- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Çok yoruldum bugün yarın ne olurum bilmiyorum![]()
Guzel gunlerinnn kuzum tadini cikar tatli yorgunluk bunlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yoruldum bugün yarın ne olurum bilmiyorum![]()
Ben yeşilin modelini begendim ama pembe daha hoş durmuşşş hangi marka canım buKizlar sanriim herkes su yesili olani begenmis kahveninde istedgm renge donusturebiliyorum kizlae model.olarakta mi yesil olan sizce buarada cok sagolunnnn canlarim![]()
Bence konuma ve büyüklğüne bak bizde bakıyoruz bu aralar sıfır evler çok pahalı on senelik binalara bakıyoruz içinin herseyini bastan yaparz diyoruzoturmadan herşeyi yaptıralım bi daha usta girmiycek diyo.evin genişliği çok iyi, yeri güzel, yeni bina.parkeleri,petekleri,mutfak duvar fayansları falan değişcek zaten ama ben vestiyer ve mutfak dolaplarını da sevmedim.yepyeni dolaplar rengide güzel ama içime sinmedi işte.atmaya da kıyamam.genişlik olarak daha geniş bi ev yok o yüzden alıcaz.içini de canlı canlı görüp gerekli yerleri yaptırcaz artık.teşekkür ederim daha iyisi senin olsun canım.en önemlisi de mutlulukla huzurla oturalım içinde :)
Ben yeşilin modelini begendim ama pembe daha hoş durmuşşş hangi marka canım bu
Bence konuma ve büyüklğüne bak bizde bakıyoruz bu aralar sıfır evler çok pahalı on senelik binalara bakıyoruz içinin herseyini bastan yaparz diyoruz
Düğün ne zamandı? Tam bitmemiş bi ev bulup ona göre farkını ödeyip istediğin gibi yaptırsan olmaz mı?
Bence konuma ve büyüklğüne bak bizde bakıyoruz bu aralar sıfır evler çok pahalı on senelik binalara bakıyoruz içinin herseyini bastan yaparz diyoruz
Saol canım bizimde tam net bişey yok daha uygun ev yok piyasada bulabilirsek ancaSanada hayrli ugurlu olsun kuzummmben kirada oturcam smdilik bakalim
Ben parke falan değişcek diyince sıfır olduğunu düşünmedim canım sıfırsa bosuna masraf yapmayın bence oturun böyle biraz ilerde sıkılınca değişiklik yaparsınızbenim yaşadığım yerde çok yeni bina var o yönden şanslıyım.fiyatlarda uygun ama genişliğe göre değişiyo.yoksa yeni olup uygun fiyatlı ev çok var.
ben ikisinide beğendim yaHangisi guzel kizlar sizce su yesili olan mi yoksa kahve renkli olan miii![]()
çok iyimişkızlar benim sözlüm bilmiyo burayı.sosyal medya hesapları var ama böyle forumları falan pek bilmez o.arada bi bahsediyorum sadece kadınların girdiği bi site var falan diye.
asıl olayı anlatıyım size.bir derdim var bölümünü çok okurdum ben.bi kez girdim bi konuya okuyorum.okur okumaz konu sahibi üyenin ablam olduğunu anladım.ailem hakkında konu açmış çünkü.herşeyden dert yanmış.tek tek herkese karşı ne sorunu olduğunu herşeyi yazmış.bi tek benden hiç bahsetmemiş.hala üye ismini aratıp bakıyorum arada neler yazıyo napıyo diye.kendisinin haberi yok.içinde ne var ne yok öğreniyorum burdan![]()
Ben parke falan değişcek diyince sıfır olduğunu düşünmedim canım sıfırsa bosuna masraf yapmayın bence oturun böyle biraz ilerde sıkılınca değişiklik yaparsınız
Günaydın gelinciklerrr![]()
Günaydınnnn canımsslar![]()
Oyyyyy evettttGünaydın kızlarrr :) :) Yine iş , yine iş![]()
Oyyyyy evetttt![]()
günaydın kızlar :) burası yine güneşli hava çok güzel.