- 8 Aralık 2014
- 1.637
- 1.641
- 158
Oryacım günaydınn:)Öpiyim mi elini ablaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oryacım günaydınn:)Öpiyim mi elini ablaa![]()
Elbisen çok hoşmuş gerçekten canım :) saçlar açık olmalı bencede model konusunu düşünelim biraz :)
çokkk kibarrr..
Şık bir ense topuzu doğal ve hoş durabilir..
Arkası dantel demişsin ya kapanmasın cok modelide...yarı salık gibi yaptırırsan cok hoş olur:)Çok teşekkür ederim canım, ensede hafif dağınık bir topuzda olabilir..Tepeden topuz yakışmazda![]()
greenandblue elbiseni cok begendim
forever new'den sanirim bende gormustum ama omuz kismi acik diye sadece oyle bakistik
Cok yakismistir eminim, gule gule giy
Ayakkabi da pudra rengi olabilir sanki![]()
Yavru panda , saçlarımı toplayıp giydim, çok tuhaf durdu..Zaten pek uzun değil saçlarımda..O yüzden açık bırakmak sanki daha iyi olur, bilemedim kiArkası dantelli zaten sana atmıştım fotoğrafı da..ama saçlar toplayınca çıplak gibi kaldım
![]()
Oryacım günaydınn:)
Öp bakalımel öpenlerin çok olsun
![]()
![]()
Teşekkür ederim canım, evet forewer new'den aldım..O mağazanın elbiselerini çok beğeniyordum..Aslında bende göğüs kısmına takılmıştım ama annem sağolsun o üzerindeki işlemelerden bir tanesini söküp, göğüs kısmına dikicek kamufle edicez öyle
benimde goğüslerle başım dertte fırtlıyolar heryerden
![]()
Ama canım kuaförün yapması farklı senin öylesine toplaman farklı bence enseden hafif dağınık bi topuz olabilir![]()
Günaydın canımm :)
Muuuckkk :) amiin inşallah
Bence çok tatlı ve güzelsiin harika olucaksın ne şekilde olursan ol![]()
Ahaaayavru panda bana iltifat etti
Canım dağınık istememin sebebi , toplayınca çıplak gibi oldum sankiBakalım ben şimdi netten bi kaç model bakayım
![]()
Ayıp ettin şimdi canımm neden etmiyim Allahın gördüğünü kuldan mı saklıcam
Hımm bende bakiim senin için model![]()
Çok teşekkür ederim kuzu, motivasyonum tavan yaptı bak şimdi![]()
Canımsın :) :) örgü model düşünür müsün? Ben çok beğeniyorum da
Bak bunlar hoşmuş :)Çok teşekkür ederim kuzu, motivasyonum tavan yaptı bak şimdi![]()
Bak bunlar hoşmuş :)
greenandblue İlk model var ya canım hem önden hem arkadan görüntüsü olan o modele bayılıyorum ablamın nişanında öyle bir model yaptırmıştım harika duruyor
![]()
![]()