- 4 Ocak 2015
- 516
- 353
- 108
eee senı bunlarla goronce aklı gidecek adamınTeşekkür ederim :)
Öyle deme yaaa, ben benimkine diyorum ki bunları dikkatli kullancaz, ben karışmam diyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee senı bunlarla goronce aklı gidecek adamınTeşekkür ederim :)
Öyle deme yaaa, ben benimkine diyorum ki bunları dikkatli kullancaz, ben karışmam diyor![]()
Üstelik karnı da doydu. Yapmıcam ama bundan sonra bakalım o zaman ne dicek?
Katılıyorum canım. Düşün bide koştur koştur gelip yapıyorum. Paşam uyandığında yemeği hazır olsun diye. Ama görür o artık. Yapmıyorumaman az önce hata yapmısımm:) kız anam otuz yıldır yemek yapar bir gun yapmasın hiç yapmıyo oluoyr erkekler bu konu da hep nankor
Bulurum ben yicek bişeler zatenYap ama kendine kadar yap ye sonra aç kalsın o da :) :)
Canım ya işinize karışmak gibi olmasın da düğün öncesinde bence aynı evde bulunmamanız daha iyi olurdu, biraz uzak kalıp özleyin birbirinizi.. Evlenmeden önce sürekli beraber olmak bazı şeyleri çabuk öldürüyor diye düşünüyorum ben..Kızlar sinir oldum geldimya sevdicek dedi ki dışarda yemk yiyelim dedi. Bende tmm dedim. Gittik yemeğe. Ne zamn gitsek istediğim ilk iki şey yok zaten. Bende 2şey istedim. Yoktu. Sonrada yemicem dedim. Nişanlım yedi yemek. Bu arada bwn hala ne yesem diyip duruyorun Eve geldik. Bak ne güzel yemek yapan kadınlar var diyo. Bende dedim git onlarla evlen ozaman diye. Ama sinir oldum. Ben hergün okuldan geliyorum koştur koştur yemek yapıyorum. Çoğuna bişe buluyo zaten. Bi gün yapmayıncada suç oluyo. Bende dedim sana yemek yapmıyorum bundan sonra ne istersen onu ye dedim
aynen elıne saglık demıyo madem yapma bir kac gün aç kalsın da görsün:)Katılıyorum canım. Düşün bide koştur koştur gelip yapıyorum. Paşam uyandığında yemeği hazır olsun diye. Ama görür o artık. Yapmıyorum
Kız gitmesin akılsız kocayla naparım ben?eee senı bunlarla goronce aklı gidecek adamın![]()
Canım burda kimsemiz yok maalesefCanım ya işinize karışmak gibi olmasın da düğün öncesinde bence aynı evde bulunmamanız daha iyi olurdu, biraz uzak kalıp özleyin birbirinizi.. Evlenmeden önce sürekli beraber olmak bazı şeyleri çabuk öldürüyor diye düşünüyorum ben..
Canım burda kimsemiz yok maalesefbide ben tek başıma çok korkuyodum. Paranoyak olmuştum. O yüzden geldi
mecburi gibi bişe
![]()
bunları gıy yapacak seylerı bulursunuz anam :)) aklı da gıtse ona çalışır erkeğin aklıKız gitmesin akılsız kocayla naparım ben?![]()
Ooo ne kadar almışssın öle canm güle güle kullanBunlar instagramdan aldıklarım.. Pembe sütyen takımını şimdik kullanmak için aldım. En üstteki siyah straplez bir harika ama bana ufak geldi yaa.. :/ Babeti de şimdi kullanmaya aldım, çorap hediye
Eki Görüntüle 1373412
Bunlar da aliexpressten gelenler, hepsinin tangası var yanında kendi renginde.. Giyip çıkarırken bişi olacak diye korktum, bunlar evlenince kesin parçalanır
Eki Görüntüle 1373414
bunları gıy yapacak seylerı bulursunuz anam :)) aklı da gıtse ona çalışır erkeğin aklı![]()
Ooo ne kadar almışssın öle canm güle güle kullan![]()
kızz beCanım burda kimsemiz yok maalesefbide ben tek başıma çok korkuyodum. Paranoyak olmuştum. O yüzden geldi
mecburi gibi bişe
![]()
ben daha erken ona girmedim amaaa çok guzel seyler var sundan da bundanda derken ohooo alıp gidiyorÇamaşır olayını artık kapatmam gerek biliyorum ama duramam beeeeeeeeennn![]()
artık fena mı degil mi yasayıp görcezz:)Fenaaa..![]()
Ayyy benim bohça için aldıklarından başka yok şaka gibi bakıyorum öyleeeÇamaşır olayını artık kapatmam gerek biliyorum ama duramam beeeeeeeeennn![]()
Canım işte koştur koştur yapma o da yapsın bişeyler mesela benim nişanlım öyle yemek falan bilmez ama yanında bende salata yaparım kızartma işlerinden yaparım diyo. Alıştırma öyle hazıra yoksa böyle yapmayınca kötü oluyon bizim evden biliyom da benn. Beraber yaparsanız sende sıkılmassın eğlenceli olurKatılıyorum canım. Düşün bide koştur koştur gelip yapıyorum. Paşam uyandığında yemeği hazır olsun diye. Ama görür o artık. Yapmıyorum
Ayyy benim bohça için aldıklarından başka yok şaka gibi bakıyorum öyleee![]()