Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kızlar ne yazmışım günaydın demedenHepinizee karlarla kaplı bir günaydınn.
Ay ben nişandan sonra bir saldım kendimi ama dikkatli beslenmeye devam edicem sanırım. Yazdıkça gaza geldim, aranızdayım yaniHoşgeldin diyetciler arasına :)
Ya ben de böyle kapamak zorunda kalmaktan korkuyorum valla. Sevgilime söylemek istiyorum ama çok merak eder her şeyi okur. Kötü bişey yazdığım da yok ama burda kız kıza muhabbet dönüyo işte o garip.Biz evlensekte bu topigi kapatmayalim kizlar valla ben ciksamda sizlere nomu yazarim watsaptan gorusuruzsize cok alistim sizi gormeden dert ortagm oldunzzz
Ay valla ben de şaştım kendimeSuper herseyi cevaplamssn cok tatlisn hersey icn cok sagol kuzum bende rejime devam.ediom bakalim.sonuc ne olcakINŞALLAH iyi dileklerin icn cok sagol
![]()
Çoklu alıntı olmasa halimiz ne olurdu bilmemBi solukta yazmissin valla helalsanada Günaydın fistik
![]()
Ay ben nişandan sonra bir saldım kendimi ama dikkatli beslenmeye devam edicem sanırım. Yazdıkça gaza geldim, aranızdayım yani
Ya ben de böyle kapamak zorunda kalmaktan korkuyorum valla. Sevgilime söylemek istiyorum ama çok merak eder her şeyi okur. Kötü bişey yazdığım da yok ama burda kız kıza muhabbet dönüyo işte o garip.
Ay valla ben de şaştım kendimeSabah rutinim oldu okuyup cevaplayıp sonra işe koyuluyorum mümkün olduğunca. TEşekkür ederim ayrıca :)
Aaa ": D" Bu işareti yapınca başka ifade çıkıyodu değişmiş. Ufak bi detay olsun. Sabah sabah çenem düştü. İşe koyulayım en iyisiÇoklu alıntı olmasa halimiz ne olurdu bilmem![]()
Benimki de sinirlenebilir. Onun siniri sessiz oluyo o çok korkutuyo beni. Bişeyi gizlememden hoşlanmaz o sadece işteBenim nisanlimda yanlış anlar diye korkuyorum halbuki kiz kiza muhabbet sizdende ayrilmak istemiom ya gorursede yanlis anlar die korkuom bide benimki macodur valla serttir bagrir cagrrir agir abiii
Ben evlesemde girerim ama yanlsm zaten olmaz yokta kiz kiza muhabet sonucta kktu bisinolsa zaten yapmayiz ve sizleri cok sevdim sizsiz olmaz artik![]()
Benimki de sinirlenebilir. Onun siniri sessiz oluyo o çok korkutuyo beni. Bişeyi gizlememden hoşlanmaz o sadece işte
Evet caanim cok iyi biliyorum ben bunu. Bizde cok zor zamanlar gecirmistik. Nisanlımla tanıstıgim donemde kpss ye hazırlanıyordum ben oda unv son sinifta okuyordu. Evde baski oluyordu bana hep kazanamazsan soyle olcak boyle yapcaz seni babam bi ise yaramiyorsun hep bosa calisiyorsun got calista para kazan felan diyordu normaldede maddiyatimiz iyiydi yani. Nisanlimin anne babasi o cocukken bosanmis. Babası bisekikde bunlari kandirip evlerini ipotek edio kredi cekmis o unv son donemi odeyemedgi icin kavga etmislerdi ve babasi cekip gitti. Sora nisanlım o sıkıntılarda mezun oldu ise basladi ve borcu odemeye basladi annesiyle 45-50 bin civarı. Sorasinda cok sukurki sinavim iyi gecti ve ilk atamada ilk twrcihime atandim. Nisanlim 1 yil calisti tecilini bozdurdum ve borc hala devam ediyor. Hep dua ediyirdum ama asker donemi nasil odenecek borc die dusunup duruyorduk. Ve nisanlıma meslekci yedek subaylik cikti yani paralı askerlik. Orda da 1 yıl gecti cok sukur borc odendi. Bende bu arada iste ceyizimi yaltim. Babam bi aksilik olmazsa beyaz esyamla yatak odamizi alicak. Nisanlimda askerde nisan icin para biriktirmisti anneannesinin