2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın canım sanada hayırlı cumalar ve kandilin mübarek olsun :)
Uyu canım dinlen tatil bugün sana kendini sıkma :KK20:ondan ağrıyordur başın

Canım benim olur öyle şeyler biliyosun yüz yüze farklı uzakta iken farklı ama az kaldı sabrın sonu selamettir senin olucak inşallahh :KK49::KK49:

Amiiiin inşallah canımm.. Uzaktayken hele hazırlıklar konuşmalar çok zor bizimde önümüzde nişan var ama nasıl olucak daha belli değil sonuçta ailelerin de konuşması gerek e yol da var arada telefondan da konuşulmaz böyle şeyler dün babamla arabadayken azıcık konuştukta bir ara yine gider konuşuruz dedi nişan sanırım düğün gibi olucak bizim,ayrı nikah yapınca çok masraflı oluyo düşündüm de ben..Burada nişanı büyük yapıcaz İstanbuldaki herkes gelsin takı vs.. olayıda nişanda olucak kına normal bir kına nikahta düğünün içinde Bursada olur (aslında küçüklükten beri hayalim benim düğün içinde nikah) :) :) Hayırlısı olsun inşallahhh :KK68:

Canım hayırlısı olsun..Sen şimdi büyük nişan mı yapacaksın?
Kına nasıl olacak peki? Ben yine anlamadım yahuuuu:rolleyes::rolleyes:

Canım hayırlısı olsun..Sen şimdi büyük nişan mı yapacaksın?
Kına nasıl olacak peki? Ben yine anlamadım yahuuuu:rolleyes::rolleyes:

Canım bende pek bilmiyorum şimdi sadece biz konuştuk aramızda karşı taraflada görüşmek lazım :)
Nişan büyük düğün gibi olursa kınada normal bir kına olucak yani :) Neresini anlamadın açıklayayım canımm :)

Canım bende pek bilmiyorum şimdi sadece biz konuştuk aramızda karşı taraflada görüşmek lazım :)
Nişan büyük düğün gibi olursa kınada normal bir kına olucak yani :) Neresini anlamadın açıklayayım canımm :)

Şimdi anladım canım :KK19:

Günaydın gelinciklerr :) başımda bi ağrıyla uyandım sabah sabah :( ilaç alıp geri uyucam sanırım

Hayırlı cumalar ve hepinizin kandili mübarek olsun :)
Ben de tüm gece uyumadım, ilacı biraktim diye bu ay çok sancım ve çok kanamam var, hala yataktayim. Açım ve evde ekmek yok, gidip almaya da halim yok :(

evet cnm ya,yanyana iken maşallah hiç kavgamız olmadı,gayet uyumluyuz ama bu kdr zmn ayrı kalınca insan da artık devreler yanıyor :KK61:herşey sorun haline geliyor,herşey batıyor bi süre sonra çünkü sabır tükeniyor :KK61:umarım hakkaten bu sene bizim senemiz ve son ayrı kalışımız olur :KK61::KK67:
Uzak olmak çok zor, bunu en iyi bilenlerden biri de benim.. Son 1 yılda sanırım sadece 4 ya da 5 kere birbirimizi gördük. Onlar da 2 saat, 5 saat kadar sürdü. Uzaktan bir ilişkiyi yürütmek çok zor ve çok yıpratıcı.. En ufak şeyden tartışma çıkıyor çünkü benim sabrım tükendi artık.. Daha en az 1.5 yıl böyle sürecek, nasıl geçecek hiç bilmiyorum.

Ben de tüm gece uyumadım, ilacı biraktim diye bu ay çok sancım ve çok kanamam var, hala yataktayim. Açım ve evde ekmek yok, gidip almaya da halim yok :KK43:

Uzak olmak çok zor, bunu en iyi bilenlerden biri de benim.. Son 1 yılda sanırım sadece 4 ya da 5 kere birbirimizi gördük. Onlar da 2 saat, 5 saat kadar sürdü. Uzaktan bir ilişkiyi yürütmek çok zor ve çok yıpratıcı.. En ufak şeyden tartışma çıkıyor çünkü benim sabrım tükendi artık.. Daha en az 1.5 yıl böyle sürecek, nasıl geçecek hiç bilmiyorum.

Çok geçmiş olsun , kimse yokmu ekmek almaya göndersen? Şimdi zaten direncin düşmüştür fazla kanamadan. Üzüldüm ya hemde çok..

Ben de tüm gece uyumadım, ilacı biraktim diye bu ay çok sancım ve çok kanamam var, hala yataktayim. Açım ve evde ekmek yok, gidip almaya da halim yok :KK43:

Canım günaydın geçmiş olsun sıcak su torbası varsa yapta koy karnına kahvaltı bile yapamamışsın daha :( hay Allah küçük çocuk falan yok mu mahallede alsa getirse sana

Cok sevindim bak bir sey kalmamis az daha sabret :D nisan telasi seni simdidrn sarmistirr ayyyy nr kadar guzel elbise begendin mi ? Evde mi yapacaksiniz balim yoksa mekanda falan mi ? Ben trabzinda yasiyorum sevdicegim kars sarikamista :KK43: aramiz 7 saat ama ben ne yazik ki gidemiyorum :KK42:( Malum ailemle yasiyorum :mad: )

evet bişi kalmadı ama yaklaşık 3 ay oldu hiç yüzünü görmedim :KK61:walla biz Kurban'da sözlendik işte,o zmn çok heyecanlıydım da,şuan nişan için hiçbi heyecan yok içimde.bzn unutuyorum bile ay sonu nişan olacağını,arada işte yaklaşık 4.5-5 ay olunca,öldü sanırım o heves :P elbisemi aldım bikaç hafta önce.evde yapıcaz,ztn kına ve düğünde salona para verilecek,nişan için dışarda yapmayı gereksiz buluyorum ben.boşa bi ton masraf.haa çok zengin olsam,ihtiyacım olmasa yapardım ama nişanı da dışarda :KK53: siz nişanlı mısınız?

Günaydın canım sanada hayırlı cumalar ve kandilin mübarek olsun :)
Uyu canım dinlen tatil bugün sana kendini sıkma :KK20:ondan ağrıyordur başın

Canım benim olur öyle şeyler biliyosun yüz yüze farklı uzakta iken farklı ama az kaldı sabrın sonu selamettir senin olucak inşallahh :KK49::KK49:

amin cnm inşallah:KK68:

sağol bebişim senden ve diğer istanbulda yaşayan arkadaşlardan bana orada yaşamanın + ve - leri neledir anlamanızı rica ediyorm:KK37:

Hımm evlenince burada mı oturmayı düşünüyosunuz canım ondan mı bu sorun?
Şimdi nasıl anlatsam ki sana :)

geçmiş olsun cnm :( seninde inşallah en kısa zamanda hersey gönlünce olsun.

canım ev sahibinden yarım ekmek alsan alınca verirsin çok geçmiş olsn

Back
X