2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evet cnm ya,yanyana iken maşallah hiç kavgamız olmadı,gayet uyumluyuz ama bu kdr zmn ayrı kalınca insan da artık devreler yanıyor :KK61:herşey sorun haline geliyor,herşey batıyor bi süre sonra çünkü sabır tükeniyor :KK61:umarım hakkaten bu sene bizim senemiz ve son ayrı kalışımız olur :KK61::KK67:

Demekki mesafe ve sabrın bitmesi sizi yoran, İyi düşün canım benim..Bu kadar sıkıntının elbet mükafatı vardır..:KK52:
Ah canım ya, Rabbim bir daha ayrılık göstermesin inşallah..Sana ve tüm gelinciklere..Bu kadar emeğimiz inşallah çok güzel şekilde son bulur:KK68:

Lovecogakic 38638655 .!.:
greenandblue'yu alıntılamışsın ama sanırım bu soru bana :) ben İstanbuldayım,sözlümde bi proje için Mısır'da şuan :KK61:
Bildirimler cogalinca hepten karisti.. cnm ins en yakin zamands kavusursunuz.. Ne zaman donecek ? . araya mesafr girince vallahi bizde bile en ufak sorunlar buyuyor :(

düşünüyordumda bonibonlarda renklii renkli çok tatlı duruyor :)
ilk resimdeki etiket beyaz pembe olsa 2. resimdeki kurdele süsleme olsa ve beyaz kapaklı kavanoz olsa içine kahve koysalar nasıl olur bu simli kurdeleler pek gözüme batıyo sanki
f1c53ab0-205d-4a30-906d-820c27bbf2de.jpg
7bde4047-1659-4b16-a619-1cdf33bb06f7.JPG
Kuzum sen beni bitirdin bu ne tatliliktir :)

düşünüyordumda bonibonlarda renklii renkli çok tatlı duruyor :)
ilk resimdeki etiket beyaz pembe olsa 2. resimdeki kurdele süsleme olsa ve beyaz kapaklı kavanoz olsa içine kahve koysalar nasıl olur bu simli kurdeleler pek gözüme batıyo sanki
f1c53ab0-205d-4a30-906d-820c27bbf2de.jpg
7bde4047-1659-4b16-a619-1cdf33bb06f7.JPG

Evet ya bonibonlar çok tatlı duruyo, bende nişan için ya renkli draje yada bonibon düşünüyorum :KK68:

Resmi yine her zaman ki gibi göremediğim için yorum yapamıyorum :KK33:

çok tatlılar dimi 20 adet sipariş vericem 2. resimdeki süsleme olsun 1. resimdek etiket ve kahve nasıl olur :)
Cok ciciler her zaman ki gibi :) bende ilk fotografi bgendik hani sade diye :) ikincisinde icindeki renkli renkli sekerler gayet hos duruyor fakat suslemedr kullandiklari renk beni baydi :(

Canim cok kibar gule gule kullan begendim :)

Cnm kusura bakma hatlar karisti o_O

Bildirimler cogalinca hepten karisti.. cnm ins en yakin zamands kavusursunuz.. Ne zaman donecek ? . araya mesafr girince vallahi bizde bile en ufak sorunlar buyuyor :KK43:

önemli deil cnm.inşallah 2-3 hafta sonra gelicek kısmetse.ay sonu nişanımız var işte :P bzn diyorum direk uçaktan inip,nişana katılacaksın galiba die :P siz hangi şehirlerdesiniz?

Demekki mesafe ve sabrın bitmesi sizi yoran, İyi düşün canım benim..Bu kadar sıkıntının elbet mükafatı vardır..:KK52:
Ah canım ya, Rabbim bir daha ayrılık göstermesin inşallah..Sana ve tüm gelinciklere..Bu kadar emeğimiz inşallah çok güzel şekilde son bulur:KK68:

amin cnm,inşallah çookkk tşkler :KK68:

Eki Görüntüle 1358902 Merhaba gelincikler, dün nişan elbisemi aldım. .Yorumlarınızı bekliyorum..Bu elbisenin altına ne renk ayakkabı alabilirim? Saçlarımı açık bırakmayı düşünüyorum..makyaj ve saç önerilerinize açığım. .hadi bakalım, yazan elleriniz dert görmesin :KK66::oops::KK76::D:KK23::rolleyes:]
canım Aşkla giy elbiseni çok gzel :KK9:

Anam cahillik kotu sey:KK61: bende burda tarzanca anlatmaya calisiyorum:mad:

Tarihlerimiz ayni olacak galiba:KK60: benimde ayni isteme nisan 24ocak olucak. Nikahta gonlumde 10ekim var:KK37:

Yeni aldik alyanslari, gumus yapiyorlar merak etme:KK72:

i

Canim oyle kap kacak da olsa baya zaman aliyor. Biz ablamda 2yengem 4kisi de ablamlar ben ve annem 6kisi baya ugrastik. O zaman gelsin hallederiz falan de kirilmasin onunda hevesi:KK60:
bende nikah için elbise ararken öğrendim canım

Evvett görebiliyorum , çok şekerler yaa
hangisi sence
Cok ciciler her zaman ki gibi :) bende ilk fotografi bgendik hani sade diye :) ikincisinde icindeki renkli renkli sekerler gayet hos duruyor fakat suslemedr kullandiklari renk beni baydi :KK43:
bende o renge çok alışık değilim o yüzden 2 mi olsa diye düşündüm etiket ve kahve 1. resim 2. resimdekii süslemeler:)

önemli deil cnm.inşallah 2-3 hafta sonra gelicek kısmetse.ay sonu nişanımız var işte :p bzn diyorum direk uçaktan inip,nişana katılacaksın galiba die :p siz hangi şehirlerdesiniz?

amin cnm,inşallah çookkk tşkler :KK68:
Cok sevindim bak bir sey kalmamis az daha sabret :D nisan telasi seni simdidrn sarmistirr ayyyy nr kadar guzel elbise begendin mi ? Evde mi yapacaksiniz balim yoksa mekanda falan mi ? Ben trabzinda yasiyorum sevdicegim kars sarikamista :( aramiz 7 saat ama ben ne yazik ki gidemiyorum :KK42:( Malum ailemle yasiyorum :mad: )

Günaydın gelinciklerr :) başımda bi ağrıyla uyandım sabah sabah :KK43: ilaç alıp geri uyucam sanırım

Hayırlı cumalar ve hepinizin kandili mübarek olsun :)

Günaydın canım sanada hayırlı cumalar ve kandilin mübarek olsun :)
Uyu canım dinlen tatil bugün sana kendini sıkma :KK20:ondan ağrıyordur başın

evet cnm ya,yanyana iken maşallah hiç kavgamız olmadı,gayet uyumluyuz ama bu kdr zmn ayrı kalınca insan da artık devreler yanıyor :KK61:herşey sorun haline geliyor,herşey batıyor bi süre sonra çünkü sabır tükeniyor :KK61:umarım hakkaten bu sene bizim senemiz ve son ayrı kalışımız olur :KK61::KK67:

Canım benim olur öyle şeyler biliyosun yüz yüze farklı uzakta iken farklı ama az kaldı sabrın sonu selamettir senin olucak inşallahh :KK49::KK49:

Amiiiin inşallah canımm.. Uzaktayken hele hazırlıklar konuşmalar çok zor bizimde önümüzde nişan var ama nasıl olucak daha belli değil sonuçta ailelerin de konuşması gerek e yol da var arada telefondan da konuşulmaz böyle şeyler dün babamla arabadayken azıcık konuştukta bir ara yine gider konuşuruz dedi nişan sanırım düğün gibi olucak bizim,ayrı nikah yapınca çok masraflı oluyo düşündüm de ben..Burada nişanı büyük yapıcaz İstanbuldaki herkes gelsin takı vs.. olayıda nişanda olucak kına normal bir kına nikahta düğünün içinde Bursada olur (aslında küçüklükten beri hayalim benim düğün içinde nikah) :) :) Hayırlısı olsun inşallahhh :KK68:

hangisi sence

bende o renge çok alışık değilimguüzden 2 mi olsa diye düşündüm etiket ve kahve 1. resim 2. resimdekii süslemeler:)
Bencede oyle yap ama susleme kesinlikle o renk pembe olmasin kahveye uygun bir renk sec cnm cingen gibi olmasin gokkusagi gibi :)

Back
X