2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Adet oldum lazere giremicem sanırım yaaa off bi çözüm bulmaya çalışıyorum ama yok:(

Kızlar ben sanırım 2016 gelini bile olamayacağım bu gidişle.. Benim 2016da tayin hakkım var, babamla telefonda konuşuyorduk, hadi az kaldı falan dedi, burda yakın bir yere gelirsin dedi, annem de kız evlenecek buraya mı gelecek sanki dedi, sonra babam da daha X'in okulu bu yıl bitiyor, iş var askerlik var dedi. Ben de hallolur dedim. Sonra bunu benimkine anlattım. Dedim ben 2016da nereye tayin isticem cidden dedim. Evlenmemiş olursak İstanbul'a gelemem yani sonuçta dedim. O da babanlar haklı, ben bişi demiyorum, oraya istersin tayini dedi. Yani 2016da evlilik düşünmüyor. Ben cidden çok üzüldüm ama bişi diyemedim tartışmayalım diye.. :KK43:
günaydın canım bu işler kimsenin planladığı gibi bitmiyor malesef
aklımızdan gönlümüzden geöirip bekliyoruz işte kısmet ne zamansa artık hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
kızlar iyi hoş da pastanın yanına ne yapılacak başka ben hiç düşünmedimo_O
günaydın canım zeytinyağlı sarma puf poğaça börek bide salata tarzı bişey yeterli olur bence :)

Kızlar cok sinirliyim dunden beri erkek arkadasimla kavga ettim nisanlanmak istemiyorum surekli rencide oluyorum herkes hazirlik icinde nasil soyleyecegim

Cumartesileri 2 den sora calismiyor dun karsiya gecicem dedi isten sora mont almisti geri iade etmisti degisim icin aranislar tamm dedim. Telefonda konusuyoruz kuzenlerine gittigini soyledi bende orda ne isin var sen montu degismeye gitmedinmi bana kuzenine gidecegini soylemedin dedim oda magaza evlerinin yakininda neyse sora tekrar kuzenlerine gitti buarada bu kuzeni dayisinin oglu kendisiyle yasit evlenmis bosanmis kaldiklari evde yengesi bu kuzeni bir buyuk kuzeni karisi bebekleri kaliyor kalabalik yani. Sora bana aksam burada kalacagini soyledi bende hayr eve gideceksin dedim. Musade etmedim. Sonra aksam bu erkek kuzeni bide bayan kuzeni evli buyuk kendisinden aksam sinemaya gidecegini soyledi hersey nedense bianda gelisiyo ve benim o anda haberim oluyor sora bana busefer kiz kuzeninin esinin evdr olmadigini onda kalmak istedigini soyledi bende bana nasil boyle bisey soylersin dedim sora bianda yengesi ve kuzeninin karisi evde kalmiyo oluyolar evde sadece kuzeniyle kendi kalacakmis kuzeninin abiside vardiyada inanmadim hyr kalamazsin dedim meseleyi uzatti onlarin yaninds tartisti benimle ve sonuc olarak kuzenlerinde kaldi sen beni yonetemezsin vs seyler soyledi. Buarada kizlar bazi seyler size normal gelebilir ama herkesin yapisi farklidir ben normal karsilamiyorum heleki okadr kalabalik bir yere fazlalik olamaz. Ben ayni seyi teklif etsem agzima eder.

Cumartesileri 2 den sora calismiyor dun karsiya gecicem dedi isten sora mont almisti geri iade etmisti degisim icin aranislar tamm dedim. Telefonda konusuyoruz kuzenlerine gittigini soyledi bende orda ne isin var sen montu degismeye gitmedinmi bana kuzenine gidecegini soylemedin dedim oda magaza evlerinin yakininda neyse sora tekrar kuzenlerine gitti buarada bu kuzeni dayisinin oglu kendisiyle yasit evlenmis bosanmis kaldiklari evde yengesi bu kuzeni bir buyuk kuzeni karisi bebekleri kaliyor kalabalik yani. Sora bana aksam burada kalacagini soyledi bende hayr eve gideceksin dedim. Musade etmedim. Sonra aksam bu erkek kuzeni bide bayan kuzeni evli buyuk kendisinden aksam sinemaya gidecegini soyledi hersey nedense bianda gelisiyo ve benim o anda haberim oluyor sora bana busefer kiz kuzeninin esinin evdr olmadigini onda kalmak istedigini soyledi bende bana nasil boyle bisey soylersin dedim sora bianda yengesi ve kuzeninin karisi evde kalmiyo oluyolar evde sadece kuzeniyle kendi kalacakmis kuzeninin abiside vardiyada inanmadim hyr kalamazsin dedim meseleyi uzatti onlarin yaninds tartisti benimle ve sonuc olarak kuzenlerinde kaldi sen beni yonetemezsin vs seyler soyledi. Buarada kizlar bazi seyler size normal gelebilir ama herkesin yapisi farklidir ben normal karsilamiyorum heleki okadr kalabalik bir yere fazlalik olamaz. Ben ayni seyi teklif etsem agzima eder.
buna bende olay çıkarırım ben nasıl onun istediğini yapmıyosam o da benim istediğimi yapmıycak olay bu kadar basit son dakika işlerinede gıcık olurum kim ne derse desin...
aslında haklısın canım ama bunun için nişan ertelemeye değer mi ki

