2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

deliler Allah sizi davul etsin :KK53: @greenandblue sen ertelersinde enişte bey pek erteletmez gibime geliyor :-) @Orya o ne laflar kız,edebimi bozuosun bi gün jartiyer bi gün böle sözler :confused::confused::rolleyes:

Sustum o zaman ben:KK33::KK33:

Eki Görüntüle 1366196 :) Güzel sanki..bütün işler tamam, bir gelinlik kaldı :KK53::confused:

:D :D olsuun kız bak sen anca ;)

Bizde yasak öyle siteler :KK11:

Kız tv den izliyorum ben :D karşımda şuan kendisi

o erteleme kısmını ben biraz düşüneyim o vakit:KK45::oops::KK31: Müneccin @ Orya balayı sistiti olursun dedi, ee ben ne edeyim sen söyle şimdi :confused:

Ben dediysem girme :KK53::KK53::KK53:

bunca yıldır gidiyoruz denize evlenmeden önce ailemizle fln bişi olmuyor,balayında neden olacak onu anlamadım ztn :KK17: ama benim cahilliğim ise ve evlenince olur die bi durum warsa da,çok çok 2 hafta daha bekler enişte :KK70: ben İstanbul'a ilk geldiğim senenin kışında,bünyem o kdr sıcak bi memleketten buranın soğuğuna alısamadı.sürekli böbreklerimi üşüttüm ve sistit ile geçti o senem.berbat bi hastalık. dikkatli olun ona göre :KK70:

Kız burada nasıl açıklıyım sana ben :KK70::KK70:

daha önceden neden olmadığımı sana Orya Orya kuzu anlatsın :) Bende memlekete gidince evrim geçiriyorum, değişik bir havası var, hasta olup geri geliyorum :) Burda yazın çarşaf ile yatsan, orda yorgansız yatamazsın :)

Ben hepinize anlatıcam gelin yamacıma :KK70:

Sustum o zaman ben:KK33::KK33:

:D :D olsuun kız bak sen anca :KK66:

Kız tv den izliyorum ben :D karşımda şuan kendisi

Ben dediysem girme :KK53::KK53::KK53:

Kız burada nasıl açıklıyım sana ben :KK70::KK70:

Ben hepinize anlatıcam gelin yamacıma :KK70:

Benim işler ezelden anormal zaten :) Çeyiz yok, nişan yok, ben nerde oturucaz, nereye tatile gidicez derdine düşmüşüm :)
hem ben sistit olmucam taaammı :KK19:

Aramızda sanırım 1 ay olacak :)
Pek hazırlığım yok şu an için..çeyize aldıklarım bir kaç parça bişey..onu da geçen ay aldım zaten..Birikim yapmaya çalışıyorum ama yok olmuyo ya..Sen ne yaptın? eşyalar, düğün mekanı, gelinlik v.s..:KK51:
Çeyize bi ütü ile bi iki bişey kaldı beyaz eşyalar var düğün mekanı tamam kına yok ev bakıyoruz ama o da yok öyle

Bende kapadokya istiyorum, ama bayram tatili falan olursa :) Balayı için akdeniz olucak, ege yi de görmek istiyorum ama :) bana 1 aylık izin versinler süper olucakkk:KK53:
bence balayı uzun olmalı telefonlar f,ilanda kapancak herkeslerden uzak insan daha ne ister ki:p

Benim işler ezelden anormal zaten :) Çeyiz yok, nişan yok, ben nerde oturucaz, nereye tatile gidicez derdine düşmüşüm :)
hem ben sistit olmucam taaammı :KK19:

:D :D Bende dün sevdiceğime dedim ki ee sende inegölde çalışıyosun bizde inegölde oturucaz sanırım bu gidişle dedim , belli olmaz orası Bursa da olabilir orası daha iyi hem ortam hem iş açısından dedi bende canıma minnet daha çok isterim dedim :D

Kız ben sana olucan demedim ki aşk olsun :( İnşallah olmazsın . Sadece duyduğumdan en yakınım ablamın yaşadığından diyorum ben sizlere

çeyiz az kaldı kuzum biraz ara verdim ona :)

günaydın kızlarr

bende kapadokyaa istiyorummm

En iyisi kuzu bende ara verdm ama zorunlu olarak :(
Hatunum Tur duzenleyelom hep beraber :P

Canım bizm memlekette kar olmaz ama yağmur olabilir:KK43:

