2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sen yaptığında kıyametleri koparıyorsa o da yapmamalı..Bunu ona anlat güzelce.Senin üstüne yıkması saçma işte canım hem suclu hem güçlü.
Anlasa.. Susmaktan başka yolu yok artık benim dilimde tüy bitti. Yoruldum bıktım... Hep böyle zeytinyağı gibi her hoşlanmadığım bir şeyini söylediğimde başlıyor bana laf etmeye. Galiba olmayacak bu evlilik işi. Bile bile lades demeye gerek yok

ayy senin çok az kalmış ben eylül gibi düşünüyorum gidemezsem de artık ayrı ayrı olacağız napaılım ama evleneceğim ona rağmen sıkıldım çünkü :)
Ayrı ayı olcaksını da ne zamana kadar işte:( çok sıkıntı ya..Eşinin gelme durumu yok mu? Bizde en kötü nişanlım gelicek mecbur ayrı durmaz.

Anlasa.. Susmaktan başka yolu yok artık benim dilimde tüy bitti. Yoruldum bıktım... Hep böyle zeytinyağı gibi her hoşlanmadığım bir şeyini söylediğimde başlıyor bana laf etmeye. Galiba olmayacak bu evlilik işi. Bile bile lades demeye gerek yok
Ne yapmaya calısıosn desene.Şurda nişana bişey kalmamış ciddi bir yola giriyoruz, bu tavırlarının amacını acık açık söle beni yorma de..

Kuzuu sakinn ol ya stresten mi oluyo böyle
Ne stresi bir şey yaptığı yok ki.. Karakteri bu işte, sorunun kaynağını bilince yapacak tek şey kalıyor aslında.. Yine bütün hevesimi kursağımda bıraktı. Dank edicek bir gün kafasına ama o zaman benim umrumda olmayacak biliyorum.

Ne stresi bir şey yaptığı yok ki.. Karakteri bu işte, sorunun kaynağını bilince yapacak tek şey kalıyor aslında.. Yine bütün hevesimi kursağımda bıraktı. Dank edicek bir gün kafasına ama o zaman benim umrumda olmayacak biliyorum.
Aslında bilse ne kadar yanlış yaptığını tartışmalar ilişkileri yıpratır birbirinizden soğutabilir ciddi bi konusma yapmalısım

Aslında bilse ne kadar yanlış yaptığını tartışmalar ilişkileri yıpratır birbirinizden soğutabilir ciddi bi konusma yapmalısım
Canım ne yazık ki çok fazla yaptık o konuşmaları, çok şey tükendi artık :( Ben haklıyımdan başka bir şey bilmiyor. Hep kendi bakış açısından bakıyor empati sıfır. Ve bugün de tüm dediklerine rağmen o kadar makul konuştum ki.. Yok gerçekten laftan anlamıyor ben kaç yılımı anlatmaya harcadım, daha da harcayabileceğimi sanmıyorum. Hatam da buydu zaten, hep bir şeyleri konuşarak çözmek istedim, istedim ki mesafe girmesin araya, ama kıymeti bilinmedi, anca kötü muamele edenin peşinden koşar bunlar

Huff kan alıyorlarmış sağlık kontrolü için şimdi. Bu halde bi yere çıkasım yok benim, almasınlar kanımı :KK43:

Canım ne yazık ki çok fazla yaptık o konuşmaları, çok şey tükendi artık :KK43: Ben haklıyımdan başka bir şey bilmiyor. Hep kendi bakış açısından bakıyor empati sıfır. Ve bugün de tüm dediklerine rağmen o kadar makul konuştum ki.. Yok gerçekten laftan anlamıyor ben kaç yılımı anlatmaya harcadım, daha da harcayabileceğimi sanmıyorum. Hatam da buydu zaten, hep bir şeyleri konuşarak çözmek istedim, istedim ki mesafe girmesin araya, ama kıymeti bilinmedi, anca kötü muamele edenin peşinden koşar bunlar
Hep mi böyleydi peki yenimi oldu biraz kendini geri çek belki değerini anlar canm

Hep mi böyleydi peki yenimi oldu biraz kendini geri çek belki değerini anlar canm
Bu kadar abartılı değildi hatasını anlardı en azından. Çok özen gösterirdi bana, kıyamazdı. Ama artık sadece alışkanlığı olduğunu düşünüyorum. Böyle olunca da ister istemez geri çekiyorum kendimi. Ben çektikçe o da çekicek ve eninde sonunda bitecek. Ne hayallerle başlamıştık bu işe, geldiğimiz nokta bu işte. Kader işte insan karışamıyor fazla.

Bu kadar abartılı değildi hatasını anlardı en azından. Çok özen gösterirdi bana, kıyamazdı. Ama artık sadece alışkanlığı olduğunu düşünüyorum. Böyle olunca da ister istemez geri çekiyorum kendimi. Ben çektikçe o da çekicek ve eninde sonunda bitecek. Ne hayallerle başlamıştık bu işe, geldiğimiz nokta bu işte. Kader işte insan karışamıyor fazla.
Gerçekten seviyosa aksine üstüne düşer çekmez o da

canım benim hep sölüyorum gene sölüyeceğim. Erkenler iş ciddiye binince ahtlıyorlar nasıl olsa benim diye. Önceki kadar hassas olamıyorlar ama sonra düzeliyorlar ya. sende iyi ölç tart düzelebilir bence

Back
X