2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar ben geldiiiiiiimm. Okuldan gelince market alışverişi yaptım, makineye çamaşır attım, ocağa yemek koydum, şu an daha ilk kez oturuyorum. Ayaklarım ağrımış.
Öyle oluyo ya:) benimde dolabı boşaltmam lazım:) gitmeden arkadaşlarımla görüşmem lazım bu akşam :) aldığım eteğim ve şallarım geldi:)

Merhaba canıım hoşgeldin kendini biraz tanıtır mısın? :) :)

hoşbuldum :)
22 yaşındayım.acele sayılabilcek bi kararla geçen cumartesi sözlendim.sıfır hazırlıkla bu yaz evlenmeyi planlıyoruz eylül gibi.burdan fikir alırım diye düşündüm.neler yapıyosunuz.sizde bahsedin biraz lütfen kendinizden :)

hoşbuldum :)
22 yaşındayım.acele sayılabilcek bi kararla geçen cumartesi sözlendim.sıfır hazırlıkla bu yaz evlenmeyi planlıyoruz eylül gibi.burdan fikir alırım diye düşündüm.neler yapıyosunuz.sizde bahsedin biraz lütfen kendinizden :)

Hayırlısı olsun inşallah neden acele yaşından dolayı mı ? tanışmadan dolayı mı?
Bende 24 yaşındayım ekim ayında sözlendik 5 senedir birlikteyiz ilkbaharda nişanımız 2016 da düğünümüz olucak inşallah. Benimde henüz çeyize dair birşeyim yok mutfak için araç gereçler var daha çok ama önemli şeylere daha başlamadım burada kızlar yardımcı olurlar ellerinden geldikçe iyi ki geldin aramıza ,hoşgeldin :) :)

Hayırlısı olsun inşallah neden acele yaşından dolayı mı ? tanışmadan dolayı mı?
Bende 24 yaşındayım ekim ayında sözlendik 5 senedir birlikteyiz ilkbaharda nişanımız 2016 da düğünümüz olucak inşallah. Benimde henüz çeyize dair birşeyim yok mutfak için araç gereçler var daha çok ama önemli şeylere daha başlamadım burada kızlar yardımcı olurlar ellerinden geldikçe iyi ki geldin aramıza ,hoşgeldin :) :)

evet yaşımı erken buluyorum.1-2 sene sonra düşünüyodum.üniversiteyi 3 yıldan sonra bıraktım.bu sene son senem olucaktı.yeniden sınava giricem yani okul ve iş evlilikten sonraya kaldı.hiç böyle düşünmemiştim.:)böyle olması gerekti ama yeni bi ev yeni bi yaşam sevdiğim insanla çok istiyorum tabiki yine de.2 yıldır tanıyoruz birbirimizi ondan bi endişem yok.birde ailem pek istemiyo onların da etkisi var.
bende yavaş yavaş ufak tefek şeyleri alıyım diyorum.dışarı çıkmaya pek vaktim olmuyo günlerin kısalığından dolayı.yazın da daha önemli şeyler alırım.öncesinde nişan var tabi bi de baharda olur sanırım aynı şekilde. :)

Back
X