2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benim sevdiceğimde gelse olur mu ki :KK51: Onsuz Çanakkale'ye gitmem ben. Sonuçta orada tanıştık her yerde kokusu var aahhh ah eski günler hayatımın aşkıyla tanıştığım şehir Çanakkale ... :KK36::KK36::KK36:

Aman aman Beyim olmadan asla diyorsun yani :D Gelsin tatlım, hep baraber gideriz kısmetse..Sizde aşk tazelersiniz..Allahım insanlar ne romantik şekilde tanışır, bir de benim duruma bak..:KK53:

Benim sevdiceğimde gelse olur mu ki :KK51: Onsuz Çanakkale'ye gitmem ben. Sonuçta orada tanıştık her yerde kokusu var aahhh ah eski günler hayatımın aşkıyla tanıştığım şehir Çanakkale ... :KK36::KK36::KK36:

Aman aman Beyim olmadan asla diyorsun yani :D Gelsin tatlım, hep baraber gideriz kısmetse..Sizde aşk tazelersiniz..Allahım insanlar ne romantik şekilde tanışır, bir de benim duruma bak..:KK53:

benimde kayınvalidem ve görümcem orda yaşıyor şuan,bende takılırım peşinize artık :KK53:

Gelmem eşim olmadan :D :D Ahh ah ne güzeldi valla :) Siz nasul tanıştınız ki :)

Nerede o mekan yazarmısın bana :) Yakınsa bende bir bakaydım :) Kına organizasyonu için benbde düşündüm ama sadece kına olmayacağı için vazgeçtim..İnşallah istediğimiz tarih olur ya
güngören cevizlik sosyal tesisleri canım
282785_235631239792841_7294254_n.jpg

309423_270796482942983_1265056690_n.jpg
545394_409827439039886_968959399_n.jpg

mekan bu canım

Nasıl tanıştınız orda? :) Biz ingilizce forumunda tanıştık, o yardım alıyordu İngilizce için, ben de forumda yöneticiydim üyelere yardımcı oluyordum. Öyle bir muhabbetimiz yoktu ilk 1 yıl kadar, sonra o erasmusla yurtdışına gitti, o sıra faceten yazışmaya başladık, çok iyi anlaşıyorduk, zaman içinde bu hale geldik, sonra reelde görüştük falan öyle işte.. :) Hiç bir zaman çıkma teklifi vs olmadı, ilişkiye başlama tarihimiz bile yok net olarak.. :)

günaydın kızlar.belimin bu kdr ağrısına rağmen bende işe geldim bugün yaaa,off ne war bizde tatil olsaydık :KK43:

deliler Allah sizi davul etsin :KK53: greenandblue greenandblue sen ertelersinde enişte bey pek erteletmez gibime geliyor :-) Orya Orya o ne laflar kız,edebimi bozuosun bi gün jartiyer bi gün böle sözler :confused::confused::rolleyes:

benimde adımı yaz lütfen unutma olur muuuu??:mad::mad: hem biz senle hemşeriyiz bu yüzden bence torpil yap bana,iki kere yaz benimkini :rolleyes::rolleyes:
Ya biri silinirde diğeri silinmezse ne olacak:)

Evet güzel mekan, bize uzak maalesef..:KK14: Bende sosyal tesisle görüştüm burdaki, kişi başı kokteyl fiyatı vardı..Sadece mekan kiralamıyorlar sanırım
evet sosyal tesisleri mekan olarak kiralamıyolar malesef :(
mado da öyle kişi başı 5000 fiyat verdi bana 2 kuru pasta su böregi mercimek köftesi vepasta:KK70: sosyal tesislerde 25 liraya beyaz etli bi menü oluşturabiliyosun:KK57:

Back
X