• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaaa aa neden sansınlar kıız :KK76::KK76: İnşallah geçer aldıysan ilaç , inşallah kahvaltı yapıp içmişsindir aç açına içme sakın :KK66:

Kahvaltı yaptım canım, en hafif bir ağrı kesici aldım ne olur ne olmaz diye..çünkü mide koruyucu içemedim.

kızlar benim sözlüm bilmiyo burayı.sosyal medya hesapları var ama böyle forumları falan pek bilmez o.arada bi bahsediyorum sadece kadınların girdiği bi site var falan diye.
asıl olayı anlatıyım size.bir derdim var bölümünü çok okurdum ben.bi kez girdim bi konuya okuyorum.okur okumaz konu sahibi üyenin ablam olduğunu anladım.ailem hakkında konu açmış çünkü.herşeyden dert yanmış.tek tek herkese karşı ne sorunu olduğunu herşeyi yazmış.bi tek benden hiç bahsetmemiş.hala üye ismini aratıp bakıyorum arada neler yazıyo napıyo diye.kendisinin haberi yok.içinde ne var ne yok öğreniyorum burdan :rolleyes:
Vallahi ayakta alkışlıyorum seni :KK9: çok iyiymiş ya :KK48:
Cok tesekur ederim fikrlernz benm icn cok degerli bende kararsz kaldim :KK43: su yeşilin in bide pamuk şeker pembesi var
Canım bence kahve olan daha kullanışlı. Rengi istersen değiştirirsin ama bana kalırsa bi erkeğin de yaşadığı evde pembe biraz radikal bi karar gibi geliyor. Mavi biraz daha mantıklı olabilir, hem de daha tatlı :KK39:
Günaydın kuzular :) gece bi güzel uyudum:) rüyamda güzel bi bebek gördüm benim kızımmış şimdi o bebekten olsa da sevsem diyorum:)) az önce uyandım kahvaltımı yaptım saatler kaldı artık kınama:))
Ay gelinimiz gidiyorr

Kızlar günaydınn. Nişan öncesi bayramlık ettim kendimi. Akşam ilk olarak serçe parmağımı kaynar su buharında, sonra da göbeğimi kaynar suda yakarak bir rekora imza attım :KK73:Acıdan uyuyamadım. Sevgilim yanımdaydı yazık onu da uyutmadım canımın acısından. Sonra azaldığı bir an uyuyup kalmışım, o da beni uyandırmadan gitmiş. İşe de geç kaldım. Şahane oldu anlayacağınız. Uf çok acıyo bu ya :(

İşte ayakkabım:) unuttuklarım varsa tekrar hatırlatsınlar canlar:)

Eklentiler

• 20150128_101037.webp
    20150128_101037.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 60
  • 20150128_101037.webp
    20150128_101037.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar günaydınn. Nişan öncesi bayramlık ettim kendimi. Akşam ilk olarak serçe parmağımı kaynar su buharında, sonra da göbeğimi kaynar suda yakarak bir rekora imza attım :KK73:Acıdan uyuyamadım. Sevgilim yanımdaydı yazık onu da uyutmadım canımın acısından. Sonra azaldığı bir an uyuyup kalmışım, o da beni uyandırmadan gitmiş. İşe de geç kaldım. Şahane oldu anlayacağınız. Uf çok acıyo bu ya :KK43:

Ah yaaa, çok üzüldüm , çok geçmiş olsun..Yanık kremi yokmuydu sürseydin hemen

İşte ayakkabım:) unuttuklarım varsa tekrar hatırlatsınlar canlar:)
En silinecek yerde olanı kendiminki farzediyorum ben :P

Ah yaaa, çok üzüldüm , çok geçmiş olsun..Yanık kremi yokmuydu sürseydin hemen
Teşekkür ederim canım. Sürdüm yanık kremini ama acısını azaltmadı sabaha kadar suda tuttum. Uykuya dalınca acısına uyandım bi daha suya.. Böyle kısır döngü oldu. Şimdi burda revire gittim pasuman yaptım sargı bezi sardım geziyorum öyle :KK48:

Kızlar günaydınn. Nişan öncesi bayramlık ettim kendimi. Akşam ilk olarak serçe parmağımı kaynar su buharında, sonra da göbeğimi kaynar suda yakarak bir rekora imza attım :KK73:Acıdan uyuyamadım. Sevgilim yanımdaydı yazık onu da uyutmadım canımın acısından. Sonra azaldığı bir an uyuyup kalmışım, o da beni uyandırmadan gitmiş. İşe de geç kaldım. Şahane oldu anlayacağınız. Uf çok acıyo bu ya :KK43:
Ayyyy kıyamam yaa çok geçmiş olsun elma yanığa iyi gelir derler canm

En silinecek yerde olanı kendiminki farzediyorum ben :p

Teşekkür ederim canım. Sürdüm yanık kremini ama acısını azaltmadı sabaha kadar suda tuttum. Uykuya dalınca acısına uyandım bi daha suya.. Böyle kısır döngü oldu. Şimdi burda revire gittim pasuman yaptım sargı bezi sardım geziyorum öyle :KK48:
Bana gelen listeye göre yazdım:) aslında ilk sıralardaki sensin:)

günaydın kızlar..o kdr çok uykum war ki,gözlerimi kapamak bikaç gün hiç açmamak istiyorum :( günlerdir koşturmacadan canım cıktı,yarın akşamda nişanım için memlekete gidiyorum kısmetse,3 günde orda koşturmaca olacak,sanırım gelecek hafta mortingen vaziyette gezerim ortalarda :(

Back
X