- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Uzattım şimdik.. Ne izledin canım?Hoşgeldin canıım bende şimdi film izledim bittii :) Dinlen ayaklarını uzatıp![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzattım şimdik.. Ne izledin canım?Hoşgeldin canıım bende şimdi film izledim bittii :) Dinlen ayaklarını uzatıp![]()
Öyle oluyo ya:) benimde dolabı boşaltmam lazım:) gitmeden arkadaşlarımla görüşmem lazım bu akşam :) aldığım eteğim ve şallarım geldi:)Kızlar ben geldiiiiiiimm. Okuldan gelince market alışverişi yaptım, makineye çamaşır attım, ocağa yemek koydum, şu an daha ilk kez oturuyorum. Ayaklarım ağrımış.
Aminnnnn canımmSenin ve buradaki tüm gelinciklerin hakkında hayırlısı neyse ol olsun..Rabbim çıktığımız bu yolda bizi utandırmasın..
HoşgeldiiinnnKızlar ben geldiiiiiiimm. Okuldan gelince market alışverişi yaptım, makineye çamaşır attım, ocağa yemek koydum, şu an daha ilk kez oturuyorum. Ayaklarım ağrımış.
Baya bayaa yeniledin dolabı iyi günlerde kullanÖyle oluyo ya:) benimde dolabı boşaltmam lazım:) gitmeden arkadaşlarımla görüşmem lazım bu akşam :) aldığım eteğim ve şallarım geldi:)
Güle güle kullan canım :)Öyle oluyo ya:) benimde dolabı boşaltmam lazım:) gitmeden arkadaşlarımla görüşmem lazım bu akşam :) aldığım eteğim ve şallarım geldi:)
Yaa sorma, evi de temizlemem lazım gitmeden önce :/Hoşgeldiiinnnmaşallahhh pek hamaratsın
Uzattım şimdik.. Ne izledin canım?
Evet ya yeniledim :) iyi oldu :)Baya bayaa yeniledin dolabı iyi günlerde kullan![]()
sağol canım valla ben gelince yapacam temizliği toplu bi şekilde bırakacam ama :)Güle güle kullan canım :)
Yaa sorma, evi de temizlemem lazım gitmeden önce :/
Halledersin sen hamarat kızGüle güle kullan canım :)
Yaa sorma, evi de temizlemem lazım gitmeden önce :/
Evet canım izlemiştim ben de onu :)" Flipped " canımm 2010 yapımı ödüllü film çok güzeldi... :)
Sonunda eve gidiş var ya çok da dert etmiyorumHalledersin sen hamarat kız![]()
Evet canım izlemiştim ben de onu :)
Evet canım güzeldi hatırladığım kadarıyla çok uzun zaman oldu ben izleyeli, birkaç yıl olmuştur. :)Çok güzel değil mi bende sevdiceğimin önerisi üzerine izledim :) :)
Senin ve buradaki tüm gelinciklerin hakkında hayırlısı neyse ol olsun..Rabbim çıktığımız bu yolda bizi utandırmasın..
bende katıldım aranıza herkese meraba kızlar :)
Merhaba canıım hoşgeldin kendini biraz tanıtır mısın? :) :)
hoşbuldum :)
22 yaşındayım.acele sayılabilcek bi kararla geçen cumartesi sözlendim.sıfır hazırlıkla bu yaz evlenmeyi planlıyoruz eylül gibi.burdan fikir alırım diye düşündüm.neler yapıyosunuz.sizde bahsedin biraz lütfen kendinizden :)
hoşgeldiinn :)bende katıldım aranıza herkese meraba kızlar :)
Hayırlısı olsun inşallah neden acele yaşından dolayı mı ? tanışmadan dolayı mı?
Bende 24 yaşındayım ekim ayında sözlendik 5 senedir birlikteyiz ilkbaharda nişanımız 2016 da düğünümüz olucak inşallah. Benimde henüz çeyize dair birşeyim yok mutfak için araç gereçler var daha çok ama önemli şeylere daha başlamadım burada kızlar yardımcı olurlar ellerinden geldikçe iyi ki geldin aramıza ,hoşgeldin :) :)