• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Olsun canım az mı 6 kilo :)
Az değil ama o sürede 10 kilo verilirdi cviddiye almıyorum işte :KK43:
Bence sırf kurtulmak için zarara geçip bir de o üçkağıtçıya para yedirmeyin. Almayın da görsün ağlamalarının sonucunu

İçini ferah tuut bişeycik olmaz. Kafanı dağıtmaya çalış o sırada su gibi geçer

Çok ağır spor yapma, bölgesel çalış vallahi nasıl güzel sonuç alınıyo. Ben 1.5 ay yaptım, balık elbiseydi nişan elbisem, ben balina gibi duruyordum içinde yanlarım kat kat. Sonra nişan zamanı bir giydim ki herkes şokk. Ben de şok. Yanlardan eser yok. Elbiseden soğumuştum öyle oturunca üstüme nasıl mutlu oldum.
Ne yaptın canım bölgesel olarak?

Bence sırf kurtulmak için zarara geçip bir de o üçkağıtçıya para yedirmeyin. Almayın da görsün ağlamalarının sonucunu
Canım boşverin başka yerden alın hatta keşke diğerlerini de ondan almasaydınız
Aynen katılıyorum sizee..
Öyle yapmaya çalışıcam. Bizim için değişen bişey yok nasılsa öyle çıkacak o para böylede bari daha az ağlayayına veririm içim rahat eder :D

Az değil ama o sürede 10 kilo verilirdi cviddiye almıyorum işte :KK43:

Ne yaptın canım bölgesel olarak?
10 mins booty shake diye bir video vardı onu yaptım. Bir de slim in 6 videolarını yaptım ama onu çok takip etmedim ilk 20dksını falan yaptım. İlk anlattığım baya işe yaradı onu da tek başınayken yapmanı tavsiye ederim :KK48:
Kızlar aöf sonucları aciklanmis 9 dersin 3 unu gecmisim :)
Ama 1 kez dahi kitap acmamistim :)
Tebrikler canımm. Herkes böyle sallıyor galiba aöfyi ya :KK48:

10 mins booty shake diye bir video vardı onu yaptım. Bir de slim in 6 videolarını yaptım ama onu çok takip etmedim ilk 20dksını falan yaptım. İlk anlattığım baya işe yaradı onu da tek başınayken yapmanı tavsiye ederim :KK48:

Sagol canim benimki pek bi basari degil ama olsun :)

Tebrikler bende geçmişim :) Valla geçen yıl hiç çalışmadan hepsinden geçip bi de onur belgesi almışlığım var ama tabi okulu yeni bitirdim diye tazeydi bilgiler :) hangi bölüm senin
Vaayyy masaAllah ben maliye okuyirum ve hic bilgim yok bu konuda :)

Kızlar yaa zaman hic gecmiyor derste calısamiyorum kafam rahat olmadıgı icin komsantre olamiyorum. Bulundugum yere sigamiyorum. Surekli yatıs modundayim hep sıkılıyorum ne yapsam puff :(

Kızlar yaa zaman hic gecmiyor derste calısamiyorum kafam rahat olmadıgı icin komsantre olamiyorum. Bulundugum yere sigamiyorum. Surekli yatıs modundayim hep sıkılıyorum ne yapsam puff :KK43:
Yatarsan iyice sıkılırsın yaa bence kalk kafanı dağıtcak bişeyler bul canım

Yatarsan iyice sıkılırsın yaa bence kalk kafanı dağıtcak bişeyler bul canım
Kalksam ne yapcamki tvden sıkılıyorum yakın komsu akraba yok onlara gideyim. Kitap okusam uykum geliyo film izlesem canım sıkılıyir herseyde ruhum daralıyo

Kızlar yaa zaman hic gecmiyor derste calısamiyorum kafam rahat olmadıgı icin komsantre olamiyorum. Bulundugum yere sigamiyorum. Surekli yatıs modundayim hep sıkılıyorum ne yapsam puff :KK43:
Ya aslında bak ne geldi aklıma. Ben de zor bir dönem geçirmiştim böyle. Orijinal bi fikir değil tabi ki ama film izlemek beni de sıkıyordu. Sonra Gilmore Girls diye bir dizi var ona başladım. Çok tatlı bi anne kız ilişkisini anlatıyor. Ya nasıl huzur verdi o dizi bana anlatamam. Resmen o dizide yaşamaya başlamıştım. Hala daha içim darlansa izlerim. Bir bak istersen. Ya da böyle sevebileceğin tarzda bir dizi. Film sıkabiliyor ama dizi kısa kısa sürükleyici oluyor kafa dağıtmaya birebir.

