- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Evet ya çok güzel oldu :) nişanlımda oynasa iyiydi:))ohh en güzelini yapmışsın canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya çok güzel oldu :) nişanlımda oynasa iyiydi:))ohh en güzelini yapmışsın canım![]()
Kızlar ben düğün provası yaptım:)) açtım oyun havalarını kurtlarımı döktüm be karın ağrısı kaldı ne stres:))
kesinlikte tatlım pek hoş markası ne![]()
Hahaha resim atacak kadar olmadı henüz 5 cmcikAllahımmmmmm 10 gündür uğraşıyorum bide daha önce hiç örgü örmedim salak gibi direkt selanik örgüsünden başladım ki örülüşü basit olup tek bi hatayı kaldırmayan bi modelmiş e ben bir sürü hata yapıcam ilk defa örgü örüyorum çünkü.. 10 gündür sök ör sök ör şimdi basit bi modele geçtim ona başladım
![]()
Ablamın kınasına yakın ben de her akşam açardım son ses evde kızlarla döktürürdük. Asla oynamayan ben kınada 4 saat 1 kerecik oturmadım, o topuklularla ne döktürmüştüm be..Kızlar ben düğün provası yaptım:)) açtım oyun havalarını kurtlarımı döktüm be karın ağrısı kaldı ne stres:))
Yeğenin kaç yaşında Orya? Ben benimkini çok özledim ya 3 aydır görmüyorum, şu an 15 aylıkKimsecikler yok mu kızlarrr :) Yeğenimde uyudu ailecek oturuyoruz,bende burada takılıyım dedim birazcık :)
Ablamın kınasına yakın ben de her akşam açardım son ses evde kızlarla döktürürdük. Asla oynamayan ben kınada 4 saat 1 kerecik oturmadım, o topuklularla ne döktürmüştüm be..Kimse beni tanımamış hep X nerde demişler, normalde kapalıyım kınada mini elbise giymiştim, saç makyaj o biçim
En çok da oryantal oynamıştım.
Yeğenin kaç yaşında Orya? Ben benimkini çok özledim ya 3 aydır görmüyorum, şu an 15 aylık![]()
En güzelini yapmışsın canımm bende kendime şaşıyorum bazen ablamın kınasında o topuklularla nasıl oynadım diye bir de hep ayaktaydım o gece hissetmedim hiç ama diğer gün zor yürüdümNormalde topuklu sevmeyen biriyim,rahatıma düşkünüm ancak özel günlerde giyebiliyorum
Canım 1,5 yaşında teyzesinin kuzusuuu şimdi bir de yeni yeni öğreniyo her şeyiŞimdi yattı yatağına kendi başına uyudu :)
Aynen canım ertesi günü düğünde topuklularla yürüyememiştim, gelin odasına gidip çıkardım en sonunda uzattım ayaklarımı ama asrın hatası oldu çünkü ayaklar şiştiği için ayakkabıya zor girdi tekrardan
Ayy yavrum yaa, nerdeyse aynılar bak benim yeğenimle, sürekli video istiyorum, her gün yeni yeni şeyler öğreniyor yapıyor. Kuzum o benim yaa, geçen adımı söylettiler söyledi, dünyalar benim oldu :)
Ben çok üzülüyorum beni görmeden büyüyor diyeDoğrudur girmez şişince ayaklar bir daha![]()
Evett ablamda her gün yollar whatsapptan resimler,videolar,seslerr yavrucuk öğrendi teyze değilde deydey diyo adımıda söylüyo ama ablam diyokii Orya nerde hemen beni gösteriyo parmağıyla
![]()
Hoşgeldin aramıza:)
Hosbuldummm canimmaraniza aldinz beni cok sagolunn hepiniz
Kızlar sizce de şu çok hoş değil mi? Ben nişanda bu tarz bir şey giyer miyim bilmiyorum da, bunun beyaz hali, eteği biraz daha kabarık olarak güzel bir gelinlik olabilir.
![]()
Ben çok üzülüyorum beni görmeden büyüyor diyeKız kardeşlerime teeje diyor ama bana ne dicek bakalım görünce..
Ama görmüyor işte tanımıycak ki beni :/Sana da teyze der canım ne dicek üzülme sen![]()
![]()
Hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun inşallah :)
Dayanamadım görünce canım çok güzel ama dimiii![]()
Merhaba canım hoşgeldin aramıza :)
Çok hoşmuş canımm :)
AMİN hepmiz icn herseyin hayrlisi olsunnn canim hosbuldum cok sagolasin
Ama görmüyor işte tanımıycak ki beni :/
Bir gideyim sıkcam sıkcam onuAmin inşallah :)
Resimlerini görüyordur canım :)
Ben de buzdolabımı pembe istiyoruuummmmKizlar beyaz esyami kirmizi alyim diyorum ii olur mu sizcee