2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bi benzeri başıma geldi benim de. Teyzemlerle çok yakınız her şeyi beraber yapardık. Kuzenim de annemle çok iyi anlaşır. O anca 30dan sonra evlendi. Ona göre mantıklı olan buydu (biri olmadığından değilmiş gibi davranıyor bir de..) O böyle düşününce herkes aynı şeyi yapmak zorundaymış gibi ben annemlere evleneceğimi söylediğimde direk müdahaleye girdi o da, annemle bir oldular ertelemeye çalıştılar. Yok ailenin borcu var bak biz de yeni ev aldık içimizden geldiği gibi bişeyler yapamayız sana düğünde dedi. Yahu bana ne bana düğünde yapacakların için mi evleniyorum :KK12: Hayır bir de hayatına müdahale derecesine bakar mısın, biz ev aldık bişey yapamayız pek düğünde, şaka gibi. O evlenirken bize mi sordu borcunuz var mı diye? Düğünü kendileri yaptılar tamam ama ben de böyle söyledim zaten, kendimiz yapıcaz dedim. Her neyse annemler bu evlilik mevzusunu kabul ettiklerinden beri ailecek bana tavırlılar. Her şeyime koşturuyor gibi görünüyorlar ama benim için değil bunu biliyorum. Hepsi annem için. Bİr kere olsun arayıp tebrik etmediler, aylardır hiç konuşmadık, ama nişanda masamın nasıl süsleneceğine benim karar vermem gerekirken yine ipleri ellerine almaya çalışıyorlar ve annem de izin veriyor fıttırıyorum :KK35:Tamam belki iyi niyetli görülebilir ama benim nişanımda bile son sözü ben niye söyleyemiyorum? Ayrıca o kuzenimi aylar önce instagramdan ekledim, aktif olmasına kardeşimin fotoğraflarına yorum yapmasına rağmen kabul etmedi, ben de isteği geri çektim. He bir de hamile ve ben de bir kez olsun aramadım:63: Senin konun üzerinden ben de derdimi anlatmış oldum ama yalnız değilmişiz bu konuda. Akrabalar birbirlerinin evlilik olaylarına sevineceklerine bu şekilde niye davranırlar bilemiyorum. Yaşım erkenmiş miş.. 5.5 yıllık ilişkiyi ne yapmamı bekliyorlardı ki.. Bir de sevgilim benden 5 yaş büyük, ikimizin de işi gücü var, ben zaten bir başıma yaşıyorum başka şehirde.. Engel neydi bilemedim. Ailemle arama girme sebeplerini hiç çözemedim.

Canim yasadiklaerin uzucu benimde sizn gibi olmasada sole bisi yasamistim ben kina gecesi salonu tuttum heyecanla.kardesime anlatiyorum ordan benden bi yas kucuk kiz kuzenim dizi izliyorum gibi beni azarlar gibi konusmustu cok uzulmustum :(

Canım şu an için bu süreci yaşayan biri olarak şunu diyebilirim kesinlikle istediğinizi yaptırın. Sen onları düşünüp hesaplı olsun istediğin zamanda istediğini yaptırdığın zamanda değişen bi durum yok. Biz fedakarlık yapıyoz sıkıntı çıkmasın diye isteklerimizden vazgeçiyoz ama değişen bi durum olmuyo. Karşında örnek benim:) o yüzden sen istediğin gibi yap. Onlarda kendi memleketlerinde ne istiyolarsa onu yapsınlar. Benim düşüncem bu tabi.
Günaydın canım, ya babamın deidği yeri bende beğensem sorun yok ama bende beğenmedimki. okadar para verdikten sonra birsürü yer var. bana sen nereyi istiyorsun diye sormuyor illa kendi istediği olsun diye inatlaşıyor. beğenmedim desem dicek öbür taraf sana söletio. Nişandada aynısını yaptı, valla ne benim ailem ne nişanlımın ailesi ikimizin ne isteidğini önemsemiyor.Biz kimsenin gönlü kırılmasın içine sinsin diyoruz ama yok olan bize oluyor biz birbirimize giriyoruz :(

