- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Düğünden önce alayım dedim:)Zenginsin galiba arkideş..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düğünden önce alayım dedim:)Zenginsin galiba arkideş..![]()
Hoşmuş ama canım:))Kızlar ben de geçen şunu aldım ama tesettür giyime alışık değilim, şimdi diyeceksiniz sen kapalı değil misin, evet öyleyim ama bol giyinemiyorum. Artık bu şekilde giyinmek istiyorum ama bunu giyince bile rahat hissedemedim yaa.. Çok bol geliyor bana, salaş salaş
![]()
Güle güle giy canım, çok güzeller :)Düğünden önce alayım dedim:)
Mutlu yıllar canım:)kızlar iyi aksamalar nasılsın ben iyim mutluyum dogum gunun bugum =)
Sağol canım benim:)Güle güle giy canım, çok güzeller :)
Mutlu yıllar canım:)
Sagol tatlımm. Sizide Allah kavustursunn. Birdaha ayrılık vermesin insAllah kavuştursun canım benimki de 1 ay sonra askerden gelecek![]()
Aminm kuzum sağol.Canim valla bu ara devamli hesap yapiyorumm sevgilim de ilerde sıkıssin istemiyorum herseyi ona yuklemicem, beyaz esyalar, hali, avize, perde, tul, gelinlik, kina mekani ucreti, kina kiyafeti,cerez vs. kendim halledicem. Tabi o su anda bunu bilmiyorsoylersem kabul etmez. Ona da mobilya balayi damatlik falan kalsin
bunlarin altindan kalkmam icin planli ilerlemem lazim. Yilbasi oldu insallah maasim da artar
Allah kavustursun bebisim![]()
amin inşallah canım ama biz hemen ayrılcaz gibi farklı şehirlere gidicezSagol tatlımm. Sizide Allah kavustursunn. Birdaha ayrılık vermesin ins
Niye kız? 50 kiloyum, boy 164 :)tıkkaaa sen kaç kg sın öyle![]()
Evet cnm annemde oyle dedide yinede emin olmak istedimBizim nisam cekimini erkek arkadasim veriyo. Benim bildigimde erkek tarafinin
Günaydın canim hayırlı olsun askla giyersin insaAllahgünaydın kızlarr uzun zamandır yktum nişanlım geldiiii uzaklardannn :) gelinliğimi de aldıkkk bitek evlenmek kaldı kısmetse![]()
saol canımmmGünaydın canim hayırlı olsun askla giyersin insaAllah
bu zamana kadar zaten planla ilerledim canım biri bitmeden birine geçmedim öyle yapsaydım herşey yarım yamalak kalcaktıcidden çok para lazım fıstıklar ya iyi bi planlama gerekiyor
güle güle kullan canım :)Ciciler aldım bi sürü:) 4 5 tane de şal aldım:))
bi kaç defa giysen alışırsın canım mutlaka :)Kızlar ben de geçen şunu aldım ama tesettür giyime alışık değilim, şimdi diyeceksiniz sen kapalı değil misin, evet öyleyim ama bol giyinemiyorum. Artık bu şekilde giyinmek istiyorum ama bunu giyince bile rahat hissedemedim yaa.. Çok bol geliyor bana, salaş salaş
![]()
günaydınnn doğum günün kutlu olsun :)kızlar iyi aksamalar nasılsın ben iyim mutluyum dogum gunun bugum =)
ben bunları almıycam canım zaten az kaldı ya istesemde alamam şu ufak tefek eksikleri bitirsem yeter ayy bide artık evde koycak yer kalmadı yaCanim valla bu ara devamli hesap yapiyorumm sevgilim de ilerde sıkıssin istemiyorum herseyi ona yuklemicem, beyaz esyalar, hali, avize, perde, tul, gelinlik, kina mekani ucreti, kina kiyafeti,cerez vs. kendim halledicem. Tabi o su anda bunu bilmiyorsoylersem kabul etmez. Ona da mobilya balayi damatlik falan kalsin
bunlarin altindan kalkmam icin planli ilerlemem lazim. Yilbasi oldu insallah maasim da artar
Allah kavustursun bebisim![]()
günaydın tatlım çok sevdim gelinliği görebilir miyiz :)günaydın kızlarr uzun zamandır yktum nişanlım geldiiii uzaklardannn :) gelinliğimi de aldıkkk bitek evlenmek kaldı kısmetse![]()
günaydın tatlım ben iyiyim sen nasılsın :)Günaydın kızlaaar. Nasılsınızz?
günaydınnn güzel haberlerini resimlerini bekliyoruz canım kolay gelsin :)Günaydın gelincikler, mutlu pazarlarrrrr :) Biz bugün eminönüne gidicez, bakalım hediyeliklerimi alabilecekmiyim :)