buna bende olay çıkarırım ben nasıl onun istediğini yapmıyosam o da benim istediğimi yapmıycak olay bu kadar basit son dakika işlerinede gıcık olurum kim ne derse desin...
aslında haklısın canım ama bunun için nişan ertelemeye değer mi ki
Bana onlar icin rest cekiyor. Beni tinlamiyorsa ve sen beni yonetemezsin diyorsa bapayim daha cok ofkeliyim. Bana daha oncede o kuzeninin hanimi icin onu bana demislerdi ama ben istemedim felan dedi bende ariycam kuzenini anlaticam ona boyle boyle ve ben sizdr kalmasini istemedigim halde sizde israrla kaldi rviniz musait olmadigi halde siz nie cagiriyorsubuz bunu demek istoyorjm

Bana onlar icin rest cekiyor. Beni tinlamiyorsa ve sen beni yonetemezsin diyorsa bapayim daha cok ofkeliyim. Bana daha oncede o kuzeninin hanimi icin onu bana demislerdi ama ben istemedim felan dedi bende ariycam kuzenini anlaticam ona boyle boyle ve ben sizdr kalmasini istemedigim halde sizde israrla kaldi rviniz musait olmadigi halde siz nie cagiriyorsubuz bunu demek istoyorjm
bence kimseyi arama canım daha şimdiden yüz göz olma evet saçmalamış ama bazen o beyinleri duruyor sanki gereksiz işler yapıyolar bide ben erkegim yaparım egoları var o daha çok sinirini bozuyo insanın ama sen yinede sakin ol lütfen

Gunaydin hatunlar :) YEKTA61 YEKTA61 canim Ilk once sakin ol bu Gibi sureclerde erkek kendini pasa Kral olarak goruyor :/ ofkeyle kalkan zararla outurur:( nisan tarihiniz ne Zamandi? Belki ozamana Kadar ofken gecerde konusup tatliya baglarsiniz Canim:)

Ispanak yiyorum severimde zatenn canım da vücudumda baska bsey bitiriyomuş demir baya 8-9 benim demir yaa. Bunu yapiim de çıkarmı sarmısağın kokusu canım
O zaman halletmeye çalış canım o sıkıntıyı demir önemli vücut için sarmısağın kokusu ilk iki gün falan kalıyor sanırım ama ondan sonra senin burnuna sürekli geliyor ama dışarıya kokmuyor öyle ilginç bişey bence bikaç gün evde olduğun bi zaman dene hem işe yarayıp yaramadığını görmüş olursun hemde koku sıkıntısından evdeyken kurtulursun Hoppa
Kızlar Merhaba, iyi akşamlar..hızlı bir giriş yapıyorum :) Eki Görüntüle 1369329 Şimdi bir çok çift nişan da, gelinin elbise rengi kravat takıyor biliyorsunuz.Ama benim elbisenin rengi çok açık pudra pembe olduğu için beyaz gömlek ile güzel olmaz diye düşündük. O yüzden takımın rengi lacivert bizde ona uyumlu olsun diye lacivert kravat ve mavi mendil aldık.Sizce abes kaçar mı ?Eki Görüntüle 1369335 Bu konuda da fikir almak istiyorum.Nişan da alınan bakim Setleri Sandıklı v.s oluyor ya, biz onlardan da hoşlanmıyoruz. O yüzden bu şekilde sepetler aldık. Ürünleri içerisine koyup , beyaz tül ile süslesem basit olurmu ? Aynı şekilde benim için olanlarida pembe sepete yapıcaz. Tabi bunların kozmetik çantaları da var. Olmazsa onun içine koyarım. Eki Görüntüle 1369339 Damat bavulu olacak, tül ile sade bir şekilde suslucem. Şimdi yorumlarınızı bekliyorum gelincikler :KK66:
Yavrum öncelikle abes kaçmaz hiç biri bu bir ikincisi o nişan kıyafetlerinde ki uyum tamamen sonradan ortaya çıkmış bişey ben hiç sevmem onu mesela.. Benim nişan elbisem ne olursa olsun sevdiceğime siyah ince kıravat alacaktım mesela yani abeslikle hiç alakasız yok paşa gönlünüze kalmış bişey o bence :KK60: ikincisi bizde bohçada genel kurallara çok uymadık örneğin sevmediğimiz kullanmayacağımız şeyler almak kadar saçma bişey yok ne istiyorsanız ne kullanacaksanız onu alın hiç inciğine cıncığına kadar standartlara uyucaz diye yıpratmayın kendinizi o kadar önemli şeyler değil bunlar önemli olan sizin evleneceğiniz gerçeği :KK8:

