- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Hosgeldin kuzum nasil oldunGünaydın kızlarr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin kuzum nasil oldunGünaydın kızlarr
Dünde o aramadan annesini aramıstim bakiyim ne diyecek duruma die o aramadi bari ben ariyim. Meger bisey demmeis baristik demis annesine bende ozmn daha bi kizdim. Yalan soylemis size dedim biz gorusmuyoruz hic konusmadik sadece bir iki mesjlastik okadr istemiyirum dedim siz bilirsiniz felan dedi. Biraz sorada nisanlim aradi
Canım sana gelince gerçekten evlenmek çok çok masraflı. ama kimsenin desteğini almadanda çok zor. Bizdede kimse destek olmayacaktı. Bende zaten aşırı gurur yaparım kimseden birşey istemedim. Bak kendi aileme tek kuruş harcatmadım nişanda giyecekleri kıyafetlere kadar hepsini ben aldım, bilezik aldım verdim taksınlar die. Şimdi düğün telaşındayız nişanlımın ailesindende hiç bir şey istemiyordum ama öyle birşey olduki annesi babası biz herşeyiniz yapcaz yaptık hrşey hazır gibi konuştular. tabi ortada hiç bir şey yok. nişanda garsona 20 tl bahşiş verdiği için garsonlar peşimizde pervaneydi bizim sayemizde harika bir nişan oldu diye söylenince öylemi dedim. Bunlar hiç birşey yapmasa bir yorgan verse sadece genede herşeyinizi yaptık diyecekleri oyüzden bende dedim düğünü onlar yapsın geri kalan herşeyi biz yapalım. Baktım salakca gurur yüüznden ben borca gircem ben zorlancam ama gene onlar ortada gezinecek. Şimdi çok şükür düğün için parayı hazırlamışlar. Nişanlım askerdeyken ben küçükk alınacakların çoğunu almıştım. Şimdide beraber para biriktiriyoruz.Beyaz eşya paramız hazır. mobilyaya başladık inş nakit gidip almak istiyorum allah izin verirse çok az bi borçla evleniriz inş. Güç kuvvet versin allah emin ol yaparsın hiç telaş yapma. Borç olsun ama yeterki sen yap kimse laf etmesin boşver.Evllik cok guzel bisey hamd olsun ama gerçekten evlenmeden buyuyorsun onun ailesi hic bisi yapmıyor benim ailem kiz tarafina duseni alasini yaptı ALLAH ailemden raziolsun basimdan eksik etmesin
okadar icim yaniyorki onun ailesi bi igne almadi evime ya gururum kiriliyor ya bide biz benim bulundgm sehirden aldik nisanlim bana yolluyor ben odemye gidiyorum yani gecikince crkinerek gidiyorum babasi olucak ta hic borcu harci sormuyo nede yardim edio icim yanio ya erkeğe dusen görevi nisnalim gece 1lere ladar çalışıp yapmaya calisio maasida vermiolar napicaz bilmiyorum ALLAHIM A sgniyorum en azndan beyaz esylari alirlar umarim babasi olacak![]()
Canım evlensede sorunlar bitmiyor ya ne sinir bozucu birşeyKızlar selam. Eşimle tartışıp duruyoz. Altınları banka kasasına koysak kirayı çok alıyolar. Annesine ben bırakmak istemiyorum çünkü o altınları bana bırakmaz. Benim evim yok daha ortada. Oda bırakalım diyo başka bişe demiyo. Ne yapcaz bilmiyorum...
canlar toplu cevap vereyim buradan, burnunda ki eti aldırdı, küçük bir ameliyat ama adı var ameliyat yani
şimdi arkadaşı aradı çıkmış, önce uyuyor iyi dedi canım nişanlım hissetti heralde uyandı telefonu aldı sesini duydum kötü geliyordu içim gitti daha fazla konuşamayıp kapattım dayanamadım![]()
kayınvalidem de dünden beri ağlıyor ...
Nede güzel anlattın öyleeee
öylemiiiiiiiiiiiiiii
:)
şu kv ler için bir çözüm bulmalı ama ne sinir bozucularVala aldıklarını istemiyorum benim çok şükür bir ton kiyafetim var. Ama birazcık insanlık bekliyorum o da yok. Sürekli bir kendini övmek var kv.mde. Bana sözde ne yüzük ne küpe hiç bir şey almadilar. Carsida kendine yüzük bakıyor yüzüğü kırılmış da para ekleyip daha iyisini alacakms. Nişanlım zavallı da borç ödeyecem diye kafayı yiyor.
