2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Merhaba hoşgeldiin :) Hayırlısı olsun inşallah kendini biraz tanıtır mısın bize :KK66:

Saol canım benim İnşallah :)

Hoşgeldin hayırlı olsun herşey gönlünce olsuunn :D

:))hayırlı olsun gelincik

Teşekkür ederim hepinize. Hoşbuldum. :KK15:23 yaşındayım. İlişkimiz 8.yılına girecek şubatta. Liseden beri birlikteyiz. Lise aşkı bizimkisi yani :KK37: Aileler tanıştı herşey yolunda çok şükür. Ara tatile denk gelsin diye şubat ilk haftası dedik. Düğün tarihi henüz konuşulmadı ama ben atamamı beklemek istiyorum kışa doğru olur inşAllah.

Teşekkür ederim hepinize. Hoşbuldum. :KK15:23 yaşındayım. İlişkimiz 8.yılına girecek şubatta. Liseden beri birlikteyiz. Lise aşkı bizimkisi yani :KK37: Aileler tanıştı herşey yolunda çok şükür. Ara tatile denk gelsin diye şubat ilk haftası dedik. Düğün tarihi henüz konuşulmadı ama ben atamamı beklemek istiyorum kışa doğru olur inşAllah.

Ne güzell hayırlısı olsun inşallah canım :) Herşey sırayla olur inşallah bizimde kısmetse 2016 da olucak düğün ama net bir tarih yok :)

Ne ataması canım?

slm kızlar herkese iyi aksamlar.umarım herkesin keyfi yerindedir.burdan veya buranın dışında görüştüğüm kişilerden mesaj atanlar oldu,,hepsine teşekkürler.kendimi sessizliğin sesi gibi hissettim :KK53: neyse böyle bi hadise yaşandığı için tekrar kusura bakmayın lütfen.

YEKTA61 YEKTA61 topik sana devrolmuş,hayırlı olsun cnm:KK68:

@math27 sanırım sorunu halletmişsin nişanlınla gözün aydın:KK37:

@tubbb seninde yeni işinde mutlu olmana çok sevindim.

incimete incimete sende yeniden dönüş yapmışsın,hoşgeldin.en son gelinlik bakıyordun,,seçtin mi model? bizimle de paylaş :)

yok canm ben öylesine modellere bakmaya gezinmiştim...daha çook erken :) maysda almaya niyetlencem inşallah

Hayırlı olsunnn :D

Kızlar mayıs ayından sonra başınızı şişireceğim buna hazırlıklı olun diye önceden uyarıyorumm :eek::KK53::KK53::KK53:

İyi Akşamlar hatunlar :KK66: Precious Precious sakin ol canım, belki kadının başına birsey gelmiştir.sen sıkma canını, ilk defa seni bu kadar gergin gördüm topikte :KK17: aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz :KK68: @Love01 canım hoşgeldin, sessizliğin sesi oldun vallahi :KK33:iyi ki geldin:KK68:

Canimcim kadina hic guvenemedim o ilk sefer elbiseyi almaya gittigimden beri. Pazartesi demisti sali demedik mi dedi ben gidince de. Ama cidden sinirlendim artik, bugun bos gunumdu evrak toparladim, sonra gidip alma imkanim vardi ama telefonu falan acmadi. Yarin kopacak dananin kuyrugu. Iade isticem yarin da olmazsa, versin benim parami ne yaparsa yapsin.

İyi akşamlar kızlarrr :)
@Love01 Hoşgeldin canıım kuzuların sessizliği bu ses iyi oldu ama bak topik canlandı :KK66: Precious Precious sakin ol canım kadında ne yüzsüzmüş insan bir açar telefonu meşgule atmak telefonu kapamak ne demek sonuçta müşteriler için çalışıyosun sen hayret bişey :KK62:

Yuzsuz evet:KK62: bi kere mesgule atti. Bi saat sonra bende bidaha aradim. O zaman acti. Yarin ben onu benzeticem zaten sıkısik durumdayim bide bu cikti basima.

@Love01 hoşgeldin canımmmm. Topiğimizin atarlı gülü :KK53:
Kızlar hemen @math27 in pankartları ekliyorum:KK76:
Precious Precious canım haklısın ödemesini yaptın mı. Ben anlamıyorum insanlar nasıl bu kadr sorumsuz iş yapıyorlar. :KK11:

Odemeyi en basta yaptim. Sorumsuzlugun otesinde bu davranis artik. Begenmezsem gidip baska elbise alirim valla bi kere nisanim oluyor. Bu kadar gezdim istanbulda yer birakmadim gittim en sacma insani buldum galiba. Hayirlisi diyelim vardir bunda da bir hayir.

Canimcim kadina hic guvenemedim o ilk sefer elbiseyi almaya gittigimden beri. Pazartesi demisti sali demedik mi dedi ben gidince de. Ama cidden sinirlendim artik, bugun bos gunumdu evrak toparladim, sonra gidip alma imkanim vardi ama telefonu falan acmadi. Yarin kopacak dananin kuyrugu. Iade isticem yarin da olmazsa, versin benim parami ne yaparsa yapsin.

Yuzsuz evet:KK62: bi kere mesgule atti. Bi saat sonra bende bidaha aradim. O zaman acti. Yarin ben onu benzeticem zaten sıkısik durumdayim bide bu cikti basima.

Odemeyi en basta yaptim. Sorumsuzlugun otesinde bu davranis artik. Begenmezsem gidip baska elbise alirim valla bi kere nisanim oluyor. Bu kadar gezdim istanbulda yer birakmadim gittim en sacma insani buldum galiba. Hayirlisi diyelim vardir bunda da bir hayir.
Hakkını sonuna kadar ara vallaha canım, esnaflığı bilmeyen yapmasınnn..
Bu arada istanbula geldiğimde alışveriş yerlerini bana söyleyecek birini buldum galiba sanırsam :D

Ödemeyi aldı diye salmıştır.

Back
X