2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayyyy a101 deki cupcake li şeyleri gördünüz müüüü ? akşama kalsaa bari
Ben gördüüm bi de yatak örtüleri vardı morunu almak istiyorum ama kesin kalmaz!
Gerçi annem alırsam eve sokmicak benii. Var zaten napıcaksın başka yatak örtüsünü, çok örtüceksin ya zaten diyo :D

Şöylede bir durum var, biz farklı şehirlerde düğün yapıyoruz..Yani gerçek düğün başka bir ilde olacak..Ama istanbulda olan da düğün görünümlü kına olacak :) Burda çok para harcamak istemiyorum ama pastasız , organizasyonsuz nasıl olacak hiç bilmiyorum :)
sana yazdıgımda yarım kalmış. canım tarihiniz ve eviniz hayırlı olsun. aşkla huzurla mutlulukla oturun bir ömür inşallahh

Şöylede bir durum var, biz farklı şehirlerde düğün yapıyoruz..Yani gerçek düğün başka bir ilde olacak..Ama istanbulda olan da düğün görünümlü kına olacak :) Burda çok para harcamak istemiyorum ama pastasız , organizasyonsuz nasıl olacak hiç bilmiyorum :)
Parayı bulan o meşhur şahsa selamlar benden ! :D
Valla öyle zor kii bi de iki yerde olacakmış o daha da zorr..
Ben zaten bu kararsızlıkla sonunda kına falan yapamicam galibaa

Eklentiler

• f8b7dcfe-e625-4d60-8c33-587150bdb7c7.webp
    f8b7dcfe-e625-4d60-8c33-587150bdb7c7.webp
    73,4 KB · Görüntüleme: 43
Ben gördüüm bi de yatak örtüleri vardı morunu almak istiyorum ama kesin kalmaz!
Gerçi annem alırsam eve sokmicak benii. Var zaten napıcaksın başka yatak örtüsünü, çok örtüceksin ya zaten diyo :KK70:
Ben daha yatak örtüsü almadım kendime bi tane alıcam sadece ona karar veremedim ama :D

Kizlar benim biraz basim agriyor yatym dinlenym.uyku duzenim sasti valla aklm fkrm evlilik olduuuu uyku tutmuyor:KK14:

sizdende kopamiyorum valla kendnize cici bakin canlar ve iyiki varsnz ;):KK19:

Herkese merhaba hatunlar :)

Pazar gecesinden beri hasta yatıyorum yahu,Evde bile ayakta gezemiyordum..Yatmaktan sırtım ağrıdı..Allah kimseyi yataklara koymasın, herkese şifa versin. Uzun zamandır böyle hastalandığımı hatırlamıyorum..Bağışıklık sistemim çökmüş resmen..Ciğerlerimi üşütmüşüm , nasıl becerdiysem,3 gün rapor verdi doktor..Bugün mecbur işe geldim ama boşu boşuna çünkü iş yok :)

Merhaba canımmm :KK60::KK60:
Çok geçmiş olsuuun ;) öpüyorum seni dikkat et kendine :KK37:

EVLİLİK VE AŞK

Pırıl pırıl ütülü giysili, misler gibi parfüm kokulu,
saçları taralı, dişleri fırçalanmış adamı / kadını
sevmek kolaydır.

Aslında aşk, aynı insanı, sabahın körü uykudan
uyandırdığındaki en sinirli hali ile de kabul
edebilmek, aynı tuvaleti bir dakika arayla
kullanabilmek, diz yapmış pijamalarla kanapede
yastıklara sarılıp sızmışken bile şevkatle
okşayabilmektir.

Buna katlanamayanlar zaten aşık değillerdir.

Zira aşıksan, aynı havayı solumak bile zevk verir. hep
beraber olmak istersin. banyodan gelen su sesi bile
onun evde olduğunun işaretidir ve huzur verir.

Ütülediğin gömleğin ona ne kadar çok yakışacağını
düşünürsün.

Pişirdiğin yemeği ne çok seveceğini hayal edersin.

Bin tane ayakkabısı varken binbirinciye sahip olmaktan
mutlu olacak diye, istediğin gömleği satın almaktan
vazgeçersin.

Zamanla almaktan çok, birşeyler vermekten mutluluk
duyduğunu keşfedersin

Can Dündar yazmışş, bu kısmı çok hoşuma gitti beniiim.
Gerisi pek aşk dolu değildi , aşk olmayan şeyle bizim işim olmaz diye düşündüm , bu kısmı sizinle de paylaşmak istedim :KK70: :KK68:

Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederiz ;) Bende çok aşığımm sözlüme ve onun yanında güzel olmaktan çok doğal olmayı seviyorum o da bana hep der zaten buluştuğumzda görüştüğümüzde uzun uzun hazırlanmana gerek yok ben seni doğal halinle daha çok seviyorum der :KK68::KK68: Canımın içi o beniimmmm :KK37::KK37:Aşk'a geldim :KK49:

Bu arada kısmetse düğün tarihimiz kesinleşti 05.09.2015 ,Kına gecesi içinde 03.09.2015 düşünüyoruz..Düğün mekanı tutuldu..İstanbulda olacak kına için daha yer bakmadık, hafta içi diye bir rahatlık söz konusu :) Evi de tuttuk, bu hafta sonu nişanlım (ilk defa yazdım sanırım, hala alışamadım) taşınıyor..:)

Hayırlı uğurlu olsun canııım :) İlk misafirin olurum belkiim ;)
Bu arada günaydınlar herkesee :KK68:

Günaydın canım :) :)

Ayyyy a101 deki cupcake li şeyleri gördünüz müüüü ? akşama kalsaa bari

Ayyy görmedim ben neler gelmiiş ki bakim hemencikk, inşallah kalır yaaa :(

günaydın kızlar :)

Günaydın canıım :)

tasarimcibayan tasarimcibayan Günaydın canıım ;) ;)

Kızlar azıcık az konuşun yaa aaaaa a oku oku bitmediii :KK45:

Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederiz :KK66: Bende çok aşığımm sözlüme ve onun yanında güzel olmaktan çok doğal olmayı seviyorum o da bana hep der zaten buluştuğumzda görüştüğümüzde uzun uzun hazırlanmana gerek yok ben seni doğal halinle daha çok seviyorum der :KK68::KK68: Canımın içi o beniimmmm :KK37::KK37:Aşk'a geldim :KK49:
Rica ederiiim:)
Geldiğin "aşk" olsun canımm, hoşgeldin :D

Merhaba canımmm :KK60::KK60:
Çok geçmiş olsuuun :KK66: öpüyorum seni dikkat et kendine :KK37:

Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederiz :KK66: Bende çok aşığımm sözlüme ve onun yanında güzel olmaktan çok doğal olmayı seviyorum o da bana hep der zaten buluştuğumzda görüştüğümüzde uzun uzun hazırlanmana gerek yok ben seni doğal halinle daha çok seviyorum der :KK68::KK68: Canımın içi o beniimmmm :KK37::KK37:Aşk'a geldim :KK49:

Hayırlı uğurlu olsun canııım :) İlk misafirin olurum belkiim :KK66:

Günaydın canım :) :)

Ayyy görmedim ben neler gelmiiş ki bakim hemencikk, inşallah kalır yaaa :KK43:

Günaydın canıım :)

tasarimcibayan tasarimcibayan Günaydın canıım :KK66: :KK66:

Kızlar azıcık az konuşun yaa aaaaa a oku oku bitmediii :KK45:
Yükledim resmini canım :))

Back
X