Günaydın kızlarr
Ne çok yazmışım yadün içimde kaldı hep yazamadım ya bıuraya
Henüz varamadıkHayrli olsun kuzucum cogunu halletmissinizvalla kuzu aynen bizde aiscaz bu borclari ALLAHIN izniyle
huzurumuz bol ilolsunda gerisi kolay güçlü hsediom desteklernz sayesinde kendimi
soyad konusunda anlasmaya vardysan sevndim
![]()
Henüz varamadıkbakalım
![]()
Günaydın kızlarr
Günaydınnn güzel gelinlerrr :)
Günaydın hanımlar :)
Günaydınnn canlarımmmm![]()
Ayyy nikah için nüfus cüzdanın 10 yılı aşmaması olayını bilmiyodum iyi oldu öğrendiğim bizi aydınlat böyle valla saol :)Günaydın kızlar
Dün biliyorsunuz nikah işlemleri için çıktık. Kar yağışı falan olduğundan çok ıslandık sıra beklediğim yerlerde yaşızmalarınızı okudum ama cvp yazmaya fırsatım olmadıtoplucanak yazayım
YEKTA61 canım ne olursa olsun sakın ama sakın tartıştığınızı kavganızı ailelere yansıtmayın. Kendi kardeşini falan düşün o eşiyle böyle tartışsa ve glip o sana söylese ne olursa olsun kardeşini tutarsın. İki gün sonra kardeşin affetsede sen affedemezsin yada unutup geçemezsin. Ayrıca onun annesi durum ne olursa olsun oğlunu haklı görecektir. Sen ondan düzeltir diye umut buluyorsun ama emin ol öyle olmaz ve geneldede boşveroğlum aman sen üzülme die telkinlerde bulunurlar. Sakın ama sakın ailelere yansıtma. İnşallah bu son tatsızlığınız olurda birdaha böyle birşey yaşamazsınız canım benim.
Canım sana gelince gerçekten evlenmek çok çok masraflı. ama kimsenin desteğini almadanda çok zor. Bizdede kimse destek olmayacaktı. Bende zaten aşırı gurur yaparım kimseden birşey istemedim. Bak kendi aileme tek kuruş harcatmadım nişanda giyecekleri kıyafetlere kadar hepsini ben aldım, bilezik aldım verdim taksınlar die. Şimdi düğün telaşındayız nişanlımın ailesindende hiç bir şey istemiyordum ama öyle birşey olduki annesi babası biz herşeyiniz yapcaz yaptık hrşey hazır gibi konuştular. tabi ortada hiç bir şey yok. nişanda garsona 20 tl bahşiş verdiği için garsonlar peşimizde pervaneydi bizim sayemizde harika bir nişan oldu diye söylenince öylemi dedim. Bunlar hiç birşey yapmasa bir yorgan verse sadece genede herşeyinizi yaptık diyecekleri oyüzden bende dedim düğünü onlar yapsın geri kalan herşeyi biz yapalım. Baktım salakca gurur yüüznden ben borca gircem ben zorlancam ama gene onlar ortada gezinecek. Şimdi çok şükür düğün için parayı hazırlamışlar. Nişanlım askerdeyken ben küçükk alınacakların çoğunu almıştım. Şimdide beraber para biriktiriyoruz.Beyaz eşya paramız hazır. mobilyaya başladık inş nakit gidip almak istiyorum allah izin verirse çok az bi borçla evleniriz inş. Güç kuvvet versin allah emin ol yaparsın hiç telaş yapma. Borç olsun ama yeterki sen yap kimse laf etmesin boşver.
Canım evlensede sorunlar bitmiyor ya ne sinir bozucu birşeybende senin yerinde olsam bırakmak istemezdim. Kasaları bende sormuştum daha önce senelik 500tl demişlerdi. Takılarının değeri ne bilmiyorum ama senelik 500 çok değil bence. Geri gelmeme ihtimalini yada sen istemediğin için aranın kötü olma ihtimalini düşününce boşver 500 ver kavga gürültü olmasın. Yada altın hesabına yatırın hepsini. Takacağın bir takı varsa o zaten kv de duruncada takamıcan. Allah yardımcın olsun canım o kv ile. Ama diyorum benimkide fırsatını bulunsa seninkiyle yarışacak
canım nişanlın için geçmiş olsun Allah şifa versin. iyi geçmesine sevindim.
