2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

EVLİLİK VE AŞK

Pırıl pırıl ütülü giysili, misler gibi parfüm kokulu,
saçları taralı, dişleri fırçalanmış adamı / kadını
sevmek kolaydır.

Aslında aşk, aynı insanı, sabahın körü uykudan
uyandırdığındaki en sinirli hali ile de kabul
edebilmek, aynı tuvaleti bir dakika arayla
kullanabilmek, diz yapmış pijamalarla kanapede
yastıklara sarılıp sızmışken bile şevkatle
okşayabilmektir.

Buna katlanamayanlar zaten aşık değillerdir.

Zira aşıksan, aynı havayı solumak bile zevk verir. hep
beraber olmak istersin. banyodan gelen su sesi bile
onun evde olduğunun işaretidir ve huzur verir.

Ütülediğin gömleğin ona ne kadar çok yakışacağını
düşünürsün.

Pişirdiğin yemeği ne çok seveceğini hayal edersin.

Bin tane ayakkabısı varken binbirinciye sahip olmaktan
mutlu olacak diye, istediğin gömleği satın almaktan
vazgeçersin.

Zamanla almaktan çok, birşeyler vermekten mutluluk
duyduğunu keşfedersin

Can Dündar yazmışş, bu kısmı çok hoşuma gitti beniiim.
Gerisi pek aşk dolu değildi , aşk olmayan şeyle bizim işim olmaz diye düşündüm , bu kısmı sizinle de paylaşmak istedim :D :KK68:

Bu arada kısmetse düğün tarihimiz kesinleşti 05.09.2015 ,Kına gecesi içinde 03.09.2015 düşünüyoruz..Düğün mekanı tutuldu..İstanbulda olacak kına için daha yer bakmadık, hafta içi diye bir rahatlık söz konusu :) Evi de tuttuk, bu hafta sonu nişanlım (ilk defa yazdım sanırım, hala alışamadım) taşınıyor..:)

Herkese merhaba hatunlar :)

Pazar gecesinden beri hasta yatıyorum yahu,Evde bile ayakta gezemiyordum..Yatmaktan sırtım ağrıdı..Allah kimseyi yataklara koymasın, herkese şifa versin. Uzun zamandır böyle hastalandığımı hatırlamıyorum..Bağışıklık sistemim çökmüş resmen..Ciğerlerimi üşütmüşüm , nasıl becerdiysem,3 gün rapor verdi doktor..Bugün mecbur işe geldim ama boşu boşuna çünkü iş yok :)
Geçmiş olsun canım

Bu arada kısmetse düğün tarihimiz kesinleşti 05.09.2015 ,Kına gecesi içinde 03.09.2015 düşünüyoruz..Düğün mekanı tutuldu..İstanbulda olacak kına için daha yer bakmadık, hafta içi diye bir rahatlık söz konusu :) Evi de tuttuk, bu hafta sonu nişanlım (ilk defa yazdım sanırım, hala alışamadım) taşınıyor..:)
güzel haberlerle elmişsin canım :) hayırlı olsun inş

Gecmis olsun :KK43: AMİN kuzum hastalık zor en onemlisi saglik valla bizde taka taka kendimizi hasta etcezz:KK17:

Canım ben, nişanımda çok kötü şeyler yaşadım, onun öncesinde de stresim tavan yapmıştı..Acısı çıktı çok kötü şekilde.inan olan sadece sana oluyor.Stres yapma desem pek fayda etmeyecek biliyorum, ama yaparsan da sadece boşuna üzülmüş olacaksın. :KK43:

Aaa! Ben mi yazdım bunuu :D
Bizde 5 Eylül de evleniyoruz salonu tuttuk. Kına için 3 Eylül düşünüyorum ama henüz yer bakmadık :D
Ayrıcaa "nişanlım" diye hitap etmek bana da hala bi değişik gelse dee bu ortamda kullanıyorum iştee :D

O maşallahh canım hadi hayırlı olsun ev için erken deilmi ki

EVLİLİK VE AŞK

Pırıl pırıl ütülü giysili, misler gibi parfüm kokulu,
saçları taralı, dişleri fırçalanmış adamı / kadını
sevmek kolaydır.

Aslında aşk, aynı insanı, sabahın körü uykudan
uyandırdığındaki en sinirli hali ile de kabul
edebilmek, aynı tuvaleti bir dakika arayla
kullanabilmek, diz yapmış pijamalarla kanapede
yastıklara sarılıp sızmışken bile şevkatle
okşayabilmektir.

Buna katlanamayanlar zaten aşık değillerdir.

Zira aşıksan, aynı havayı solumak bile zevk verir. hep
beraber olmak istersin. banyodan gelen su sesi bile
onun evde olduğunun işaretidir ve huzur verir.

Ütülediğin gömleğin ona ne kadar çok yakışacağını
düşünürsün.

Pişirdiğin yemeği ne çok seveceğini hayal edersin.

Bin tane ayakkabısı varken binbirinciye sahip olmaktan
mutlu olacak diye, istediğin gömleği satın almaktan
vazgeçersin.

Zamanla almaktan çok, birşeyler vermekten mutluluk
duyduğunu keşfedersin

Can Dündar yazmışş, bu kısmı çok hoşuma gitti beniiim.
Gerisi pek aşk dolu değildi , aşk olmayan şeyle bizim işim olmaz diye düşündüm , bu kısmı sizinle de paylaşmak istedim :KK70: :KK68:
:KK19:

Valla hepsi dogruuu ya ben cok asigim arkadas:KK60:

Ev cok erken deilmi tatlim

Herkese merhaba hatunlar :)

Pazar gecesinden beri hasta yatıyorum yahu,Evde bile ayakta gezemiyordum..Yatmaktan sırtım ağrıdı..Allah kimseyi yataklara koymasın, herkese şifa versin. Uzun zamandır böyle hastalandığımı hatırlamıyorum..Bağışıklık sistemim çökmüş resmen..Ciğerlerimi üşütmüşüm , nasıl becerdiysem,3 gün rapor verdi doktor..Bugün mecbur işe geldim ama boşu boşuna çünkü iş yok :)
Cok gecmis olsun kuzummmm. Kıyamam sanaaa

Canım ben, nişanımda çok kötü şeyler yaşadım, onun öncesinde de stresim tavan yapmıştı..Acısı çıktı çok kötü şekilde.inan olan sadece sana oluyor.Stres yapma desem pek fayda etmeyecek biliyorum, ama yaparsan da sadece boşuna üzülmüş olacaksın. :KK43:

Aynen kuzucum haklsn :( buarada cok hayrli ugurlu olsun tarhnz kuzum cok sevndm

Back
X