2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım eh işte daha iyiyim teşekkür ederiim

Güle güle kullan canım çok güzeller

Hayırlısı olsun inşallah canım sakin ol stres yapma hiç

Kızlar merhaba ben geldim çok şükür daha iyiyim babacım sağolsun nasıl baktıysa iyi oldum biraz daha ilaç almıştım içinde 3 tane var çok iyi geliyo bana az önce 2.si içtim bir de boğaz spreyim var , az öncede duş aldım çok rahatladım annemde geldi bugün çok özlemişimm o da bana sıcak su torbası yaptı şimdi üstümde battaniye sırtımda yastık karnımda sıcak su torbası yanımda masada pc var sizi çok özledim dayanamadım geldim ama erkenden yatıcam bugün pek duramıcam. İnşallah hepiniz iyisinizdir kızlar...
Geçmişler olsun canım, hemen iyileş inşallah :)

Kızlar merhaba ben geldim çok şükür daha iyiyim babacım sağolsun nasıl baktıysa iyi oldum biraz daha ilaç almıştım içinde 3 tane var çok iyi geliyo bana az önce 2.si içtim bir de boğaz spreyim var , az öncede duş aldım çok rahatladım annemde geldi bugün çok özlemişimm o da bana sıcak su torbası yaptı şimdi üstümde battaniye sırtımda yastık karnımda sıcak su torbası yanımda masada pc var sizi çok özledim dayanamadım geldim ama erkenden yatıcam bugün pek duramıcam. İnşallah hepiniz iyisinizdir kızlar...
Daha iyi olmana sevindim kuzum. Bende yanlızm öyle uzanıyorum evde. Çok üşengecim ütü yapmam gerek :(

Çok geçmiş olsun canımmm

20150104_201836.webp
20150104_201721.webp
Kızlar iyi akşamlar ;) Eminönü ne gittim ve şişelere kavuştum nihayet ;) kurtuldunuz sizde benden hadi yine iyisiniz ;)

iyiyim canım sen nasılsın :)
çok olmalıymış anem öyle diyo napcaksam o kadar çamaşırı ayrı konu tabi:KK70:
sen kaç tane alcaksın :)

valla cnm hiç bilmiyor ama cok almam ya tatlım düğünde ne dagatacaksınız ben kına kokkulu sabun varya jartıyer modeli ondan dagatacam =)

İyimiş canım fiyatlarıda şişeleride doldurmuşsun yaptınız mı yoksa ?

Evet canım, gül kolonyası ve lavanta kolonyası ile doldurdum..İçinede kum taşı koydum :) Stıckerlar kaldı, ondan sonrada tül ile yapıcam..ya da sade mi olsa karar veremedim :)

Evet canım, gül kolonyası ve lavanta kolonyası ile doldurdum..İçinede kum taşı koydum :) Stıckerlar kaldı, ondan sonrada tül ile yapıcam..ya da sade mi olsa karar veremedim :)

Bence tülle kaplayın güzel olmuş resimdeki ortadaki var ya öyle olur bence

selam kızlarr. napıyosunuz bakalım
greenandblue greenandblue kuzum sevindim bulmana ama pahalı almışssın sanki.. ben 65 kuruşa alıyorum anlaşmalı olarak. 2 tl ye de satıyorum gerçi kolonyası süslemesi vs 1.25 fln oluyor. kavanozları da aynı bicimde kahveli fln2 tlye yapıyorum
Orya Orya geçmiş olsn tatlım daha iyisindir inşallah. dinlen bakalım güzelce

selam kızlarr. napıyosunuz bakalım
greenandblue greenandblue kuzum sevindim bulmana ama pahalı almışssın sanki.. ben 65 kuruşa alıyorum anlaşmalı olarak. 2 tl ye de satıyorum gerçi kolonyası süslemesi vs 1.25 fln oluyor. kavanozları da aynı bicimde kahveli fln2 tlye yapıyorum
Orya Orya geçmiş olsn tatlım daha iyisindir inşallah. dinlen bakalım güzelce

Canım teşekkür ederim daha iyiyim şuan bu gecede rahatça uyursam sabaha daha iyi olucam inşallah sağol canım benim ,sen nasılsın? İş durumları nasıl neler düşünüyosun?

Back
X