- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
rica ederim bebeğim. şişeler bitince fotoğraf atarsın çokk merak ediyorum![]()
Atıcam zaten canım, şimdi erkek arkadaşımda o kesip bana verecek :) Sonra da yapıştırıcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim bebeğim. şişeler bitince fotoğraf atarsın çokk merak ediyorum![]()
Burda da kentsel donusum her yerde. Muteahhitler zengin oldu. Bende hep diyorum 500bin istiyorlar mesela eve, isteyen cok da verebilen yok.
Canim servis varsa dert etme. Benim 8de ofiste olmam gerekiyor 6.45te servise biniyorum. Evet 1saat suruyor ama uyuyorum serviste
Canim senin sevgilin cok esprili sakaci muzip birine benziyorhep seni tatli tatli kizdiriyor gibime geliyor
benim askim da oyle, once kizdirir beni bende hihh falan diyince tribine bandigim diyor
Ayy canim sagolasin isinin arasinda is cikardim![]()
Aynennn evlere baksan aslında çok bişey etmicek kutu gibi evler hep ben inanıyorum düşücek o fiyatlar düşmesede zaten 10-15 yıllık temeli sağlam evlere bakıyorum içini kendim sıfırdan yaparım diyorum ki şu an da böyle alıp içini yapıp deli paraya satanlar çok etraftaBurda da kentsel donusum her yerde. Muteahhitler zengin oldu. Bende hep diyorum 500bin istiyorlar mesela eve, isteyen cok da verebilen yok.
Canim servis varsa dert etme. Benim 8de ofiste olmam gerekiyor 6.45te servise biniyorum. Evet 1saat suruyor ama uyuyorum serviste
Canim senin sevgilin cok esprili sakaci muzip birine benziyorhep seni tatli tatli kizdiriyor gibime geliyor
benim askim da oyle, once kizdirir beni bende hihh falan diyince tribine bandigim diyor
Olur tabi canım ben mobilya firmasında çalışıyorum ya bi çok katalog geliyo italyan mobilyalarının birebiri yapılabiliyo hemde daha sağlamBirde malzemeyi görüyosun hazır mobilyada suntalamın ismini değiştirip satmaya çalışan çok firma oluyo
ben de öksürüp duruyorum maalesef kuzumİnşallah canım benim ama ben sanırım hediyelik düşünmüyorum düğün salonunda düğün gibi nişan olursa kime ne verebilirim kiEvet çok soğuuukk sende dikkat et canım benim
![]()
yok canım hatta baya işsizim yaniBurda da kentsel donusum her yerde. Muteahhitler zengin oldu. Bende hep diyorum 500bin istiyorlar mesela eve, isteyen cok da verebilen yok.
Atıcam zaten canım, şimdi erkek arkadaşımda o kesip bana verecek :) Sonra da yapıştırıcam![]()
Çok güzel ya hepsine tek tek yorum atamadım ama okurken böyle çok hşuma gidiyo kendi günlerim geliyo aklıma fotoğraflara bakıyorum arada çocukmuşuz resmenbiz ilk elele tutuştuğumzda ellerimiz terlerdi heyecandan. tabi birbirimizin ilk sevgilisiyiz hiçbişey bilmiyoruz filan çok tatlıydı o zamanlar![]()
ben de öksürüp duruyorum maalesef kuzumo zaman sana da pankart hazırlarız
![]()
Aynennn evlere baksan aslında çok bişey etmicek kutu gibi evler hep ben inanıyorum düşücek o fiyatlar düşmesede zaten 10-15 yıllık temeli sağlam evlere bakıyorum içini kendim sıfırdan yaparım diyorum ki şu an da böyle alıp içini yapıp deli paraya satanlar çok etrafta
vallahi tam öyle :) tanısan anlarsın kuzum. biz beraber kpss kursuna gittik gecen sene hocalar bile diyorduki sen nasıl sakin kalıyorsun filanBurda da kentsel donusum her yerde. Muteahhitler zengin oldu. Bende hep diyorum 500bin istiyorlar mesela eve, isteyen cok da verebilen yok.
vallahi tam öyle :) tanısan anlarsın kuzum. biz beraber kpss kursuna gittik gecen sene hocalar bile diyorduki sen nasıl sakin kalıyorsun filanherkese takılan bi tiptir. mesela derse geç gelird, trafikten hoca nerde kaldın derdi hemen bi kzızla tanıştım bırakmadı beni diye hikaye yazardı
![]()
Yani şu anda onu düşünüyorum olmayan evi mi bile tasarladımAhaaa bende ondan korkuyorum ya zaten, suntayı kaplayıp bana kakalarlar :) Ayy en iyisi mobilyacı ile hazır olana baktırıp karar vermek..sen kesin kendi mobilyanı yaptırırsın :)
ayy çok şükür değil ama çok takılırÇapkın mı bu oğlan![]()
siz baya uzun zamandır beraberdiniz dimi tatlmÇok güzel ya hepsine tek tek yorum atamadım ama okurken böyle çok hşuma gidiyo kendi günlerim geliyo aklıma fotoğraflara bakıyorum arada çocukmuşuz resmen![]()
ayy çok şükür değil ama çok takılırmesela ilk kursa başladık kızın biri bundan ateş istedi "bak görüyo musun tabi en yakışıklı benim o yüzden " hep böyle şeyler der. mesela şey yapar "dur aşkım güzel kız geliyo elimi bırak"
beni gıcık etmek için hep böyle davranır![]()
Aynen canım kesinlikle çok iyi paralar yani bizde hep aynı şeyi konuşuyoruz ama sermaye yokBizde geçenlerde bu konu hakkında konuşuyorduk..Sermaye olacak gireceksin böyle bir işe, temeli sağlam daire bulup içini yapıp satacaksın, yeni yapılarda m2 ye daha fazla daire sığdıracağız diye, abudik, gubudik daireler çıkıyor ortaya
maşallah canım. senden iyisini mi bulcakk sankiHımm anladım uyuzluğuna .. Öyle şeyleri benimkide yapıyo öküzüm dün dedim ki seni seviyorum bana diyo ki bende seni seviyorum malesefuyuzz dedim ne demek o ya "elimde bi sen varsın napalım" diyo
Dedim öküz hep öküz hiç değişme böyle kal bende senle kafayı yerim
Yoksa başka benimle yetiniceksin başka çaren bir çıkış yolun yoook!
![]()
maşallah canım. senden iyisini mi bulcakk sanki![]()
Evet canım sevgili olduğumuzda 17 yaşındaydım şimdi 25siz baya uzun zamandır beraberdiniz dimi tatlm
ayy çok şükür değil ama çok takılırmesela ilk kursa başladık kızın biri bundan ateş istedi "bak görüyo musun tabi en yakışıklı benim o yüzden " hep böyle şeyler der. mesela şey yapar "dur aşkım güzel kız geliyo elimi bırak"
beni gıcık etmek için hep böyle davranır![]()