeyi getirmesi dileği ile,musmutlu bir yıl olsun.İyi yıllar herkese :KK36:

Canımmm günaydın evet herşey hepiminiz gönlünce olsun inşallah hayırlı iş,hayırlı eşlerimiz olsun

Günaydın kızlar.Yeni bir yıl,yeni bir heyecan,yeni umutlar :KK68: 2015'in gönlünüzden geçen herşeyi getirmesi dileği ile,musmutlu bir yıl olsun.İyi yıllar herkese :KK36:

benimde tam 1 ayyyy waaarrr :KK53: gerçi artık bende heyecan fln kalmadı 4 ay olunca söz ile nişan arası sıkıldım galiba beklemekten :p Eminönü Pazar açık olmuyor die biliyorum cnm ben,emin misin Pazar açık olduğuna?
Yok ya daha hissedemiyosundur :) gerçi bende annem sayesinde nişanlı olduğumu hissediyorum 1ay sonra düğünüm var düşün yani :)
Ayyy ayy ne güzelll darısı başıma inşallah bizde bu heyecanları yaşayalım ya :) :)

Canımmm günaydın evet herşey hepiminiz gönlünce olsun inşallah hayırlı iş,hayırlı eşlerimiz olsun
Kuzum yaşayacaksın inşallah :)) ne günler gelip geçti bu mu geçmicek:)

benimde tam 1 ayyyy waaarrr :KK53: gerçi artık bende heyecan fln kalmadı 4 ay olunca söz ile nişan arası sıkıldım galiba beklemekten :p Eminönü Pazar açık olmuyor die biliyorum cnm ben,emin misin Pazar açık olduğuna?
Yok ya daha hissedemiyosundur :) gerçi bende annem sayesinde nişanlı olduğumu hissediyorum 1ay sonra düğünüm var düşün yani :)

Kuzum yaşayacaksın inşallah :)) ne günler gelip geçti bu mu ge
Herşey dilediğince, gönlünce olur inşallah canımmm :KK68:
İnşallah kuzum :) bugün davetiye işini de halledince gerisini ordan hazırlıcaz inşallah:)

Canım ya geçen hafta annemler gitmiş ama o şarkhan kısmı açık mı bilmiyorum işte..Nette de baktım açık mı diye birşey bulamadım:KK14:

hayalseverrr hayalseverrr waoow cok uygunmus kuzu. Kisa bi hesap yaptim. Minik siseler 50kurus 25tane alinca 12.5tl. Icine ne koyuyorlar bilmiyorum ama ben cikolatali renkli badem sekeri dusunuyordum yaparsam, onun kilosu da 35. Bir kiloya 150 tane dusuyor. Fazla fazla yeter bi kavanoza 6tane olacak kadar. Susleme etiket de var. 50tl'yi asar toplamda.
içine bonibon koyuyorlar canım kahve koyulursa 2.25... eger şişeyi içi boş süslemesi filan tam alırsan 1.75:)
banada çok uygun geldi :)
http://www.anatoliakina.com/ekstra-kina/

şöyle bi şey buldum, kızlar bu fiyat iyi mi sizce ne diyosunuz? çarşıya gidip bi ton yorulmaya değmezmiş gibi geldi bana :) bilemedim ki ne dersiniz?
bi çok olumsuz yorum duydum bu kına paketleri hakkında canım...
1.350 pakete versen... en az 1500de mekana.... biraz fazla oluyo gibi tabi sen bilirsin :)
Günaydın gelincikler, musmutlu bir gün olsun..:KK68:

Günaydıııın kızlaaar nasılsınızzz. Ben çok mutluyumm yrn ve cuma günü tatiiiiiiil :KK45:

Günaydınnnnn :) cuma günü tatil olmasada perşembe tatiliyle avutuyorummm

Günaydın canım :)
herkese günaydın gelincikler nasılsınız :)

içine bonibon koyuyorlar canım kahve koyulursa 2.25... eger şişeyi içi boş süslemesi filan tam alırsan 1.75:)
banada çok uygun geldi :)

bi çok olumsuz yorum duydum bu kına paketleri hakkında canım...
1.350 pakete versen... en az 1500de mekana.... biraz fazla oluyo gibi tabi sen bilirsin :)

herkese günaydın gelincikler nasılsınız :)
İyi desek iyi olurmuyuz ki sen nasılsı canım

Merhaba millet:KK49:

Dun bebek gormeye gitmistim hastaneye gorenler vardir yazdigimi. Geri gelirken aksam trafigine yakalandim. Otobuse bindim ama 20dakkada 2durak gidebildi. Bende kestirme bi yol var otobusun kullanmadigi bizim arabayla kullandigimiz, inip ordan yuruyim ablami da arayim gelip beni yakinlardan alsin dedim. Indim de. Yol biraz issiz. Yururken acaba biri beni arabasina alir mi diye bi yandan da dusunuyordum. Derken bi bayan durdu:KK70::KK70: gel bu saattr burda sapiklar olur falan dedi direkt atladim:KK53: sansima dunya tatlisi iyi bir kadin cikti. Konustuk yolda dugun nisan kina organizasyonu yapiyorlarmis sirketi varmis:KK53: galiba Allah gonderdi:KK37: bide kendi evine donmedi beni daha ileri bir yere getirmek icin, seni almaya gelsinler oyle in usume arabada bekleyelim diyor:KK19: kadin benim icin trafige girdi, herhalde bizden daha gec gitmistir evine. Numarasini aldim belki kinada lazim olur:KK69:

Back
X