cnm benim cildimde duş jelleri kuruluktan dolayı egzama yapabiliyor,doktor Sebamed önermişti bana.onu deneyebilirsin netten inceleyip.

cnm bence de elbisenin renginde kravatta olur ama bu da gayet güzel hiç abes durmuyor,rahat ol :) bende daha mürdüm yeşil kravat alıcam elbise ile aynı renk olsun diye.umarım bulurum.senin aldıgın setin aynısını bende aldım :) makyaj cantası gibi çantalıydı bu set,onun çantasınıda kullanabilirsin.

ayy benide bugün kayınvalidem arayıp gecelik setini fln ne renk istiyorsun die sordu acayip utandım yaa:oops: siyah ya da kırmızı olsun dedim ama diyene kdrda karnıma ağrı girdi.şimdi içinden bu gecelikleri giyip napacan sen oğlumla die düşünmüştür içinden oyyşşşş :oops::oops::oops:
Evet sebamedin güneş kremlerini kullanıyorum gayet memnunum tamam canım bide onu araştırayım ben olmazsa zeytinyağlı sabuna dönücem galiba o_O

Gunaydin hatunlar :) YEKTA61 YEKTA61 canim Ilk once sakin ol bu Gibi sureclerde erkek kendini pasa Kral olarak goruyor :/ ofkeyle kalkan zararla outurur:KK43: nisan tarihiniz ne Zamandi? Belki ozamana Kadar ofken gecerde konusup tatliya baglarsiniz Canim:)
Bu ayin sonu surekli ezmek zorundalarmi bizi.

Canım çok haklısın. Buna bende kızardım ama bunun için nişan ertelenir mi? İkinizde streslisiniz. Bununda etkisi var. Benim nişanlımda da buna benzer sorunlarım vardı biliyosun. Ben strese de bağlıyorum.

Bu ayin sonu surekli ezmek zorundalarmi bizi.
Canım tam okuyamadım galiba ama ben en çok o kız kuzeniyle evde yalnız kalma durumuna takıldım hani diğerlerinin yanında sana rest çekmesi de çok yanlış sonuçta sen o evin gelini olacaksın ama gergin olabilir sen bunaltmış olabilirsin sürekli bunu yapmıyorsa alışkanlığı değilse o kısma fazla takılma derim ama kız kuzen meselesi benim kafama takıldı bana çok abes gelir böyle şeyler yanlış anlama ama o_O bir de nişan bozmayı şu an hiç düşünme insan sinirliyken herşeyi yıkıp geçmek istiyor sağlıklı çalışmıyor mantık her türlü bekle sakinleş günler geçsin hiçbir şey değişmiyorsa hala nişanını bozmak istiyorsan o zaman Allah muhafaza ama pişmanda olmazsın

Hamarat kizce:) ellerine saglik:) Eee hani resim:)
Hahaha resim atacak kadar olmadı henüz 5 cmcik :KK22: Allahımmmmmm 10 gündür uğraşıyorum bide daha önce hiç örgü örmedim salak gibi direkt selanik örgüsünden başladım ki örülüşü basit olup tek bi hatayı kaldırmayan bi modelmiş e ben bir sürü hata yapıcam ilk defa örgü örüyorum çünkü.. 10 gündür sök ör sök ör şimdi basit bi modele geçtim ona başladım :KK47:

Back
X