- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım antepte düğünden sonrada hazırlayabilirim. Şimdi hazırlarsamda ortak kullanacam kıyafetlerim var amadüğünden önceki gün telaşın olabilir canım bence şimdi hazırla dursun bi köşede :)
İkiside çok hoş kızlar:)Eki Görüntüle 1370323 Eki Görüntüle 1370324 ikisinden biri olcak kızlar :)
o zaman bekle canım zamanı gelince güzelce hazırlarsın :)Canım antepte düğünden sonrada hazırlayabilirim. Şimdi hazırlarsamda ortak kullanacam kıyafetlerim var ama![]()
ikisinden birini seçmem gerekicek :)İkiside çok hoş kızlar:)
ben ikisinden birini seçemicem ama:)o zaman bekle canım zamanı gelince güzelce hazırlarsın :)
ikisinden birini seçmem gerekicek :)
Ne zamandi kuzum senin?
Şimdi gidip balayı çantamı hazırlıcam en azından özellerini hafta içi yeni kıyafetlerim gelirse onları da eklicem:)
amin canım hepimiz inşallah :)INŞALLAH musmutlu olursunuz kizlar☺☺☺
tabi ki tatlım aramızda herkese yer var :)Kizlar topigi gorunce ole yazdim benide araniza alirsaniz mutlu olurum ☺
Hoşgeldin :)Kizlar topigi gorunce ole yazdim benide araniza alirsaniz mutlu olurum ☺
O zaman ihtiyacın olan herşeyi götürürsün zaten ama balayı bavulunu orda hazırla bence daha çok var balayına belki ekleyip çıkaracağın bişeyler olurCanım 16sına gidiyorum. 29u gece antepe geçecez. 31ine 2.düğün var ve biz 1şubatta balayına gitcez:)
LaciverttttttttEki Görüntüle 1370323 Eki Görüntüle 1370324 ikisinden biri olcak kızlar :)
sanırım lacivert olucak :)O zaman ihtiyacın olan herşeyi götürürsün zaten ama balayı bavulunu orda hazırla bence daha çok var balayına belki ekleyip çıkaracağın bişeyler olur
Lacivertttttttt![]()
tabi ki tatlım aramızda herkese yer var :)
kendini tanıtır mısın :)
tabi ki tatlım aramızda herkese yer var :)
kendini tanıtır mısın :)