- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
bana soruyosan kır düğünü yada otel düğünü olcak canım mekanda nişandan sonra araştırılcak :)
Ben sonay düğün salonunu tuttum ☺ sizinde hayrli ugurlu olsun
izmit deyince yazym.dedim ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana soruyosan kır düğünü yada otel düğünü olcak canım mekanda nişandan sonra araştırılcak :)
Sipariş verdiğim yer kuzum :)Kim kuzum
Arıcam ulaşana kadarda bakalım. Şimdi dersim boş sürekli arıcam:)sürekli ara canım facede sayfaları filan varsa mesaj at
Geçmiş olsun kuzum:)Kızlar çok sağolun, alıntı yapamadım telefon hata verdi. Burnunda bir problem var ondan ameliyat oluyor.
hayalseverrr Canım senin kına ne zaman? Ben de İzmit Kartepeyim normalde, geleyim :)
Kızlar bişey sorcam size benim isteme akşamı hem söz olmuş olcak. Daha önce bahsetmiştim masa hazırlamak istediğimi masanın etrafını felan süsleyeceğim sizce kapı girişini felanda süsleyeyimmi? Abartı olurmu Girişe Sözümüze hoşgeldiniz gibi bişey koymayı düşündüm nasıl olur
ben güne özel kapı süsü asıcam canım nişanda ama :)Kızlar bişey sorcam size benim isteme akşamı hem söz olmuş olcak. Daha önce bahsetmiştim masa hazırlamak istediğimi masanın etrafını felan süsleyeceğim sizce kapı girişini felanda süsleyeyimmi? Abartı olurmu Girişe Sözümüze hoşgeldiniz gibi bişey koymayı düşündüm nasıl olur
Simdi bitanem evden beni cuma gelinlikle çıkacaklar yani baba evnden sonra ben yolda gitmeden o gelinliği cikaririm 10 saat gekinlik olamz☺ osekil adet kuzum gelin alma oluo bizde baba evnden cikiosun ya ☺
Evet canım az çok biliyorum, üniversite için falan mıydı?
ayyy evet gerçekten çok havalı olduNisan teknede cok havali olmustur![]()
Tamam bende diyorum ki , kına gecesi olacak ya..o zaman gelin alma olsun..Bizde de olur gelin alma, bizde ecnebi değiliz![]()
ayyy evet gerçekten çok havalı oldu3 ay olacak hala herkes ne güzeldi diyip duruyor. ama işte acısı şimdi çıkıyor düğünde yandık :) tekne benim hayalimdi düğün için istiyordum aslında ama kişi sayısı sınırlı düğün yapamayız birde herkesi bitene kadar bağlıyorsun oraya düğün olmaz diye nişanı yapmaya karar verdim içimde kalacaktı yoksa
![]()
Susma hakkımı kullanıyorumm
Kız olur mu hiç evde onca insan gelicek hem nikahta burada olmazsa nişanı evde yaparsam kim beni nasıl görücekte takı takıcak hiç düşünüyomusun bunları![]()
Kızlar bişey sorcam size benim isteme akşamı hem söz olmuş olcak. Daha önce bahsetmiştim masa hazırlamak istediğimi masanın etrafını felan süsleyeceğim sizce kapı girişini felanda süsleyeyimmi? Abartı olurmu Girişe Sözümüze hoşgeldiniz gibi bişey koymayı düşündüm nasıl olur
Yavru kuş takmak isteyen her türlü takarGelsin kına da taksın
![]()
Taki taksnlar valla biz o takilarla araba alcaz yaa takida mühim konu valla ☺☺Kına da olur mu kızdelüü
Ayy neyse gören de takı meraklısı bişi sanıcak :)
evet kuzum minik şişelerde gül suyu ve butik sabun dağıtıcam hazırlar:)
isteme günü içinde minik kavanozlarda kahve:)
herkese günaydın kızlar:)
YEKTA61 İNŞALLAH HAKKINIZDA HAYIRLISI OLUR CANIM...
@Tikkabilla İNŞALLAH AMELİYATTA BAŞARILI GEÇER KUZUM....
kızlar bizim kına istanbulda düğün izmitte olucak inşaşşah ya kına düğün arası bir hafta olucak (kimse bu duruma yanaşmıyor)
yada cuma akşamı kına pazar düğün olur azcık bende dinleniyim dimi:)
nikahıda düğünde düşünüyoruz inşallah :)
tüm hazırlıklar içinde mart -nisan ayını bekliyoruz kısmet artık :)
aslında gayet uygun fiyatı :) bende istiyorumda mart ayında kimseyi tekneye bindiremem heraldecanım ben tekne için 100 kişi anlaşmıştım yemekli ama hafif bir yemekti. pilav, tavuk, salata, sınırsız içecek, pasta ve sonradan ikram olarak çay serviside yaptılar. evde annemler ekstra sarma, mercimek köfteside yapmışlardı onlarda tabakalra servis edildi. 4 saat boyunca boğazda gezdi. 4000tl ye mal oldu bana. ama maket pastayı kendim yaptım birsürü para harcadım. o gece babam bahşiş falan vermiş. herşeyi ile bu fiyat oldu.
iyi yaptın kuzum seninde hayırlı ugurlu olsun izmitte mi yaşıycaksınız sizde :)Ben sonay düğün salonunu tuttum ☺ sizinde hayrli ugurlu olsun
izmit deyince yazym.dedim ☺
Taki taksnlar valla biz o takilarla araba alcaz yaa takida mühim konu valla ☺☺
birde ben nişanı teknede yaptığım için babamda diyor düğün salonu olmasınama nasılll
![]()
aslında gayet uygun fiyatı :) bende istiyorumda mart ayında kimseyi tekneye bindiremem heralde
bide bide 4-5 ay gibi süre olcak nişan düğün arası arada kınada var napcam bilmiyorum bi aklım nişan evde olsun kınayı güzel yap diyo bi aklım nişan teknede olsun ayy ben napıyım
iyi yaptın kuzum seninde hayırlı ugurlu olsun izmitte mi yaşıycaksınız sizde :)
hep bu tepkiyi alıyorum:) hatta annem cuma kına cumartesi gelin hamamı pazar düğün diyip duruyoGünaydın canım, şahsen ben burada cuma kına yapar, pazar orada düğün yapardım..istanbul-izmit arası 2 saat bile değil ki..
ayyy çok güzel olur gelince banada ugrarsın :)Yok is nedeniyle samsunda ☺ ama izmitemi.kalcaksnz siz tanismak isterim senle kayinbidemler izmitte cunku gelip gtcz ☺