2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende düğün görünümlü kına için bakıyorum ama Benim beğendiğim yerler kişi başı fiyat veriyor..Ee iki düğünde yemekli olursa altından kalkılmaz.Bana sadece mekan ve organizasyon lazım aslında
Ben mekan bulsam gerisini hallederim ya süslemedir falan sorun olmaz ama mekan da yok beğenmediğim öggghh dediğim küçük salonlar 2bin diyo :KK12: Ayy biz yemekli falan düşünemedik valla deli gibi fiyatlar çıktı:KK69:

Herkes de aynı dert iki sene öncesine kadar yolda kız ne kadar zayıf diye gösteriyorlardı şimdi kilo vermeye çalışıyorum daha doğrusu göbek gitsin diye o_O

Kızlar bu form pirinç patlakları var ya onlar da süper he. Tok tutuyo bi de kalorisi çok düşük Hoppa

Aa aşkolsun senin yerine de bir tabak yicem üzülme sen :KK70:

benim eve gitmem 7-8 i buluyor bende mantı yicem içli köfte yiyebilirdim ama o saate yapamam :KK70: kızlar söyleyince canım çekti yahu :KK70:
Ya ben içli köfte bir kere yedim dışarıda, beğenmedim. Belki de o kötü yapılmıştı bilemiyorum.

Ye kızzz ben yiyemiyorum sen yeee :KK70:
Senin yerine de yerim kardeş :P

Herkes de aynı dert iki sene öncesine kadar yolda kız ne kadar zayıf diye gösteriyorlardı şimdi kilo vermeye çalışıyorum daha doğrusu göbek gitsin diye o_O
Canım hoşgeldin bu arada :)

Benim pierre cardin güpür modeller var çok hoşuma gidiyo onlarr

Benimde güpür lü dantelli olacak inşallah :KK28:

Ya ben içli köfte bir kere yedim dışarıda, beğenmedim. Belki de o kötü yapılmıştı bilemiyorum.

Senin yerine de yerim kardeş :p

Hoşbuldukk :)

benim eve gitmem 7-8 i buluyor bende mantı yicem içli köfte yiyebilirdim ama o saate yapamam :KK70: kızlar söyleyince canım çekti yahu :KK70:
form bisküvi diyorum ceviz diyorum yoğurt diyorum canınız çekmiyo hep böyle pis pis şeyleri çeksin zaten :KK48:

Senin yerine de yerim kardeş :p

Ye canım ye yarasın :))

Back
X