2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kargodan ne geldi bilin bakalımmm:)) Tost ve Waffele makinam..Bugün alışveriş günüm müdür nedir..Sizide burda mesgul ediyorum ama kusura bakmayın:)
MAG_2689708.webp

Çok hoş canım gül güle kullan :) bu bardaklar çok hoşşş

Kutunun tanesi 6 Tl..süslemeler için henüz kurdela vs almadım..Tam maliyet ne olur bilmiorm, ama biraz fazla olcak normale göre..

çok fazla ozaman benim 500 kişi falan olacakk

Kizlar bu sorunlu elbiseyi aldigim yer bana fatura fis vermemisti. Ablam da ben bunlari sikayet edicem dedi. Bugin zabitayla kadinin dukkanina gitmis. Tabi kadinin beti benzi atmis. Ayipli urun vermissin parayi oduyor musun odemiyor musin demis. O da 50tl terzi masrafi yaptim ben demis. Ablamda tamam o zaman 100tl odiceksin demis almis parayi elbiseyi de geri vermis. Zabita orda vergi fatura islerini kontrol ediyormus ablam cikmis.

Bir de bende sizi sikayet edicem bende numaraniz var diyormus. Iki gun boyunca arayamadigi numaramiz hani. Ben yaptim begenmedi elbiseyi dicekmis. Hicbisey iddia edemez bence. Cunku bana taahhut ettigi elbiseyi vermedi. 2beden degil 3beden verdi ve elbisenin dantelinde delikler vardi.

Kargodan ne geldi bilin bakalımmm:)) Tost ve Waffele makinam..Bugün alışveriş günüm müdür nedir..Sizide burda mesgul ediyorum ama kusura bakmayın:)Eki Görüntüle 1380242

güle güle kullan kuzummm bende aldım waffle makinesi :)

Kizlar bu sorunlu elbiseyi aldigim yer bana fatura fis vermemisti. Ablam da ben bunlari sikayet edicem dedi. Bugin zabitayla kadinin dukkanina gitmis. Tabi kadinin beti benzi atmis. Ayipli urun vermissin parayi oduyor musun odemiyor musin demis. O da 50tl terzi masrafi yaptim ben demis. Ablamda tamam o zaman 100tl odiceksin demis almis parayi elbiseyi de geri vermis. Zabita orda vergi fatura islerini kontrol ediyormus ablam cikmis.

Bir de bende sizi sikayet edicem bende numaraniz var diyormus. Iki gun boyunca arayamadigi numaramiz hani. Ben yaptim begenmedi elbiseyi dicekmis. Hicbisey iddia edemez bence. Cunku bana taahhut ettigi elbiseyi vermedi. 2beden degil 3beden verdi ve elbisenin dantelinde delikler vardi.

çok iyi yapmış ablannn ohhh

Back
X