biraz durumu iyi diger torunlarina heo esya alip yardim etmis. Nisanda bir miktar para verdi sagolsun. Nisanlimda dugun icin altin aldi. Simdide dugune kadr geri kalan altini tamamlayacak. Geriye dugun masrafiyla salon takimi tv perdeler felan kaliyor. Dugun normalde istemiyorduk nikah olsun diyorduk annesi ben ogluma dugun yapacam ben verecem parasini dedi bizde bisey demedik. geri kalan esyayada anneanne bizimkiler felan yardimci olurlar oyle boyle evimiz kurulur.AMIN INSALLAH caniminici guzel dualarin icin yuregine saglik cok sagol
INSALLAH sende barisip cok mutlu olursunuz yuvanizda
hersey para kuzum valla evlnmek zormus ALLAHIm hepmizn yardmcisi olsunn
Evet caanim cok iyi biliyorum ben bunu. Bizde cok zor zamanlar gecirmistik. Nisanlımla tanıstıgim donemde kpss ye hazırlanıyordum ben oda unv son sinifta okuyordu. Evde baski oluyordu bana hep kazanamazsan soyle olcak boyle yapcaz seni babam bi ise yaramiyorsun hep bosa calisiyorsun got calista para kazan felan diyordu normaldede maddiyatimiz iyiydi yani. Nisanlimin anne babasi o cocukken bosanmis. Babası bisekikde bunlari kandirip evlerini ipotek edio kredi cekmis o unv son donemi odeyemedgi icin kavga etmislerdi ve babasi cekip gitti. Sora nisanlım o sıkıntılarda mezun oldu ise basladi ve borcu odemeye basladi annesiyle 45-50 bin civarı. Sorasinda cok sukurki sinavim iyi gecti ve ilk atamada ilk twrcihime atandim. Nisanlim 1 yil calisti tecilini bozdurdum ve borc hala devam ediyor. Hep dua ediyirdum ama asker donemi nasil odenecek borc die dusunup duruyorduk. Ve nisanlıma meslekci yedek subaylik cikti yani paralı askerlik. Orda da 1 yıl gecti cok sukur borc odendi. Bende bu arada iste ceyizimi yaltim. Babam bi aksilik olmazsa beyaz esyamla yatak odamizi alicak. Nisanlimda askerde nisan icin para biriktirmisti anneannesinin biraz durumu iyi diger torunlarina heo esya alip yardim etmis. Nisanda bir miktar para verdi sagolsun. Nisanlimda dugun icin altin aldi. Simdide dugune kadr geri kalan altini tamamlayacak. Geriye dugun masrafiyla salon takimi tv perdeler felan kaliyor. Dugun normalde istemiyorduk nikah olsun diyorduk annesi ben ogluma dugun yapacam ben verecem parasini dedi bizde bisey demedik. geri kalan esyayada anneanne bizimkiler felan yardimci olurlar oyle boyle evimiz kurulur.
Kuzum benim kiyamam sana ben . Rabbim evleneceklere yardim eder uzulme sen. Hem ilerde hic minnetin olmaz onlaraa. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun yuva kurmak zor bu zamanda
Günaydın canım. Yedigin ekmege dikkat et birdr bol su tuket
Valla bizde askerlik okul vs değil de hep maddi durumdan uzayacak :/
Ohoo baya kilo verirsin minimum 6 diyorum. Ama kafana koyman lazım. Sürekli aynaya bak mesela beni o motive etti. Böyle görünmek istemiyorum dedim.
Canım bak ne yaptığımı anlatayım sana şimdi. Ben de işten eve geç saatte gidiyorum doğal olarak çok acıkıyorum. Normalde 5-6dan sonra bişey yemeyin diyorlar ama mecbur yiyorum eve 8de gidiyorum çünkü. Bir kere şekeri bıraktım ki bu benim için çok zordu. Tatlıyı da kestim. Tatlı ihtiyacımda biraz bitter çikolata ya da form çikolatalı büsküvi yedim. Abur cubur yok. Beyaz ekmek yok. Kızartma yok. Pilav ve makarna mümkün olduğunca yok. 6 öğün yemek yedim ve saatleri hep düzenliydi. Geç yemiş olmam o yüzden çok da kötü etkilemedi sanırım.
