2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy çok yoruldum yaa:( mutfağımı topladım:( şimdi bi sürü çamaşır var katlancak:( bi yandan da aldığım gecelikleri yıkıcam:) ne yemek yapsam akşama yaa:(

Ayy çok yoruldum yaa:KK43: mutfağımı topladım:KK43: şimdi bi sürü çamaşır var katlancak:KK43: bi yandan da aldığım gecelikleri yıkıcam:) ne yemek yapsam akşama yaa:KK43:

Ahh canım benimm Hoppa Alışmış olman lazım senin bunlara , evlenincede böyle olucak zaten Hoppa

Hey maşallah,ne düzenli yemek yiyorsun sen :)

Kız yok aslında düzenli yerimde bugün böyle oldu :KK23::KK23:Hoppa

Hatunlar iş olmaması yaramadı bana, şimdide yatak odası ile karşınızdayım :) Farkındayım bugün çenem düştü ,idare ediverin :KK51:
3a5c0f4b-7c66-4caf-befc-3b4050dc98ceZen-Yatak-Odasi-4.webp
4b928030-fc5c-4f5a-91d8-48e06db91eaepure2 (1).webp
bu ikisinden birini alıcam sanırım :) Sizce hangisi daha kullanışlı olur?

Ahh canım benimm Hoppa Alışmış olman lazım senin bunlara , evlenincede böyle olucak zaten Hoppa

Kız yok aslında düzenli yerimde bugün böyle oldu :KK23::KK23:Hoppa
Yok lız normelde bu kadar birikmezdide bugünlerde halim yok hiç:( yemek düşünüyorum onu yapsam gerisi kolay:)

Yok lız normelde bu kadar birikmezdide bugünlerde halim yok hiç:KK43: yemek düşünüyorum onu yapsam gerisi kolay:)

Hımmm yemek ne olabilir :KK51: patates yemeği yap en kolayı o yanınada pilav ve cacık yaparsın ;)

Maşallah bayaa hızlısın boş zaman bekliyormuşsun demek ki :KK53:
İlla 2sinden biri mi olmalı daha önceden baktın mı hiç canım[/QUOTE

nasıl olsa acısı çıkacak bu oturmalarımın, bari keyfini çıkarayım :)
Daha öncede bunlara baktım, ama fikirlere açığım tabi :)

Tavuk yok evde:KK43: bide nişanlım şimdi seminere gitti. O gelincede geç kalır pratik bişe olması lazım ama bilmiyorum :KK43:

canım sizin düğün olmadı ama nişanlınla aynı evdemi yaşıyorsunuz?

canım sizin düğün olmadı ama nişanlınla aynı evdemi yaşıyorsunuz?
Canım normalde ayrıydık ama sadece yatmaya gidiyodu. Bi kaç hafta öncede burda bi kaç olay oldu. Ben çok korkuyorum die taşındı bana. Dedik 1ay öncesi sonrası farketmez nasıl olsa diye:)

Back
X