- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
hayırlı cmalar ve kandiller canlarım
Hoşgeldin canımm sağol sanada hayırlı cumalar & hayırlı kandiller :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı cmalar ve kandiller canlarım
hangisi sence
bende o renge çok alışık değilim o yüzden 2 mi olsa diye düşündüm etiket ve kahve 1. resim 2. resimdekii süslemeler:)
kahveye hangi renk uyar kiBencede oyle yap ama susleme kesinlikle o renk pembe olmasin kahveye uygun bir renk sec cnm cingen gibi olmasin gokkusagi gibi :)
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar ve kandilin mübarek olsun :)
Uyu canım dinlen tatil bugün sana kendini sıkmaondan ağrıyordur başın
Canım benim olur öyle şeyler biliyosun yüz yüze farklı uzakta iken farklı ama az kaldı sabrın sonu selamettir senin olucak inşallahh
Amiiiin inşallah canımm.. Uzaktayken hele hazırlıklar konuşmalar çok zor bizimde önümüzde nişan var ama nasıl olucak daha belli değil sonuçta ailelerin de konuşması gerek e yol da var arada telefondan da konuşulmaz böyle şeyler dün babamla arabadayken azıcık konuştukta bir ara yine gider konuşuruz dedi nişan sanırım düğün gibi olucak bizim,ayrı nikah yapınca çok masraflı oluyo düşündüm de ben..Burada nişanı büyük yapıcaz İstanbuldaki herkes gelsin takı vs.. olayıda nişanda olucak kına normal bir kına nikahta düğünün içinde Bursada olur (aslında küçüklükten beri hayalim benim düğün içinde nikah) :) :) Hayırlısı olsun inşallahhh![]()
Canım hayırlısı olsun..Sen şimdi büyük nişan mı yapacaksın?
Kına nasıl olacak peki? Ben yine anlamadım yahuuuu![]()
canım yaptırcaksan kahveler 2 lira bonibonlar 1.75 olmuş :)Bonibonlar bence :)
Canım bende pek bilmiyorum şimdi sadece biz konuştuk aramızda karşı taraflada görüşmek lazım :)
Nişan büyük düğün gibi olursa kınada normal bir kına olucak yani :) Neresini anlamadın açıklayayım canımm :)
canım yaptırcaksan kahveler 2 lira bonibonlar 1.75 olmuş :)
tabi ki rica ederimmmHala kendim yapabilirim havasındayım, bu pazar alamazsam kavanoz ve şişeleri sanırım bende sipariş vercem..Çok sağol canım bilgilendirme için![]()
Ben de tüm gece uyumadım, ilacı biraktim diye bu ay çok sancım ve çok kanamam var, hala yataktayim. Açım ve evde ekmek yok, gidip almaya da halim yokGünaydın gelinciklerr :) başımda bi ağrıyla uyandım sabah sabahilaç alıp geri uyucam sanırım
Hayırlı cumalar ve hepinizin kandili mübarek olsun :)
Uzak olmak çok zor, bunu en iyi bilenlerden biri de benim.. Son 1 yılda sanırım sadece 4 ya da 5 kere birbirimizi gördük. Onlar da 2 saat, 5 saat kadar sürdü. Uzaktan bir ilişkiyi yürütmek çok zor ve çok yıpratıcı.. En ufak şeyden tartışma çıkıyor çünkü benim sabrım tükendi artık.. Daha en az 1.5 yıl böyle sürecek, nasıl geçecek hiç bilmiyorum.evet cnm ya,yanyana iken maşallah hiç kavgamız olmadı,gayet uyumluyuz ama bu kdr zmn ayrı kalınca insan da artık devreler yanıyorherşey sorun haline geliyor,herşey batıyor bi süre sonra çünkü sabır tükeniyor
umarım hakkaten bu sene bizim senemiz ve son ayrı kalışımız olur
![]()
Ben de tüm gece uyumadım, ilacı biraktim diye bu ay çok sancım ve çok kanamam var, hala yataktayim. Açım ve evde ekmek yok, gidip almaya da halim yok
Uzak olmak çok zor, bunu en iyi bilenlerden biri de benim.. Son 1 yılda sanırım sadece 4 ya da 5 kere birbirimizi gördük. Onlar da 2 saat, 5 saat kadar sürdü. Uzaktan bir ilişkiyi yürütmek çok zor ve çok yıpratıcı.. En ufak şeyden tartışma çıkıyor çünkü benim sabrım tükendi artık.. Daha en az 1.5 yıl böyle sürecek, nasıl geçecek hiç bilmiyorum.
greenandblue Canım elbisen çok hoş, güle güle giy inşallah..
günaydın canım çok geçmiş olsun...Ben de tüm gece uyumadım, ilacı biraktim diye bu ay çok sancım ve çok kanamam var, hala yataktayim. Açım ve evde ekmek yok, gidip almaya da halim yok![]()
Ben de tüm gece uyumadım, ilacı biraktim diye bu ay çok sancım ve çok kanamam var, hala yataktayim. Açım ve evde ekmek yok, gidip almaya da halim yok![]()
Cok sevindim bak bir sey kalmamis az daha sabretnisan telasi seni simdidrn sarmistirr ayyyy nr kadar guzel elbise begendin mi ? Evde mi yapacaksiniz balim yoksa mekanda falan mi ? Ben trabzinda yasiyorum sevdicegim kars sarikamista
aramiz 7 saat ama ben ne yazik ki gidemiyorum
( Malum ailemle yasiyorum
)
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar ve kandilin mübarek olsun :)
Uyu canım dinlen tatil bugün sana kendini sıkmaondan ağrıyordur başın
Canım benim olur öyle şeyler biliyosun yüz yüze farklı uzakta iken farklı ama az kaldı sabrın sonu selamettir senin olucak inşallahh![]()
sağol bebişim senden ve diğer istanbulda yaşayan arkadaşlardan bana orada yaşamanın + ve - leri neledir anlamanızı rica ediyormHoşgeldin canımm sağol sanada hayırlı cumalar & hayırlı kandiller :)
sağol bebişim senden ve diğer istanbulda yaşayan arkadaşlardan bana orada yaşamanın + ve - leri neledir anlamanızı rica ediyorm![]()
Ben de tüm gece uyumadım, ilacı biraktim diye bu ay çok sancım ve çok kanamam var, hala yataktayim. Açım ve evde ekmek yok, gidip almaya da halim yok
Uzak olmak çok zor, bunu en iyi bilenlerden biri de benim.. Son 1 yılda sanırım sadece 4 ya da 5 kere birbirimizi gördük. Onlar da 2 saat, 5 saat kadar sürdü. Uzaktan bir ilişkiyi yürütmek çok zor ve çok yıpratıcı.. En ufak şeyden tartışma çıkıyor çünkü benim sabrım tükendi artık.. Daha en az 1.5 yıl böyle sürecek, nasıl geçecek hiç bilmiyorum.
canım ev sahibinden yarım ekmek alsan alınca verirsin çok geçmiş olsnBen de tüm gece uyumadım, ilacı biraktim diye bu ay çok sancım ve çok kanamam var, hala yataktayim. Açım ve evde ekmek yok, gidip almaya da halim yok