Tamam kuzucum bu akşam yapıcam inşallah Hoppa

Ya aslında bak ne geldi aklıma. Ben de zor bir dönem geçirmiştim böyle. Orijinal bi fikir değil tabi ki ama film izlemek beni de sıkıyordu. Sonra Gilmore Girls diye bir dizi var ona başladım. Çok tatlı bi anne kız ilişkisini anlatıyor. Ya nasıl huzur verdi o dizi bana anlatamam. Resmen o dizide yaşamaya başlamıştım. Hala daha içim darlansa izlerim. Bir bak istersen. Ya da böyle sevebileceğin tarzda bir dizi. Film sıkabiliyor ama dizi kısa kısa sürükleyici oluyor kafa dağıtmaya birebir.
Bende bitirdim tüm sezonlarını gerçekten güzel diziydi :KK37: bide friends i tavsiye ederim süper süper süperr

Bende bitirdim tüm sezonlarını gerçekten güzel diziydi :KK37: bide friends i tavsiye ederim süper süper süperr
Ayy ben 3 kere baştan izledim :KK48: Friendsi de 2 kez baştan sona :KK48: O da süper ya ama Gilmore Girls ve One Tree Hill'in bende yeri ayrı
Oooooooo mola 1 gün mü????? :KK57: ben haftada bir gün sporu tercih ederim :KK70: Kuzuuu işkence bana işkenceeeee :confused:
Acı yok Rocky !En Büyük KK Benden iyi antrenör olur :KK70:

Ayy ben 3 kere baştan izledim :KK48: Friendsi de 2 kez baştan sona :KK48: O da süper ya ama Gilmore Girls ve One Tree Hill'in bende yeri ayrı

One tree hill cnbc-e deyken arada izliyordum ama takip edemedim, kuzenlerim hastasıydı onun ben onu baştan bi izleyim yaa ne izlesem diye düşünüyorum o_O gerçi o dizide ki bi kıza uyuz oluyorum ondan baştan beri sıcak bakamadm diziye :KK70: bende vardır böyle oyunculardan gıcık olduğum bi tip varsa direkt sevmem o filmi :KK23:

Spor koçum ol hacı :21: valla beni dürtükleyecek biri lazım bana yoksa akşama kadar yatış modundayım ben :KK69:

One tree hill cnbc-e deyken arada izliyordum ama takip edemedim, kuzenlerim hastasıydı onun ben onu baştan bi izleyim yaa ne izlesem diye düşünüyorum o_O gerçi o dizide ki bi kıza uyuz oluyorum ondan baştan beri sıcak bakamadm diziye :KK70: bende vardır böyle oyunculardan gıcık olduğum bi tip varsa direkt sevmem o filmi :KK23:

Spor koçum ol hacı :21: valla beni dürtükleyecek biri lazım bana yoksa akşama kadar yatış modundayım ben :KK69:
Hangi karakter çok merak ettimm. Ben de cnbc-e den sarmıştım sonra internetten izleme olayları çıkınca baştan sona bi kaç kez izledim ama biraz da böyle lisedem beri takık olduğumdan kaynaklı seviyor olabilirim. Şimdi başlamış olsam belki sevmezdim. O zamanlar perşembe günleriydi sanırım televizyonun başına kurulur izlerdim, sabahları 6da da tekrarı olurdu kalkar onu da izlerdim :KK48: Şimdi her şey kolay internetten izleniyor. Ben bir de parenthood'a sardım bu yıl. Ona da sırf Lauren Graham var diye başladım. Ona da alıştım dizi final yaptı yeni.
Her gün takipteyim o zaman yaptın mı yapmadın mı sporunu diye.:KK59:

Back
X