2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar ben de geçen şunu aldım ama tesettür giyime alışık değilim, şimdi diyeceksiniz sen kapalı değil misin, evet öyleyim ama bol giyinemiyorum. Artık bu şekilde giyinmek istiyorum ama bunu giyince bile rahat hissedemedim yaa.. Çok bol geliyor bana, salaş salaş :KK43:

sefamerve-kazak-2885-bej-01--329x504.jpg
Hoşmuş ama canım:))

Canim valla bu ara devamli hesap yapiyorumm sevgilim de ilerde sıkıssin istemiyorum herseyi ona yuklemicem, beyaz esyalar, hali, avize, perde, tul, gelinlik, kina mekani ucreti, kina kiyafeti,cerez vs. kendim halledicem. Tabi o su anda bunu bilmiyor:KK48: soylersem kabul etmez. Ona da mobilya balayi damatlik falan kalsin:KK51: bunlarin altindan kalkmam icin planli ilerlemem lazim. Yilbasi oldu insallah maasim da artaro_O

Allah kavustursun bebisim:KK51:
Aminm kuzum sağol.

cidden çok para lazım fıstıklar ya iyi bi planlama gerekiyor
bu zamana kadar zaten planla ilerledim canım biri bitmeden birine geçmedim öyle yapsaydım herşey yarım yamalak kalcaktı :(
annem illa 10 çift çamaşır takımı lazım diyo yine rahat bi 250 lirayı gözden çıkarmam lazım onun için bu ay :(
Ciciler aldım bi sürü:) 4 5 tane de şal aldım:))
güle güle kullan canım :)
yeni kıyafetlerde şart :)
ben çok fazla uzun elbise giymiyorum :)
ama bu aklımda
b_da19a886-4a63-4c39-bcd5-616574c43105.jpg

Kızlar ben de geçen şunu aldım ama tesettür giyime alışık değilim, şimdi diyeceksiniz sen kapalı değil misin, evet öyleyim ama bol giyinemiyorum. Artık bu şekilde giyinmek istiyorum ama bunu giyince bile rahat hissedemedim yaa.. Çok bol geliyor bana, salaş salaş :KK43:

sefamerve-kazak-2885-bej-01--329x504.jpg
bi kaç defa giysen alışırsın canım mutlaka :)

kızlar iyi aksamalar nasılsın ben iyim mutluyum dogum gunun bugum =)
günaydınnn doğum günün kutlu olsun :)
Canim valla bu ara devamli hesap yapiyorumm sevgilim de ilerde sıkıssin istemiyorum herseyi ona yuklemicem, beyaz esyalar, hali, avize, perde, tul, gelinlik, kina mekani ucreti, kina kiyafeti,cerez vs. kendim halledicem. Tabi o su anda bunu bilmiyor:KK48: soylersem kabul etmez. Ona da mobilya balayi damatlik falan kalsin:KK51: bunlarin altindan kalkmam icin planli ilerlemem lazim. Yilbasi oldu insallah maasim da artaro_O

Allah kavustursun bebisim:KK51:
ben bunları almıycam canım zaten az kaldı ya istesemde alamam şu ufak tefek eksikleri bitirsem yeter ayy bide artık evde koycak yer kalmadı ya :(
şu an önceliğim dolabı yenilemek :)
günaydın kızlarr uzun zamandır yktum nişanlım geldiiii uzaklardannn :) gelinliğimi de aldıkkk bitek evlenmek kaldı kısmetse :-)
günaydın tatlım çok sevdim gelinliği görebilir miyiz :)
Günaydın kızlaaar. Nasılsınızz?
günaydın tatlım ben iyiyim sen nasılsın :)

Back
X