2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sipariş verdiğim yer kuzum :)
sürekli ara canım facede sayfaları filan varsa mesaj at
Arıcam ulaşana kadarda bakalım. Şimdi dersim boş sürekli arıcam:)
Kızlar çok sağolun, alıntı yapamadım telefon hata verdi. Burnunda bir problem var ondan ameliyat oluyor.

hayalseverrr hayalseverrr Canım senin kına ne zaman? Ben de İzmit Kartepeyim normalde, geleyim :)
Geçmiş olsun kuzum:)

Kızlar bişey sorcam size benim isteme akşamı hem söz olmuş olcak. Daha önce bahsetmiştim masa hazırlamak istediğimi masanın etrafını felan süsleyeceğim sizce kapı girişini felanda süsleyeyimmi? Abartı olurmu Girişe Sözümüze hoşgeldiniz gibi bişey koymayı düşündüm nasıl olur

Bence güzel olur canımm ;)

Kızlar bişey sorcam size benim isteme akşamı hem söz olmuş olcak. Daha önce bahsetmiştim masa hazırlamak istediğimi masanın etrafını felan süsleyeceğim sizce kapı girişini felanda süsleyeyimmi? Abartı olurmu Girişe Sözümüze hoşgeldiniz gibi bişey koymayı düşündüm nasıl olur
ben güne özel kapı süsü asıcam canım nişanda ama :)
isteme günü sadece minik kavanozlarda kahve ve söz mendilini vericez bide lokumları süsliycez :)

Simdi bitanem evden beni cuma gelinlikle çıkacaklar yani baba evnden sonra ben yolda gitmeden o gelinliği cikaririm 10 saat gekinlik olamz☺ osekil adet kuzum gelin alma oluo bizde baba evnden cikiosun ya ☺

Tamam bende diyorum ki , kına gecesi olacak ya..o zaman gelin alma olsun..Bizde de olur gelin alma, bizde ecnebi değiliz :p

Nisan teknede cok havali olmustur :KK66:
ayyy evet gerçekten çok havalı oldu :P 3 ay olacak hala herkes ne güzeldi diyip duruyor. ama işte acısı şimdi çıkıyor düğünde yandık :) tekne benim hayalimdi düğün için istiyordum aslında ama kişi sayısı sınırlı düğün yapamayız birde herkesi bitene kadar bağlıyorsun oraya düğün olmaz diye nişanı yapmaya karar verdim içimde kalacaktı yoksa :D

ayyy evet gerçekten çok havalı oldu :p 3 ay olacak hala herkes ne güzeldi diyip duruyor. ama işte acısı şimdi çıkıyor düğünde yandık :) tekne benim hayalimdi düğün için istiyordum aslında ama kişi sayısı sınırlı düğün yapamayız birde herkesi bitene kadar bağlıyorsun oraya düğün olmaz diye nişanı yapmaya karar verdim içimde kalacaktı yoksa :D

Iyiki de hayalini gerceklestemissin canim sevndim senin adina ;)

Susle tabi kuzucum ;)

evet kuzum minik şişelerde gül suyu ve butik sabun dağıtıcam hazırlar:)
isteme günü içinde minik kavanozlarda kahve:)

herkese günaydın kızlar:)
YEKTA61 YEKTA61 İNŞALLAH HAKKINIZDA HAYIRLISI OLUR CANIM...
@Tikkabilla İNŞALLAH AMELİYATTA BAŞARILI GEÇER KUZUM....

kızlar bizim kına istanbulda düğün izmitte olucak inşaşşah ya kına düğün arası bir hafta olucak (kimse bu duruma yanaşmıyor)
yada cuma akşamı kına pazar düğün olur azcık bende dinleniyim dimi:)
nikahıda düğünde düşünüyoruz inşallah :)
tüm hazırlıklar içinde mart -nisan ayını bekliyoruz kısmet artık :)

Günaydın canım, şahsen ben burada cuma kına yapar, pazar orada düğün yapardım..istanbul-izmit arası 2 saat bile değil ki..

canım ben tekne için 100 kişi anlaşmıştım yemekli ama hafif bir yemekti. pilav, tavuk, salata, sınırsız içecek, pasta ve sonradan ikram olarak çay serviside yaptılar. evde annemler ekstra sarma, mercimek köfteside yapmışlardı onlarda tabakalra servis edildi. 4 saat boyunca boğazda gezdi. 4000tl ye mal oldu bana. ama maket pastayı kendim yaptım birsürü para harcadım. o gece babam bahşiş falan vermiş. herşeyi ile bu fiyat oldu.
aslında gayet uygun fiyatı :) bende istiyorumda mart ayında kimseyi tekneye bindiremem heralde:KK70:
bide bide 4-5 ay gibi süre olcak nişan düğün arası arada kınada var napcam bilmiyorum bi aklım nişan evde olsun kınayı güzel yap diyo bi aklım nişan teknede olsun ayy ben napıyım:KK70:
Ben sonay düğün salonunu tuttum ☺ sizinde hayrli ugurlu olsun

izmit deyince yazym.dedim ☺
iyi yaptın kuzum seninde hayırlı ugurlu olsun izmitte mi yaşıycaksınız sizde :)

aslında gayet uygun fiyatı :) bende istiyorumda mart ayında kimseyi tekneye bindiremem heralde:KK70:
bide bide 4-5 ay gibi süre olcak nişan düğün arası arada kınada var napcam bilmiyorum bi aklım nişan evde olsun kınayı güzel yap diyo bi aklım nişan teknede olsun ayy ben napıyım:KK70:

iyi yaptın kuzum seninde hayırlı ugurlu olsun izmitte mi yaşıycaksınız sizde :)

Yok is nedeniyle samsunda ☺ ama izmitemi.kalcaksnz siz tanismak isterim senle kayinbidemler izmitte cunku gelip gtcz ☺

Back
X