Arayip ihtiyacın varmi demiyorlar yine nisanlim onlari savunuyor yeri gelince nedyeblrsn ailesinin umurnda deil ama amannn bii dokunsaniz bin ah isitirsnz o haldeyimmm zor kuzum zor herkes aynı durumda :KK43:
günaydın canım, gerçekten ne zor işlermiş ya evlenmekten soğuttular resmen ve daha başındayız :(

Ben sen bitsin dedin sandım pardon canım yaa gercekten bi ilişki bitsin demek bu kadar kolay değil yani olmamalı gercekten. Bu sizin düğününüz sizin istediğiniz olsun ama o bitsin kelimesini burnundan getiriceksin bidaha diyemicek
yok canım ben demedim nişanlım diyor oda benim aileme bişi demiyor benden çıkarıyor sonra pişman oluyor ama çözüm bulamıozki bulsak onlarada razım valla

günaydın canım, gerçekten ne zor işlermiş ya evlenmekten soğuttular resmen ve daha başındayız :KK43:

Valla kuzum yaaa cok zor hergun kavgami
edilir ediyoruz valla deisik bi durum

keske sadece nikah olsa kiy gtsnnn bazen insan deliriyor :(

Bi benzeri başıma geldi benim de. Teyzemlerle çok yakınız her şeyi beraber yapardık. Kuzenim de annemle çok iyi anlaşır. O anca 30dan sonra evlendi. Ona göre mantıklı olan buydu (biri olmadığından değilmiş gibi davranıyor bir de..) O böyle düşününce herkes aynı şeyi yapmak zorundaymış gibi ben annemlere evleneceğimi söylediğimde direk müdahaleye girdi o da, annemle bir oldular ertelemeye çalıştılar. Yok ailenin borcu var bak biz de yeni ev aldık içimizden geldiği gibi bişeyler yapamayız sana düğünde dedi. Yahu bana ne bana düğünde yapacakların için mi evleniyorum :KK12: Hayır bir de hayatına müdahale derecesine bakar mısın, biz ev aldık bişey yapamayız pek düğünde, şaka gibi. O evlenirken bize mi sordu borcunuz var mı diye? Düğünü kendileri yaptılar tamam ama ben de böyle söyledim zaten, kendimiz yapıcaz dedim. Her neyse annemler bu evlilik mevzusunu kabul ettiklerinden beri ailecek bana tavırlılar. Her şeyime koşturuyor gibi görünüyorlar ama benim için değil bunu biliyorum. Hepsi annem için. Bİr kere olsun arayıp tebrik etmediler, aylardır hiç konuşmadık, ama nişanda masamın nasıl süsleneceğine benim karar vermem gerekirken yine ipleri ellerine almaya çalışıyorlar ve annem de izin veriyor fıttırıyorum :KK35:Tamam belki iyi niyetli görülebilir ama benim nişanımda bile son sözü ben niye söyleyemiyorum? Ayrıca o kuzenimi aylar önce instagramdan ekledim, aktif olmasına kardeşimin fotoğraflarına yorum yapmasına rağmen kabul etmedi, ben de isteği geri çektim. He bir de hamile ve ben de bir kez olsun aramadım:63: Senin konun üzerinden ben de derdimi anlatmış oldum ama yalnız değilmişiz bu konuda. Akrabalar birbirlerinin evlilik olaylarına sevineceklerine bu şekilde niye davranırlar bilemiyorum. Yaşım erkenmiş miş.. 5.5 yıllık ilişkiyi ne yapmamı bekliyorlardı ki.. Bir de sevgilim benden 5 yaş büyük, ikimizin de işi gücü var, ben zaten bir başıma yaşıyorum başka şehirde.. Engel neydi bilemedim. Ailemle arama girme sebeplerini hiç çözemedim.
Ayyyy fesatlık resmen valla insanlar böyle şeylerden zevk alıyo bide yani Allah ıslah etsin onunda çocuğu olucak yarın öbür gün görürüm ben onu

yok canım ben demedim nişanlım diyor oda benim aileme bişi demiyor benden çıkarıyor sonra pişman oluyor ama çözüm bulamıozki bulsak onlarada razım valla
Canıım iki tarafın da dediklerini değil kendi istediğinizi yapın yeri siz beğenin yemeklimi olucagına siz karar verin sonuçta bu sizin düğününüz yani ben kendi ailemede söylemiştim yani 600-700 kişye yemekli düğün yapamayız dedim ev almak istiyoruz çünkü

Back
X