- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mekan bulsam gerisini hallederim ya süslemedir falan sorun olmaz ama mekan da yok beğenmediğim öggghh dediğim küçük salonlar 2bin diyoBende düğün görünümlü kına için bakıyorum ama Benim beğendiğim yerler kişi başı fiyat veriyor..Ee iki düğünde yemekli olursa altından kalkılmaz.Bana sadece mekan ve organizasyon lazım aslında
Ayıp amaEve gelir gelmez 2 küçük pizza ısıttım güplettim. Akşama da mantıyı güpletcem.![]()
Benim pierre cardin güpür modeller var çok hoşuma gidiyo onlarrHoşbulduk merhaba :)
Gidip denedim ama istediğim gibi değildi kafamda başka bir model var.. Ama dediğin gibi erken daha ben sırf meraktan denedim zaten![]()
Eve gelir gelmez 2 küçük pizza ısıttım güplettim. Akşama da mantıyı güpletcem.![]()
Ye kızzz ben yiyemiyorum sen yeeeEve gelir gelmez 2 küçük pizza ısıttım güplettim. Akşama da mantıyı güpletcem.![]()
Allahtan mantı yı sevmem öyle pek olsada olur olmasdabenim eve gitmem 7-8 i buluyor bende mantı yicem içli köfte yiyebilirdim ama o saate yapamamkızlar söyleyince canım çekti yahu
![]()
Versin yaaa neden vermicekmiiiiişKız allah iyiliğini vermesin![]()
Versin tabi canım o şakası işin :))Versin yaaa neden vermicekmiiiiiş![]()
Aa aşkolsun senin yerine de bir tabak yicem üzülme senAyıp ama![]()
Ya ben içli köfte bir kere yedim dışarıda, beğenmedim. Belki de o kötü yapılmıştı bilemiyorum.benim eve gitmem 7-8 i buluyor bende mantı yicem içli köfte yiyebilirdim ama o saate yapamamkızlar söyleyince canım çekti yahu
![]()
Senin yerine de yerim kardeşYe kızzz ben yiyemiyorum sen yeee![]()
Canım hoşgeldin bu arada :)Herkes de aynı dert iki sene öncesine kadar yolda kız ne kadar zayıf diye gösteriyorlardı şimdi kilo vermeye çalışıyorum daha doğrusu göbek gitsin diye![]()
Allahtan mantı yı sevmem öyle pek olsada olur olmasdaama içli köfte öyle değilll
![]()
Benim pierre cardin güpür modeller var çok hoşuma gidiyo onlarr
Aa aşkolsun senin yerine de bir tabak yicem üzülme sen
Ya ben içli köfte bir kere yedim dışarıda, beğenmedim. Belki de o kötü yapılmıştı bilemiyorum.
Senin yerine de yerim kardeş
Canım hoşgeldin bu arada :)
Ben onları çok seviyorum, form bisküvileri de seviyorum :)Kızlar bu form pirinç patlakları var ya onlar da süper he. Tok tutuyo bi de kalorisi çok düşük![]()
form bisküvi diyorum ceviz diyorum yoğurt diyorum canınız çekmiyo hep böyle pis pis şeyleri çeksin zatenbenim eve gitmem 7-8 i buluyor bende mantı yicem içli köfte yiyebilirdim ama o saate yapamamkızlar söyleyince canım çekti yahu
![]()
Ye canım ye yarasın :))Aa aşkolsun senin yerine de bir tabak yicem üzülme sen
Ya ben içli köfte bir kere yedim dışarıda, beğenmedim. Belki de o kötü yapılmıştı bilemiyorum.
Senin yerine de yerim kardeş
Canım hoşgeldin bu arada :)
Birkaç ay sonra ben dobiş bişi oluyormuşum böyle böyle, siz de süzülürsünüz karşımdaform bisküvi diyorum ceviz diyorum yoğurt diyorum canınız çekmiyo hep böyle pis pis şeyleri çeksin zaten
Ye canım ye yarasın :))
Çok çekici değiller ondanform bisküvi diyorum ceviz diyorum yoğurt diyorum canınız çekmiyo hep böyle pis pis şeyleri çeksin zaten
Yok kız olmazsın bize su bile yarıyoBirkaç ay sonra ben dobiş bişi oluyormuşum böyle böyle, siz de süzülürsünüz karşımda![]()
Gayet çekiciler hem çikolata kaplııÇok çekici değiller ondan![]()
form bisküvi diyorum ceviz diyorum yoğurt diyorum canınız çekmiyo hep böyle pis pis şeyleri çeksin zaten