- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Seninkiler için indirdim zaten :) Benimkine çok var dahaaklındayım dimi benide unutmaaa :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninkiler için indirdim zaten :) Benimkine çok var dahaaklındayım dimi benide unutmaaa :)
Teşekkür ederim tatlım :)kız yeni resmin bek hoş![]()
ayyy çok teşekkür ederimm canımmm çok saol ya :)Seninkiler için indirdim zaten :) Benimkine çok var daha
merhaba tatlımm :) nasılsın :)Merhaba kızlar :)
İyiym hatun napıyım bakıyım bi dedim ne var ne yok giremedm dgru duzgn 2 gundur özledim sizi :)merhaba tatlımm :) nasılsın :)
Rica ederim canım :))ayyy çok teşekkür ederimm canımmm çok saol ya :)
Selammm canımMerhaba kızlar :)
Selam tatlım nasılsn :)Selammm canım
İyiyim canım sen nasılsın :)Selam tatlım nasılsn :)
Ne indirdiniz yine ne istiyo bu hatun cok meraklandım kacırmısımRica ederim canım :))
İyiyim bende yetişmeye çalısıyorum size 2 gun gelemedım dogru duzgun ne cok kaynatmıssınzİyiyim canım sen nasılsın :)
İyiym hatun napıyım bakıyım bi dedim ne var ne yok giremedm dgru duzgn 2 gundur özledim sizi :)
Benim ınstagramım yokkı ama yaaaCanım özellikle sana ve tüm kızlara duyurumdur, tabi eğer ben ucuz çamaşır da giyerim nolcak ki derseniz :) Instagramda bliss_ic_giyim diye bir hesap buldum, çok şık sütyen külot takımları var, hem de 10-15-20 tl den başlıyor fiyatları..
Benim ınstagramım yokkı ama yaaaGiyerim canım nolcak ben ındırımlerı takıp edıyorum zaten güzelse malları çamaşır olsunda
![]()
şaştım kaldım valla canımAma başka bi yere tayin istemiceksiniz puanın çok bi önemi de yok. İstanbul yakın zaten. Tatillerde gidip gezebilirsiniz. Zaten çalışırken o trafik rezillik olur. Ama gezmeye giderseniz hafta içi okula giderken rahat olursunuz.
bende seni özledim gözüm yollarda kaldı :) babet araştırıyorum :)İyiym hatun napıyım bakıyım bi dedim ne var ne yok giremedm dgru duzgn 2 gundur özledim sizi :)
gelmezsen böyle merak edersinNe indirdiniz yine ne istiyo bu hatun cok meraklandım kacırmısım![]()
Anlatırsanız yetişirm ki sizebende seni özledim gözüm yollarda kaldı :) babet araştırıyorum :)
gelmezsen böyle merak edersin![]()
bakarım bakalım canım evet siz yapıyodnuz alısverıs memnunsunuzda sanırm onlardan dmı.. Seni çamaşır pijama sponsoru secıyorum tikkacmBence aç bi hesap, güzel dükkanlar oluyor orda..
bugün akşam müzikleri ayarlıcaz oyun havalarını :) onada karar veririz artık:)