2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum çoklu alıntı yapamadım.
love01 farkındayım ama ben antepde o muş da adanaya gelip bakma lüksümüz yok mecburen mayısı bekleyecez :((((

aman az önce hata yapmısımm:) kız anam otuz yıldır yemek yapar bir gun yapmasın hiç yapmıyo oluoyr erkekler bu konu da hep nankor
Katılıyorum canım. Düşün bide koştur koştur gelip yapıyorum. Paşam uyandığında yemeği hazır olsun diye. Ama görür o artık. Yapmıyorum

Kızlar sinir oldum geldim :KK43: ya sevdicek dedi ki dışarda yemk yiyelim dedi. Bende tmm dedim. Gittik yemeğe. Ne zamn gitsek istediğim ilk iki şey yok zaten. Bende 2şey istedim. Yoktu. Sonrada yemicem dedim. Nişanlım yedi yemek. Bu arada bwn hala ne yesem diyip duruyorun Eve geldik. Bak ne güzel yemek yapan kadınlar var diyo. Bende dedim git onlarla evlen ozaman diye. Ama sinir oldum. Ben hergün okuldan geliyorum koştur koştur yemek yapıyorum. Çoğuna bişe buluyo zaten. Bi gün yapmayıncada suç oluyo. Bende dedim sana yemek yapmıyorum bundan sonra ne istersen onu ye dedim
Canım ya işinize karışmak gibi olmasın da düğün öncesinde bence aynı evde bulunmamanız daha iyi olurdu, biraz uzak kalıp özleyin birbirinizi.. Evlenmeden önce sürekli beraber olmak bazı şeyleri çabuk öldürüyor diye düşünüyorum ben..

Canım ya işinize karışmak gibi olmasın da düğün öncesinde bence aynı evde bulunmamanız daha iyi olurdu, biraz uzak kalıp özleyin birbirinizi.. Evlenmeden önce sürekli beraber olmak bazı şeyleri çabuk öldürüyor diye düşünüyorum ben..
Canım burda kimsemiz yok maalesef :( bide ben tek başıma çok korkuyodum. Paranoyak olmuştum. O yüzden geldi:( mecburi gibi bişe:(

Canım burda kimsemiz yok maalesef :KK43: bide ben tek başıma çok korkuyodum. Paranoyak olmuştum. O yüzden geldi:KK43: mecburi gibi bişe:KK43:

Anladım canım, ben de tekim çok şükür korku falan çok yok, arada oluyor tabi, gece her tıkırtıyı dinliyorum hırsız mı diye.. Benimki de buralarda olsa belki biz de öyle olurduk.

Bunlar instagramdan aldıklarım.. Pembe sütyen takımını şimdik kullanmak için aldım. En üstteki siyah straplez bir harika ama bana ufak geldi yaa.. :/ Babeti de şimdi kullanmaya aldım, çorap hediye :p
Eki Görüntüle 1373412

Bunlar da aliexpressten gelenler, hepsinin tangası var yanında kendi renginde.. Giyip çıkarırken bişi olacak diye korktum, bunlar evlenince kesin parçalanır :KK70:
Eki Görüntüle 1373414
Ooo ne kadar almışssın öle canm güle güle kullan :KK55::KK55:

Canım burda kimsemiz yok maalesef :KK43: bide ben tek başıma çok korkuyodum. Paranoyak olmuştum. O yüzden geldi:KK43: mecburi gibi bişe:KK43:
kızz be
Çamaşır olayını artık kapatmam gerek biliyorum ama duramam beeeeeeeeennn :mad:
ben daha erken ona girmedim amaaa çok guzel seyler var sundan da bundanda derken ohooo alıp gidiyor

Katılıyorum canım. Düşün bide koştur koştur gelip yapıyorum. Paşam uyandığında yemeği hazır olsun diye. Ama görür o artık. Yapmıyorum
Canım işte koştur koştur yapma o da yapsın bişeyler mesela benim nişanlım öyle yemek falan bilmez ama yanında bende salata yaparım kızartma işlerinden yaparım diyo. Alıştırma öyle hazıra yoksa böyle yapmayınca kötü oluyon bizim evden biliyom da benn. Beraber yaparsanız sende sıkılmassın eğlenceli olur

Ayyy benim bohça için aldıklarından başka yok şaka gibi bakıyorum öyleee :KK70:

Kız benim daha burda paylaşmadıklarım da var fotoğrafını çekmediğim için.. Bence al bişiler, lazım olur yanii :KK8: Ama beni örnek alma, ben gerekli gereksiz alıyorum bende çamaşır hastalığı olduğu için :KK70:

Back
X