2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benim de karnım acıktı ya sizin yüzünüzden :KK47: Mantı istiyor canım, hazır mantı yapayım bari eve gidince..

Imm o da güzel fikirmişş. Bol soslusundaaan :KK70::kk77:
Mantı sossuz haliyle 500 kalori kızlar ona göre :eek:
Herkese selam kızlar eylül geliniyim bende kısmetse :KK68:
Hoşgeldin aramıza :)

Ya bende alıyorum mesela 46 kiloydum işe girmeden önce evdekilerde hep bi 50 olsan tam olucaksın falan derdi şimdi 49 kiloyumm :) bende istiyodum almayı . Ama hiç göstermiyorum 49 :KK70: Bir de bende masabaşı çalıştığım için direk göbeğe gidiyo onun içinde haftasonları vaktm oldukça yürüyüş yapıyorum ya da minibüsten bir kaç durak önce inip eve yürüyorum :KK66:

Çok güzell hayırlısı olsun inşallah :KK66:
Boyun kaç seninn :KK57:

Teşekkür ederiz :KK42:
Aynenn sanayinin ortasında market bile yok. Ama çekmecemde ciciler var :KK70: Akşamı da atlatırsak tamamdıır
Dokunmak yok o cicilere :KK20:
N Nyks01 sayesinde şuan ciddi ciddi künefe aşeriyorum :KK70:
Bide içli köfte istedi canım yaaa :KK43:
Sen varya tam dayaklıksın :KK20: Sevdiceğine şikayet etmek lazım seni :KK20: Vursun popona :p
Benim fazlam yokk yiyebilirim :) :)
Götürrrr :cry:

Etti bi günlük yemek :)
Haha bi tabak mantıyı alcan getircen işe sabah kahvaltı, öğlen yemeği sonrasıdna da akşam yemeği diye 3e bölcen anca! Ama benim nişanlı Kayseri li ve hergün mantı yese bıkmaz biz napıcaz o zaman? :D Ben de ne güzel hazır mantıya yapar yapar yeriz diye sevinmiştim :D
Sen varya tam dayaklıksın :KK20: Sevdiceğine şikayet etmek lazım seni :KK20: Vursun popona :p
Hahah vursun vursun belki küçülür biraz :D
Ama yemek yemek bir ihtiyaç değil zevk benim için, ne yapayııım :(

Haha bi tabak mantıyı alcan getircen işe sabah kahvaltı, öğlen yemeği sonrasıdna da akşam yemeği diye 3e bölcen anca! Ama benim nişanlı Kayseri li ve hergün mantı yese bıkmaz biz napıcaz o zaman? :KK70: Ben de ne güzel hazır mantıya yapar yapar yeriz diye sevinmiştim :KK70:

Hahah vursun vursun belki küçülür biraz :KK70:
Ama yemek yemek bir ihtiyaç değil zevk benim için, ne yapayııım :KK43:
Benim içindeee o yüzden zorlanıyorum bu kadar :KK14: Allahımmmm çok güzel bir şey ama yaa :p

Ya bende alıyorum mesela 46 kiloydum işe girmeden önce evdekilerde hep bi 50 olsan tam olucaksın falan derdi şimdi 49 kiloyumm :) bende istiyodum almayı . Ama hiç göstermiyorum 49 :KK70: Bir de bende masabaşı çalıştığım için direk göbeğe gidiyo onun içinde haftasonları vaktm oldukça yürüyüş yapıyorum ya da minibüsten bir kaç durak önce inip eve yürüyorum :KK66:

Çok güzell hayırlısı olsun inşallah :KK66:
Ben de hep bir 50 olsam diyordum. Zorla 48e çıkıp orda kalmıştım yıllardır.. Yeni 50 oldum ama minik bir göbek çıktı, spora başladım.

Mantı sossuz haliyle 500 kalori kızlar ona göre :eek:

Hoşgeldin aramıza :)

Boyun kaç seninn :KK57:
Canım ben zayıfım zaten kalori önemli değil, önemli olan göbek çıkmasın :)

Bi de yiyiyorum yiyiyorum kilo almıyorum de de bayılalım şuracıkta :KK70:

Heh aynen o beniim :) 50 kilo oldum yeterli yesemde almam daha :KK70:
bende öyleydim :D bir kilo alınca sevinçten havaya uçuyordum :D ki yaş ilerledikçe birde hareketlerin azaldıkça kilo alıyorsun :D ben kilo almak için çok yerdim hiçte almazdım şimdi o alışkanlık devam ettiği için şuan 54 kilo oldum ve bir sene içinde aldım nasıl aldım bilmiyorum :D

Back
X