- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
Cnm kusura bakma hatlar karistigreenandbhatlatost: 38638698 .!.:canım ben değil![]()
Love01 sözlüsü ile farklı ülkelerde..Ama inşallah az kaldı yanında olacak sözlüsü de
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm kusura bakma hatlar karistigreenandbhatlatost: 38638698 .!.:canım ben değil![]()
Love01 sözlüsü ile farklı ülkelerde..Ama inşallah az kaldı yanında olacak sözlüsü de
![]()
evet cnm ya,yanyana iken maşallah hiç kavgamız olmadı,gayet uyumluyuz ama bu kdr zmn ayrı kalınca insan da artık devreler yanıyorherşey sorun haline geliyor,herşey batıyor bi süre sonra çünkü sabır tükeniyor
umarım hakkaten bu sene bizim senemiz ve son ayrı kalışımız olur
![]()
Bildirimler cogalinca hepten karisti.. cnm ins en yakin zamands kavusursunuz.. Ne zaman donecek ? . araya mesafr girince vallahi bizde bile en ufak sorunlar buyuyorLovecogakic 38638655 .!.:greenandblue'yu alıntılamışsın ama sanırım bu soru bana :) ben İstanbuldayım,sözlümde bi proje için Mısır'da şuan![]()
Cnm kusura bakma hatlar karisti![]()
Kuzum sen beni bitirdin bu ne tatliliktir :)düşünüyordumda bonibonlarda renklii renkli çok tatlı duruyor :)
ilk resimdeki etiket beyaz pembe olsa 2. resimdeki kurdele süsleme olsa ve beyaz kapaklı kavanoz olsa içine kahve koysalar nasıl olur bu simli kurdeleler pek gözüme batıyo sanki
![]()
![]()
düşünüyordumda bonibonlarda renklii renkli çok tatlı duruyor :)
ilk resimdeki etiket beyaz pembe olsa 2. resimdeki kurdele süsleme olsa ve beyaz kapaklı kavanoz olsa içine kahve koysalar nasıl olur bu simli kurdeleler pek gözüme batıyo sanki
![]()
![]()
çok tatlılar dimi 20 adet sipariş vericem 2. resimdeki süsleme olsun 1. resimdek etiket ve kahve nasıl olur :)Kuzum sen beni bitirdin bu ne tatliliktir :)
Önemli değil canım olur böyle şeyler :)
Cok ciciler her zaman ki gibi :) bende ilk fotografi bgendik hani sade diye :) ikincisinde icindeki renkli renkli sekerler gayet hos duruyor fakat suslemedr kullandiklari renk beni baydiçok tatlılar dimi 20 adet sipariş vericem 2. resimdeki süsleme olsun 1. resimdek etiket ve kahve nasıl olur :)
Canim cok kibar gule gule kullan begendim :)
Cnm kusura bakma hatlar karisti![]()
Bildirimler cogalinca hepten karisti.. cnm ins en yakin zamands kavusursunuz.. Ne zaman donecek ? . araya mesafr girince vallahi bizde bile en ufak sorunlar buyuyor![]()
Demekki mesafe ve sabrın bitmesi sizi yoran, İyi düşün canım benim..Bu kadar sıkıntının elbet mükafatı vardır..
Ah canım ya, Rabbim bir daha ayrılık göstermesin inşallah..Sana ve tüm gelinciklere..Bu kadar emeğimiz inşallah çok güzel şekilde son bulur![]()
canım Aşkla giy elbiseni çok gzelEki Görüntüle 1358902 Merhaba gelincikler, dün nişan elbisemi aldım. .Yorumlarınızı bekliyorum..Bu elbisenin altına ne renk ayakkabı alabilirim? Saçlarımı açık bırakmayı düşünüyorum..makyaj ve saç önerilerinize açığım. .hadi bakalım, yazan elleriniz dert görmesin]
bende nikah için elbise ararken öğrendim canımAnam cahillik kotu seybende burda tarzanca anlatmaya calisiyorum
Tarihlerimiz ayni olacak galibabenimde ayni isteme nisan 24ocak olucak. Nikahta gonlumde 10ekim var
Yeni aldik alyanslari, gumus yapiyorlar merak etme
i
Canim oyle kap kacak da olsa baya zaman aliyor. Biz ablamda 2yengem 4kisi de ablamlar ben ve annem 6kisi baya ugrastik. O zaman gelsin hallederiz falan de kirilmasin onunda hevesi![]()
hangisi senceEvvett görebiliyorum , çok şekerler yaa
bende o renge çok alışık değilim o yüzden 2 mi olsa diye düşündüm etiket ve kahve 1. resim 2. resimdekii süslemeler:)Cok ciciler her zaman ki gibi :) bende ilk fotografi bgendik hani sade diye :) ikincisinde icindeki renkli renkli sekerler gayet hos duruyor fakat suslemedr kullandiklari renk beni baydi![]()
Cok sevindim bak bir sey kalmamis az daha sabretönemli deil cnm.inşallah 2-3 hafta sonra gelicek kısmetse.ay sonu nişanımız var iştebzn diyorum direk uçaktan inip,nişana katılacaksın galiba die
siz hangi şehirlerdesiniz?
amin cnm,inşallah çookkk tşkler![]()
Günaydın gelinciklerr :) başımda bi ağrıyla uyandım sabah sabahilaç alıp geri uyucam sanırım
Hayırlı cumalar ve hepinizin kandili mübarek olsun :)
evet cnm ya,yanyana iken maşallah hiç kavgamız olmadı,gayet uyumluyuz ama bu kdr zmn ayrı kalınca insan da artık devreler yanıyorherşey sorun haline geliyor,herşey batıyor bi süre sonra çünkü sabır tükeniyor
umarım hakkaten bu sene bizim senemiz ve son ayrı kalışımız olur
![]()
Demekki mesafe ve sabrın bitmesi sizi yoran, İyi düşün canım benim..Bu kadar sıkıntının elbet mükafatı vardır..
Ah canım ya, Rabbim bir daha ayrılık göstermesin inşallah..Sana ve tüm gelinciklere..Bu kadar emeğimiz inşallah çok güzel şekilde son bulur![]()
canım Aşkla giy elbiseni çok gzel![]()
Bencede oyle yap ama susleme kesinlikle o renk pembe olmasin kahveye uygun bir renk sec cnm cingen gibi olmasin gokkusagi gibi :)hangisi sence
bende o renge çok alışık değilimguüzden 2 mi olsa diye düşündüm etiket ve kahve 1. resim 2. resimdekii süslemeler:)