Sabahları 8.30da kahvaltı yaptım. Tam buğday ekmeği yedim 1 ya da iki dilim, haşlanmış yumurta, istediğin kadar domates salatalık maydanoz, küçük peynir, 5-6 zeytin.
10.30da ara öğün. 3-4 ceviz bir avuç kuru üzüm gibi bu tarz öğünler yaptım kendime. Meyve ya da 1 bardak süt de olabilir.
2de öğle yemeği. Porsiyonları küçülttüm. Pilav mümkün olduğunca az ve yersem ekmek tüketmedim.
16.30 ara öğün. Meyve, yoğurt ya da pirinç patlağı yedim.
Akşam yemeği 20.30 hafif yemekler yedim, sebze gibi. Ekmek tüketmemeye çalıştım ama bazen kahvaltı gibi bi öğün hazırladım.
Sonra spor yaptım, spordan sonra yine ara öğün var. Ben bunlarda ceviz yedim ya da form bisküvilerden biraz atıştırdım.
Bir de Fitwell diye bir program var kalori hesabı yapmana ve ne kadar su içtiğini takip etmene yardımcı. Günde en az 8 bardak içmek de çok önemli. Bir de ben günde 2 bardak yeşil çay tükettim. Yani aslında diyet listesi uygulamadım ama daha sağlıklı beslendim. Sonucuna değiyor.
Yok olur mu hiçç aksine ortaya çıkar.
Zayıflaması imkansız aksine daha düzgün olur merak etmee. İştahın içinde sık sık az az yemen işe yarar. Atıştırmalıkların abur cubur olmasın yeter :)
Kız sen baştan çok zorlamışsın yavaş yavaş başla ertesi gün yürüyemezsinSonrasında kaslarını esnetmeyi unutma ertesi gün tutuluyosun yoksa.
Hayırlısı olsun canım. O konuda hepimiz muzdaribiz anladığım kadarıyla
Canım adım atmış bence seviyorsan geri adım atma sen de. Anlıyorum bi bıkkınlığın var ama telafi etmesine izin vermezsen daha zor.
Keşke ailesine yansıtmasaydın. İleride barıştığında bunlar hep başına kakılır sen zorluk çekersin. Ne kendi ailene ne de onunkine bişeyler netleşmeden yansıtmak doğru gelmiyor bana.
Canım işte sen her şeyi söyleyerek bunlara daha çok fırsat vermiş olursun. Ne olursa olsun ayrılsanız bile bunlar bizim aramızda diye tavrını koyman gerekirdi
Allah yardımcınız olsun canım ya
Yemek aralarında atıştır bir şeyler o zaman tok kalırsın tutarsın. Çok su içince de tok hissediyor insan kendini hem yağ yakmaya yardımcı.
Olursun canım niye olamayasın iste yeter ki![]()
Hoşgeldin o zamanAy ben nişandan sonra bir saldım kendimi ama dikkatli beslenmeye devam edicem sanırım. Yazdıkça gaza geldim, aranızdayım yani
Ya ben de böyle kapamak zorunda kalmaktan korkuyorum valla. Sevgilime söylemek istiyorum ama çok merak eder her şeyi okur. Kötü bişey yazdığım da yok ama burda kız kıza muhabbet dönüyo işte o garip.
Ay valla ben de şaştım kendimeSabah rutinim oldu okuyup cevaplayıp sonra işe koyuluyorum mümkün olduğunca. TEşekkür ederim ayrıca :)
INŞALLAH bitanem aynen nisanlm cok sukur çabalıyor onada uzuluom kendimede kuzucumcok sagolll ALLAH RAZI OLSUN SIZDEN kuzummm
Hoşgeldin diyetciler arasına :)
Nasılsın canım :)hoşbuldum canım :)
niye üzülüyosun canım.herkes de aynı sorunlar oluyo yavaş yavaş altından kalkarsınız.üzme kendini hiç.evlilik kolay değil gerçekten maddi anlamda.