Canım soy adı konusu hala muallakta. dün gidene kadar ikna çabalarım sürdü.Sonra baktım ikna olmuyor. Suratımı asıp oturdum. Başvuru için binanın önüne gittiğimizdede çok mu istiyorsun dedi banaevet deyincede ozman anlaşma yapalım ok diyeyim dedi
Anlaşma biraz özel bir anlaşma ama bakalım anlaşabilecekmiyiz
Nikah işlemleri içinde aile hekimliğinden sağlık raporu almak gerekiyor. Aile hekimliği grevdeymiş biz çıkartamadık ama şöyle kan tahlilini orda yapıyorlarmış akciger röntgeni içinde verem savaşa gönderiyor. verem savaşta röntgen çektirdik daha sonrada aile hekimliğine gidip kan tahlili yaptırıp raporu onaylatcakmışız. Sonra nüfus cüzdanın 10 yılı aşmamış olması gerekiyormuş biz oyüzden yenilemek zorunda kaldık. 5 tane foto ayarladık. Nufüs müdürlüğünden o belediyede ikamet ettiğine dair adres belgesi almak gerekiyormuş onuda hallettik. Ama şimdilik bukadar gerisini haftaya halletcez inş.
şu kv ler için bir çözüm bulmalı ama ne sinir bozucular
Günaydın canım nerelerdesin bakim sen :)
Günaydın kızlarr
Günaydınnn güzel gelinlerrr :)
Günaydın kızlar![]()
Günaydın hanımlar :)
Günaydınnn canlarımmmm![]()
Kizlar ben kadinlar kulübü sifeemi unuttum Hic çıkış yapamıyorum cikarsam bidaha gireemem korkuom valla tlfnum bozulurda bidaha giremessem.diye![]()
Nasilsn epeydir yoksun canim
Günaydın canımm hoşgeldin
Hosgeldin kuzum nasil oldun
Günaydın kızlar
Dün biliyorsunuz nikah işlemleri için çıktık. Kar yağışı falan olduğundan çok ıslandık sıra beklediğim yerlerde yaşızmalarınızı okudum ama cvp yazmaya fırsatım olmadıtoplucanak yazayım
YEKTA61 canım ne olursa olsun sakın ama sakın tartıştığınızı kavganızı ailelere yansıtmayın. Kendi kardeşini falan düşün o eşiyle böyle tartışsa ve glip o sana söylese ne olursa olsun kardeşini tutarsın. İki gün sonra kardeşin affetsede sen affedemezsin yada unutup geçemezsin. Ayrıca onun annesi durum ne olursa olsun oğlunu haklı görecektir. Sen ondan düzeltir diye umut buluyorsun ama emin ol öyle olmaz ve geneldede boşveroğlum aman sen üzülme die telkinlerde bulunurlar. Sakın ama sakın ailelere yansıtma. İnşallah bu son tatsızlığınız olurda birdaha böyle birşey yaşamazsınız canım benim.
Canım sana gelince gerçekten evlenmek çok çok masraflı. ama kimsenin desteğini almadanda çok zor. Bizdede kimse destek olmayacaktı. Bende zaten aşırı gurur yaparım kimseden birşey istemedim. Bak kendi aileme tek kuruş harcatmadım nişanda giyecekleri kıyafetlere kadar hepsini ben aldım, bilezik aldım verdim taksınlar die. Şimdi düğün telaşındayız nişanlımın ailesindende hiç bir şey istemiyordum ama öyle birşey olduki annesi babası biz herşeyiniz yapcaz yaptık hrşey hazır gibi konuştular. tabi ortada hiç bir şey yok. nişanda garsona 20 tl bahşiş verdiği için garsonlar peşimizde pervaneydi bizim sayemizde harika bir nişan oldu diye söylenince öylemi dedim. Bunlar hiç birşey yapmasa bir yorgan verse sadece genede herşeyinizi yaptık diyecekleri oyüzden bende dedim düğünü onlar yapsın geri kalan herşeyi biz yapalım. Baktım salakca gurur yüüznden ben borca gircem ben zorlancam ama gene onlar ortada gezinecek. Şimdi çok şükür düğün için parayı hazırlamışlar. Nişanlım askerdeyken ben küçükk alınacakların çoğunu almıştım. Şimdide beraber para biriktiriyoruz.Beyaz eşya paramız hazır. mobilyaya başladık inş nakit gidip almak istiyorum allah izin verirse çok az bi borçla evleniriz inş. Güç kuvvet versin allah emin ol yaparsın hiç telaş yapma. Borç olsun ama yeterki sen yap kimse laf etmesin boşver.
