2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canlar toplu cevap vereyim buradan, burnunda ki eti aldırdı, küçük bir ameliyat ama adı var ameliyat yani :KK43:
şimdi arkadaşı aradı çıkmış, önce uyuyor iyi dedi canım nişanlım hissetti heralde uyandı telefonu aldı sesini duydum kötü geliyordu içim gitti daha fazla konuşamayıp kapattım dayanamadım :KK43: :KK43:

CAnım bak kazasız belasız çımış da sesini bile duymuşsun hemen çok sevindim.
Çıkar çıkmaz konuşmuşsun o kadarı çok normal. Uyku hali de olur bi süre ama atatmış işte bundan sonrası kolay öyle düüşüün :)
Kızlar yaa bu arada benim dertler de ayrı bi enteresan :D
Ofisde kapı pencereye dokunamıyorum kaç gündür... Nereye dokunsam elektrik çarpıyo. Ses bile çıkıyo resmen..
Unuttum kapı açtım az önce valla bi saçlarımın diken diken olmadığı kaldı :D
Nedir bu Allah aşkınaa napıcam ya sinir olduum!

Canlarım benimmm hepinize tekrarda ayrı ayrı cooooook tesekkür ederimmm. Tüm güzellikler sizlerle olsun. Rabbim hepimize hayırlı yuvalar nasip eylesin. Tek tek alıntılamıstim ama hep hata verdim telefondan girdigim icin sanirim oouyorum sieri guzeller

ben yaza aşığımmmmm:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

kuzu tahmin edebiliyorum ama biz 2017de evlenicez o zamana kdr ilişkimizin 4.5 senesi olcak tahmini.. zaten sürekli beraberiz aynı evde yaşamıyoruz sadece ama bazen sabahtan akşama kdr bile beraber oluyoruz. eğer maddiyatımız izin verirse hiç borcumuz filan olmazsa Allah izin verirse hemen olsun isterim:KK60::KK22:

anladım canım bizim için erken daha zaten herşeyden önce.yani benim için erken erkekler için hiçbi sorun olmuyo da.:KK4:kendini hazır hissediyosan istiyosan Allah gönlüne göre versin canım.isteyen herkese nasip etsin. :)

Tabii ki bakabilirdin canım ona eminim :) Ama üzülme Allahtan bir sorun bir sıkıntı çıkmamış böyle düşün,hem yanında arkdaşı varmış yanlız değil ki uyusun dinlensin sonra konuşursunuz yine ayrı şehirlerde misiniz?

evet canım ben antep de o da muşta :( Teşekkür ederim canımm :)
İyimiş ya canım geçmiş olsun tekrardan.

Saol canımm :)

Anne olmak lazım anlamak için demek ki Hoppa

Evet bence de :))

Çıkar çıkmaz konuşmuşsun o kadarı çok normal. Uyku hali de olur bi süre ama atatmış işte bundan sonrası kolay öyle düüşüün :)
Kızlar yaa bu arada benim dertler de ayrı bi enteresan :KK70:
Ofisde kapı pencereye dokunamıyorum kaç gündür... Nereye dokunsam elektrik çarpıyo. Ses bile çıkıyo resmen..
Unuttum kapı açtım az önce valla bi saçlarımın diken diken olmadığı kaldı :KK70:

Evet ya çok şükür sesini duydum ya o da yeter şimdilik :)

Canlarım benimmm hepinize tekrarda ayrı ayrı cooooook tesekkür ederimmm. Tüm güzellikler sizlerle olsun. Rabbim hepimize hayırlı yuvalar nasip eylesin. Tek tek alıntılamıstim ama hep hata verdim telefondan girdigim icin sanirim oouyorum sieri guzeller

Ben de çok öpüyorum canım :)

Anladım canım bende belirli bir diyete programına uyamıyorum sevmiyorumda ama yediklerime dikkat ediyorum bir de sporu hayatıma soksam tamamdır işte.. Pilavı 6 ayda 4 kere yediysem ancadır bıraktım yani, makarna sıfır zaten sevmemde, akşamları beni doyuracak hafif şeylerle geçiştirsem olacak bu iş inşallah

Kız sen nerdesin? :KK11:

Kız sen de nerdesin? :KK11:

Canım benim Allah pişman etmesin inşallah bütün sıkıntıların biter ve çok mutlu olursun :KK51:

Hahahahaah yerim seniiiiii :KK70: kuzu bırakabilir miyim sizi ben şaka yapıyorum :KK15::KK15::KK15: ama şu var evliliğin ilk zamanları giremem foruma büyük ihtimalle hatta bikaç hafta bilgisayarı bile açmam gibi geliyor :KK22:

Vay beee hiç aklıma gelmezdi peki ne zamandıor yapıyorsun ve vücuduna etkisini farkettin mi? Bi de çok fazla kol kası oluşturmaz mı o canım?

