- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
hoşbuldummm :)hoşgeldiinn :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldummm :)hoşgeldiinn :)
hoşgeldinn :) bayağı bir hızlı olmuş gerçekten tanışma ve evlilik kararı :) haydi bakalım hayırlısı olsun tatlı telaşlar başlamışhoşbuldummm :)
evet yaşımı erken buluyorum.1-2 sene sonra düşünüyodum.üniversiteyi 3 yıldan sonra bıraktım.bu sene son senem olucaktı.yeniden sınava giricem yani okul ve iş evlilikten sonraya kaldı.hiç böyle düşünmemiştim.:)böyle olması gerekti ama yeni bi ev yeni bi yaşam sevdiğim insanla çok istiyorum tabiki yine de.2 yıldır tanıyoruz birbirimizi ondan bi endişem yok.birde ailem pek istemiyo onların da etkisi var.
bende yavaş yavaş ufak tefek şeyleri alıyım diyorum.dışarı çıkmaya pek vaktim olmuyo günlerin kısalığından dolayı.yazın da daha önemli şeyler alırım.öncesinde nişan var tabi bi de baharda olur sanırım aynı şekilde. :)
hoşbuldum :)
22 yaşındayım.acele sayılabilcek bi kararla geçen cumartesi sözlendim.sıfır hazırlıkla bu yaz evlenmeyi planlıyoruz eylül gibi.burdan fikir alırım diye düşündüm.neler yapıyosunuz.sizde bahsedin biraz lütfen kendinizden :)
Merhabaa keşke benim sevdiğim de gelseee 1 güne de razıyım kiKızlar sevdicegim geldi gitti :) bir gun kaldi ama olsun cok özlemiştim ya. Gelemedim neler yaptiniz dünden buyana
Aynen iki ay olmustu canim bize de artik saatlere razi oldukMerhabaa keşke benim sevdiğim de gelseee 1 güne de razıyım ki![]()
evet mecbur idare edecez artık bi süre ..Aynen iki ay olmustu canim bize de artik saatlere razi olduk
Ekledim tatlımm
hoşgeldinn :) bayağı bir hızlı olmuş gerçekten tanışma ve evlilik kararı :) haydi bakalım hayırlısı olsun tatlı telaşlar başlamış![]()
kafein_ hoşgeldin aramiza :)
hoşbuldum :)
22 yaşındayım.acele sayılabilcek bi kararla geçen cumartesi sözlendim.sıfır hazırlıkla bu yaz evlenmeyi planlıyoruz eylül gibi.burdan fikir alırım diye düşündüm.neler yapıyosunuz.sizde bahsedin biraz lütfen kendinizden :)
Hosgeldin kuzum hayirli olur insaAllahteşekkür ederim hoşbuldum :)
oooooowwwwwwwwwwwwwwww aşırı sinirli gelin adayıBen simdi gelebildim
Butun gun ise giris evraklarimi yeniledim. Zaten calisiyorum ama tekrar giris yapildi.
Asil elbise aldigim yeri aradim kadinin telefonu kapaliydi butun gunbu kadini zaten gozum tutmamisti, hic guvenmiyorum. Yarin isten sonra eminonune gidip bavul veya sandik alicam bohca icin. Erken gelebilirsem gidip magazaya bakicam o kadinin da sacini basini yolucam
o daha beni taniyamadi
![]()
Bütün gün işimi aksatım size katılmaya
bu arada bende sıfır hazırlıkla bu yaz evleniyorum hemde gerçekten sıfır hazırlıkla![]()