Nerede oturuyorsun Tatlim:)

bunca yıldır gidiyoruz denize evlenmeden önce ailemizle fln bişi olmuyor,balayında neden olacak onu anlamadım ztn :KK17: ama benim cahilliğim ise ve evlenince olur die bi durum warsa da,çok çok 2 hafta daha bekler enişte :KK70: ben İstanbul'a ilk geldiğim senenin kışında,bünyem o kdr sıcak bi memleketten buranın soğuğuna alısamadı.sürekli böbreklerimi üşüttüm ve sistit ile geçti o senem.berbat bi hastalık. dikkatli olun ona göre :KK70:

Bazi degisikliklerden dolayi doktorlar sakincalidir Diyor Tatlim :-)

Çeyize bi ütü ile bi iki bişey kaldı beyaz eşyalar var düğün mekanı tamam kına yok ev bakıyoruz ama o da yok öyle

Bende kına için bir iki mekan baktım, acayip fiyatlar söyledi..:) Eşya olarak birşey almadım, ev tutulduktan sonra bakıcam..Baktığımız bir ev var aslında orası olursa zaten hepsi ankastre , bulaşık makinesi de dahil..eğer öyle olursa almıcam..siz kirada mı olacaksınız?

:D :D Bende dün sevdiceğime dedim ki ee sende inegölde çalışıyosun bizde inegölde oturucaz sanırım bu gidişle dedim , belli olmaz orası Bursa da olabilir orası daha iyi hem ortam hem iş açısından dedi bende canıma minnet daha çok isterim dedim :D

Kız ben sana olucan demedim ki aşk olsun :KK43: İnşallah olmazsın . Sadece duyduğumdan en yakınım ablamın yaşadığından diyorum ben sizlere

Bursa merkez olması senin için daha iyi olur tabi, iş bulma şansında olur..Bizim de her an herşey olabilir, belki başka şehire bile yerleşebilirim..hakkımızda hayırlısı olur inşallah..

Şaka yaptım yavru kuş, alınma hemen :) Bende duydum o dediğin durumu zaten, ama kabullenmek işime gelmiyor :)

Bursa merkez olması senin için daha iyi olur tabi, iş bulma şansında olur..Bizim de her an herşey olabilir, belki başka şehire bile yerleşebilirim..hakkımızda hayırlısı olur inşallah..

Şaka yaptım yavru kuş, alınma hemen :) Bende duydum o dediğin durumu zaten, ama kabullenmek işime gelmiyor :)

Tabii canım onun içinde benim içinde iş için şans orası merkez sonuçta .İnşallah bakalım hayırlısı herşeyin
Alınmadım canım beniimmm ..Yine de dikkat et diye dedim biliyosun sen beni :)

Tabii canım onun içinde benim içinde iş için şans orası merkez sonuçta .İnşallah bakalım hayırlısı herşeyin
Alınmadım canım beniimmm ..Yine de dikkat et diye dedim biliyosun sen beni :)

Hem bende gelirim belki gezmeye :) Çanakkale, eskişehir, bursa, mardin görmek istediğim şehirler :) Kısmet olursa inşallah gitmeyi istiyorum

Bende kına için bir iki mekan baktım, acayip fiyatlar söyledi..:) Eşya olarak birşey almadım, ev tutulduktan sonra bakıcam..Baktığımız bir ev var aslında orası olursa zaten hepsi ankastre , bulaşık makinesi de dahil..eğer öyle olursa almıcam..siz kirada mı olacaksınız?
ben kına için bi mekan buldum 1000-1500 arası bi fiyat çıkıyor yemekli olarak
bide kına için organizasyon firması araştırıyorum :D
Eğer istediğimiz tarihte olursa inşallah tabii, 14 gün senelik izin+ 3 gün evlilik izni..hemen ardından sanırım kurban bayramı geliyor :)
ooo daha ne istiyosun inşallah istediğiniz tarih olurr :)

kızlar tozludan aldığım kıyafetler geldii bayıldım bedenleride tam oldu gönül rahatlıgıyla alışveriş yapabilirsiniz :)

ben kına için bi mekan buldum 1000-1500 arası bi fiyat çıkıyor yemekli olarak
bide kına için organizasyon firması araştırıyorum :D

ooo daha ne istiyosun inşallah istediğiniz tarih olurr :)

Nerede o mekan yazarmısın bana :) Yakınsa bende bir bakaydım :) Kına organizasyonu için benbde düşündüm ama sadece kına olmayacağı için vazgeçtim..İnşallah istediğimiz tarih olur ya

Back
X