Sağol kuzucum bi konuda kararsız kalındığında o kadar işe yarıyor ki

Evet kuzucum insan ayırt edince düşüncelerini doğru olanı bulabiliyor Hoppa

Kaslaniyomusum bide aboo ;) kuzum valla ben yeni basladim 1 hafta oldu gobegimde azalma var ;)

Girilir mi canım yaa kocayı bulmuşuz :KK8::KK8: gerçi math27 math27 gibi onlar uyurken damlayabiliriz buraya evet yaparım böyle :KK71: oyyyyyyyy kuzucum benim kucağımda uyurken sizinle konuşmak gibisi de olmaz Allahımmmmm nasıl cnaım istedi bak şimdi.. Gece sevdiceğimiz kucağımıza başını koymuş uyuyor bizde burda sohbet ediyoruz :KK8::KK8::21::21::21::21: süper yaaa Allah hepimize göstersin hayırlısıyla :KK68:

Ne güzel dua yaaaaaaaa AMİN kuzucum ;)

Kızlar yaa bu arada benim dertler de ayrı bi enteresan :KK70:
Unuttum kapı açtım az önce valla bi saçlarımın diken diken olmadığı kaldı :KK70:
Ayakkabının tabanlarından kaynaklanıyor galiba ya. Bir de kış ayı yünlü yünlü giyiyoruz. Eski çalıştığım yerde ben de çarpılıp duruyodum :D

almasalarda iyi yönlerinden bak canım.en azından yüzüne vurucakları bi yardımları olmaz sana.huzurun kaçmaz boşu boşuna.sende çalışcakmışsın zaten bi şekilde alır ödersiniz dert etme :)

Aynen kuzucum ya takmiom siz böle destek verdikçe sallla gitsin dedim kendime guvenimi getrdnz valla siz varya bitanesiniz;)

Kızlar victoria secretin parfumlerinden kullanananız varmı aranizda ?. Bugün bunlardwn siparis verdim. İnsaAllah guzeldirler

667530604483_1_org.jpg

667530251113_1_org_thumb.jpg

Kızlar victoria secretin parfumlerinden kullanananız varmı aranizda ?. Bugün bunlardwn siparis verdim. İnsaAllah guzeldirler

667530604483_1_org.jpg

667530251113_1_org_thumb.jpg
Bunları bilmiyorum ama victoria diye bir parfümü var bayıla bayıla kullandım bitti bitecek çok üzülüyorum. Herkes bayılmıştı kokusuna. Bir de night var onu da çok beğendim kısmet olsa da alsam :)

Kızlar eşimle kötü olmamak için altınları bıraktım. Ama sözünüde aldım eşimden yaza her türlü o altını bize vercekler.

Bunları bilmiyorum ama victoria diye bir parfümü var bayıla bayıla kullandım bitti bitecek çok üzülüyorum. Herkes bayılmıştı kokusuna. Bir de night var onu da çok beğendim kısmet olsa da alsam :)
Bende normalde istanbuldayken magazasına gidip kokularina hep bakmistim cogu parfumunun ve cok guzellerdi. Ama tabi hafizamda kalmadi hangisi hangisidir die :) okadr kokuya bakmistimki ama cogusu guzeldi :)

canım alsınlar tabi ya evlenen cocukları. ve durum yoksa anlarım ama durumu varda almıyorlarsa çok kötü...

geçmiş olsun canımm nasıl oldu nişanlın?

kzucum asla ve aslaa annesine bırakmayn o zaman senin annene bırakın ?
bankada ne kadar istiyolarki canım birsürü banka var bi araştırsanız...

Oyle kuzum bakalim ne dicekler mauista belli.olucak yapcaklarmi yapmicaklarmi:KK34:

AMİN kuzucum ;) hepimiz INŞALLAH ;)
Senin mutlu olmana cok sevindimmmmm yubiii ;)

Back
X