• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın kızlarr uzun zamandır yktum nişanlım geldiiii uzaklardannn :) gelinliğimi de aldıkkk bitek evlenmek kaldı kısmetse :-)
Günaydın canım. Gelinliği aldıktan sonra rahatlıyosun zaten:)
Günaydın kızlaaar. Nasılsınızz?
İyim canım sen nasılsın :)
bu zamana kadar zaten planla ilerledim canım biri bitmeden birine geçmedim öyle yapsaydım herşey yarım yamalak kalcaktı :KK43:
annem illa 10 çift çamaşır takımı lazım diyo yine rahat bi 250 lirayı gözden çıkarmam lazım onun için bu ay :KK43:

güle güle kullan canım :)
yeni kıyafetlerde şart :)
ben çok fazla uzun elbise giymiyorum :)
ama bu aklımda
b_da19a886-4a63-4c39-bcd5-616574c43105.jpg

bi kaç defa giysen alışırsın canım mutlaka :)

günaydınnn doğum günün kutlu olsun :)

ben bunları almıycam canım zaten az kaldı ya istesemde alamam şu ufak tefek eksikleri bitirsem yeter ayy bide artık evde koycak yer kalmadı ya :KK43:
şu an önceliğim dolabı yenilemek :)

günaydın tatlım çok sevdim gelinliği görebilir miyiz :)

günaydın tatlım ben iyiyim sen nasılsın :)
Günaydın canım. Aslında bende etek falan giyemiyodum ama dolabımda bulunsun diye aldım:)

bu zamana kadar zaten planla ilerledim canım biri bitmeden birine geçmedim öyle yapsaydım herşey yarım yamalak kalcaktı :KK43:
annem illa 10 çift çamaşır takımı lazım diyo yine rahat bi 250 lirayı gözden çıkarmam lazım onun için bu ay :KK43:

güle güle kullan canım :)
yeni kıyafetlerde şart :)
ben çok fazla uzun elbise giymiyorum :)
ama bu aklımda
b_da19a886-4a63-4c39-bcd5-616574c43105.jpg

bi kaç defa giysen alışırsın canım mutlaka :)

günaydınnn doğum günün kutlu olsun :)

ben bunları almıycam canım zaten az kaldı ya istesemde alamam şu ufak tefek eksikleri bitirsem yeter ayy bide artık evde koycak yer kalmadı ya :KK43:
şu an önceliğim dolabı yenilemek :)

günaydın tatlım çok sevdim gelinliği görebilir miyiz :)

günaydın tatlım ben iyiyim sen nasılsın :)

Cok sukur canım bende iyiyimmm

Günaydın gelincikler, mutlu pazarlarrrrr :) Biz bugün eminönüne gidicez, bakalım hediyeliklerimi alabilecekmiyim :)

Günaydın kuzum insaAllah icine sinen guzrl seyler bulursun tatlımm

Günaydın canım. Gelinliği aldıktan sonra rahatlıyosun zaten:)

İyim canım sen nasılsın :)

Günaydın canım. Aslında bende etek falan giyemiyodum ama dolabımda bulunsun diye aldım:)

Cok sukur iyiyim kuzummm.

Kızlar dün sevdicegimle nisanda giyecegi takımla yüzüğünü aldık. Cogu seyimizi hallettik sayılır

kuzum sizin alyanslarınız vardı diye hatırlıyorum ne yüzüğü aldınız ki:KK64:

tünaydınnn canım nasılsın :)
Benimkiler alınmıstida sevdiceginkiler alınmamisti onun yuzugnu aldik :)

dolabı boşalttım artık dolması şart aslında bu renk bişeyim yok benim giyer miyimde bilmiyorum annemde öldürcek beni sınırdayız :KK45:

ayyy bişeyi yapcam dediysem hayatta rahat edemem yapmadan:KK28:
Ya benim hep pudra gül kurusu kıyafetlerim :) annem o yüzden kızıyo:))

Back
X