Canım evlensede sorunlar bitmiyor ya ne sinir bozucu birşeybende senin yerinde olsam bırakmak istemezdim. Kasaları bende sormuştum daha önce senelik 500tl demişlerdi. Takılarının değeri ne bilmiyorum ama senelik 500 çok değil bence. Geri gelmeme ihtimalini yada sen istemediğin için aranın kötü olma ihtimalini düşününce boşver 500 ver kavga gürültü olmasın. Yada altın hesabına yatırın hepsini. Takacağın bir takı varsa o zaten kv de duruncada takamıcan. Allah yardımcın olsun canım o kv ile. Ama diyorum benimkide fırsatını bulunsa seninkiyle yarışacak
canım nişanlın için geçmiş olsun Allah şifa versin. iyi geçmesine sevindim.
Canım soy adı konusu hala muallakta. dün gidene kadar ikna çabalarım sürdü.Sonra baktım ikna olmuyor. Suratımı asıp oturdum. Başvuru için binanın önüne gittiğimizdede çok mu istiyorsun dedi banaevet deyincede ozman anlaşma yapalım ok diyeyim dedi
Anlaşma biraz özel bir anlaşma ama bakalım anlaşabilecekmiyiz
Nikah işlemleri içinde aile hekimliğinden sağlık raporu almak gerekiyor. Aile hekimliği grevdeymiş biz çıkartamadık ama şöyle kan tahlilini orda yapıyorlarmış akciger röntgeni içinde verem savaşa gönderiyor. verem savaşta röntgen çektirdik daha sonrada aile hekimliğine gidip kan tahlili yaptırıp raporu onaylatcakmışız. Sonra nüfus cüzdanın 10 yılı aşmamış olması gerekiyormuş biz oyüzden yenilemek zorunda kaldık. 5 tane foto ayarladık. Nufüs müdürlüğünden o belediyede ikamet ettiğine dair adres belgesi almak gerekiyormuş onuda hallettik. Ama şimdilik bukadar gerisini haftaya halletcez inş.
şu kv ler için bir çözüm bulmalı ama ne sinir bozucular
Günaydın canım nerelerdesin bakim sen :)
Hoşgeldin canım beniiimm
Günaydın kızlarrr :)
Şifremi unuttum dersin canım, e-mail ile halledersin.
Herkese merhaba hatunlar :)
Pazar gecesinden beri hasta yatıyorum yahu,Evde bile ayakta gezemiyordum..Yatmaktan sırtım ağrıdı..Allah kimseyi yataklara koymasın, herkese şifa versin. Uzun zamandır böyle hastalandığımı hatırlamıyorum..Bağışıklık sistemim çökmüş resmen..Ciğerlerimi üşütmüşüm , nasıl becerdiysem,3 gün rapor verdi doktor..Bugün mecbur işe geldim ama boşu boşuna çünkü iş yok :)
haklısın ozman :) öyle olsa bende istemezdim :)hayrlisi
Kuzum benim iki adim var ikide soyad olursa cok uzun oluyorben vazgectm sanrm
Evet canım bende bilmiyordum. Hatta nişanlımın nüfus cüzdanı kenarı açılmış oyüzden değiştirmedi muhtarlıktan ektsra kağıt istedi. haberiniz olsun.Ayyy nikah için nüfus cüzdanın 10 yılı aşmaması olayını bilmiyodum iyi oldu öğrendiğim bizi aydınlat böyle valla saol :)
Herkese merhaba hatunlar :)
Pazar gecesinden beri hasta yatıyorum yahu,Evde bile ayakta gezemiyordum..Yatmaktan sırtım ağrıdı..Allah kimseyi yataklara koymasın, herkese şifa versin. Uzun zamandır böyle hastalandığımı hatırlamıyorum..Bağışıklık sistemim çökmüş resmen..Ciğerlerimi üşütmüşüm , nasıl becerdiysem,3 gün rapor verdi doktor..Bugün mecbur işe geldim ama boşu boşuna çünkü iş yok :)
Kazen e mesaj atsana, o çözer bu işi..Cok eski bi mailimdi onuda tam hatrlamiom bi çözüm bulcam artık kuzum saol