2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

greenandblue greenandblue elbiseni cok begendim:KK19: forever new'den sanirim bende gormustum ama omuz kismi acik diye sadece oyle bakistik:KK61:

Cok yakismistir eminim, gule gule giy:KK60:

Ayakkabi da pudra rengi olabilir sanki:KK22:

greenandblue greenandblue elbiseni cok begendim:KK19: forever new'den sanirim bende gormustum ama omuz kismi acik diye sadece oyle bakistik:KK61:

Cok yakismistir eminim, gule gule giy:KK60:

Ayakkabi da pudra rengi olabilir sanki:KK22:

Teşekkür ederim canım, evet forewer new'den aldım..O mağazanın elbiselerini çok beğeniyordum..:D:KK68:Aslında bende göğüs kısmına takılmıştım ama annem sağolsun o üzerindeki işlemelerden bir tanesini söküp, göğüs kısmına dikicek kamufle edicez öyle :KK68:benimde goğüslerle başım dertte fırtlıyolar heryerden :KK23:

greenandblue greenandblue canım bendende tavsiye saç ve ayakkabı
pudra-rengi-platform-home-store-ayakkab%C4%B1-modeli.jpg
2013-Topuz-Sa%C3%A7-Modelleri-2.jpg
;) bence güzel olur açık saçta detaylar gözükmez

Yavru panda , saçlarımı toplayıp giydim, çok tuhaf durdu..Zaten pek uzun değil saçlarımda..O yüzden açık bırakmak sanki daha iyi olur, bilemedim ki :KK51:Arkası dantelli zaten sana atmıştım fotoğrafı da..ama saçlar toplayınca çıplak gibi kaldım :KK53:

Ama canım kuaförün yapması farklı senin öylesine toplaman farklı bence enseden hafif dağınık bi topuz olabilir ;) ;)

Oryacım günaydınn:)

Günaydın canımm :)

Öp bakalım :D el öpenlerin çok olsun :D :D

Muuuckkk :) amiin inşallah ;)

Teşekkür ederim canım, evet forewer new'den aldım..O mağazanın elbiselerini çok beğeniyordum..:D:KK68:Aslında bende göğüs kısmına takılmıştım ama annem sağolsun o üzerindeki işlemelerden bir tanesini söküp, göğüs kısmına dikicek kamufle edicez öyle :KK68:benimde goğüslerle başım dertte fırtlıyolar heryerden :KK23:

Bence çok tatlı ve güzelsiin harika olucaksın ne şekilde olursan ol ;)

Ama canım kuaförün yapması farklı senin öylesine toplaman farklı bence enseden hafif dağınık bi topuz olabilir :KK66: :KK66:

Günaydın canımm :)

Muuuckkk :) amiin inşallah :KK66:

Bence çok tatlı ve güzelsiin harika olucaksın ne şekilde olursan ol :KK66:

Ahaaa :KK57::KK53: yavru panda bana iltifat etti :KK9::KK9::KK9::KK9:

Canım dağınık istememin sebebi , toplayınca çıplak gibi oldum sanki :KK37: Bakalım ben şimdi netten bi kaç model bakayım :D

Ahaaa :KK57::KK53: yavru panda bana iltifat etti :KK9::KK9::KK9::KK9:

Canım dağınık istememin sebebi , toplayınca çıplak gibi oldum sanki :KK37: Bakalım ben şimdi netten bi kaç model bakayım :D

Ayıp ettin şimdi canımm neden etmiyim Allahın gördüğünü kuldan mı saklıcam :KK37::KK37:
Hımm bende bakiim senin için model ;)

greenandblue greenandblue İlk model var ya canım hem önden hem arkadan görüntüsü olan o modele bayılıyorum ablamın nişanında öyle bir model yaptırmıştım harika duruyor ;) ;)

Back
X