2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayyyy ne güzell çok sevindim tarihte çok güzel canım benim hayırlısı olsun inşallahh :KK73::KK73:

Canım benim herşey zamanla .Örnek : Bende çok bekledim bu zamanların gelmesini sabretmek beklemek gerek hayırlısı olsun herşeyin.Tabii ki özenir insan bende özeniyorum burdaki hazırlık yapan kızlara ne güzel ama onlar içinde mutlu oluyorum ben mutluluklarını paylaşıyorum :) Bizim güzel günlerimizde gelicek inşallah üzme sakın kendini :KK60::KK60:
İnşallah canım..

sıra bizede gelicek kuzum bizde yaşıycaz inşallah bu telaşları :)
Kız senin zaten yakın ki..

Bu erkekler tam odun ya:KK43:
Yine ne oldu?

yine ne oldu anacım sana? :)
Arkadaşıyla konuşuyodu odaya bi girdim bizim balayı ile ilgili arkadaşıyla plan yapıyo. Neymiş başbaşa kalınca sıkılırmışuz. Bende dedim biz niye gidiyoz. Amacımız başbaşa tatil yapmk değil mi dedimde kafası aydı:) arkadaşı aradı o sırada onun eşi demiş. Onlar balayına gidiyo bizim ne işimiz var diye:) komedi gibi ya:)

Kızlar şimdi ben nişan için fotoğraf çekimi düşünmüyordum, Dün erkek arkadaşımın kız kardeşi aradı, gaza getirdi beni :) Ondan sonrada erkek arkadaşımla konuştuk, o da çektirelim dedi..Şimdi stüdyo çekimi olur muhtemelen de , bende ondan hoşlanmıyorum :) Ama eğer hava yağmurlu, yada karlı olmaz ise dış çekim olur mu?Dış çekim nişan fiyatları hakkında bilginiz var mı?

Herhalde en cok istedigim sey fotograf cekimi. Ama 24ocakta hava nasil olur hic bir fikrim yok. Az once ablam yeni kar dalgasi gelecekmis dedio_O

Bizimkini de sevgilimin arkadasi cekecek. Elinde bussuru profesyonel kamera fotograf makinesi var askimin sirketinde onlari kullanicaz. Ceken kisiye de bi para veririm dedi sevdicek.

Selamlarrr...
Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
Buraya ilk yazarken aday falan yoktu bende aranızdayım sık sık uğramaya çalışıcam
2 sene olucak kimse yoktu hayatımda 1 yıldır tanıdıgım birine yeniden kalbimin kapılarını açtım inşallah güzel olur sonumuz :oops:

Canimmmmmmm:KK19: cok sevindim tatliskoom:KK73::KK73::KK73:

Kızlar yine çamaşır alışverişi yaptım toplamda 100 lira tuttu. 6 string, 3 sütyen-külot takımı (1 takımı şimdi kullanmak için aldım), 2 dantel boxer, 1 straplez sütyen aldım, onu da şimdi kullanmak için aldım. Bir de pandif aldım. Hepsi 100 lira tuttu. Çeyize aldığım 2 takımı paylaşıyorum. Kırmızı olan Le Jardin..

Eki Görüntüle 1368196 Eki Görüntüle 1368197

Guzel gunlerde giy cok guzel:KK71:

Hangi siteden aldin canim?

Kızçeler selammm dün sevdicekleydim bugün de kursum vardı veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dün sevdicekle ne yaptıkkkkkkkk?????????????????????????????????????? NİKAH TARİHİ ALDIIIKKKKKKKKKKKKKK:KK73::KK73::KK73:

Seni buranin en hizli gelini ilan ediyorum:KK71:

Senle ayni zamandq gelmistik topige, ben daha yuzuk takamadim sen evleniyorsun:KK73:

Kizlar bugun nisan elbisemi almaya gittim ve tam sonuc bir fiyasko:KK61:

Elbiseye eklenen kolu yapamamislar igrenc olmus, elbisenin butun havasi bitmis. Ayrica benim giydigimin bi buyuk bedenine yapmislar acayip bol oldu. Tekrar olcu aldi daraltmak icin. Kol kisminiysa cikart dedim. Yerine dantelden tamamen uzun kol yapin dedim. Bakalim nasil olucak. Moralim bozuk.

Arkadaşıyla konuşuyodu odaya bi girdim bizim balayı ile ilgili arkadaşıyla plan yapıyo. Neymiş başbaşa kalınca sıkılırmışuz. Bende dedim biz niye gidiyoz. Amacımız başbaşa tatil yapmk değil mi dedimde kafası aydı:) arkadaşı aradı o sırada onun eşi demiş. Onlar balayına gidiyo bizim ne işimiz var diye:) komedi gibi ya:)

Kız neye sinir oldun boşver gül geç :D :D :D

Elbiseye eklenen kolu yapamamislar igrenc olmus, elbisenin butun havasi bitmis. Ayrica benim giydigimin bi buyuk bedenine yapmislar acayip bol oldu. Tekrar olcu aldi daraltmak icin. Kol kisminiysa cikart dedim. Yerine dantelden tamamen uzun kol yapin dedim. Bakalim nasil olucak. Moralim bozuk.

Canımm ya üzülme tekrar yapılır ince detaylar neden böyle oldu ki hay Allah :(

Yukaeda anlattım kızlar hem güldüm hem sinir oldum:)

:KK70::KK70::KK70:

Herhalde en cok istedigim sey fotograf cekimi. Ama 24ocakta hava nasil olur hic bir fikrim yok. Az once ablam yeni kar dalgasi gelecekmis dedio_O

Bizimkini de sevgilimin arkadasi cekecek. Elinde bussuru profesyonel kamera fotograf makinesi var askimin sirketinde onlari kullanicaz. Ceken kisiye de bi para veririm dedi sevdicek.

Canimmmmmmm:KK19: cok sevindim tatliskoom:KK73::KK73::KK73:

Seni buranin en hizli gelini ilan ediyorum:KK71:

Senle ayni zamandq gelmistik topige, ben daha yuzuk takamadim sen evleniyorsun:KK73:
Ayy bende fotoğraf çekimini çok istiyorum. Ama o gün bi yağmur yağarsa gelinlikle bittim demektir:)

Instagramdaki @bliss_ic_giyim den canım.. O siyah takım 10tl :P

Canım sen sıfırdan mı diktiriyordun?

ay kızma nolursun ama kahkaha attım yaaa :KK70::KK70:

sıkma canını cnm,düzeltirler mutlaka bu sefer :(

Kız senin zaten yakın ki..
olsun yinede bekliyoruz :)
Olsun canım benim nedemek :KK66:
çok saol canım :)
ayyy bu erkekler şaka gibiler ya kahkaha attım :)

düzeltilir canım sen sıkma canını

Back
X