- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
altanslarini gordum kuzum cok guzeller . Hadi hayirli oLsun. Rabbim tamamina erdirsin insaAllahOldu canim imzama bakmiyo musun hiiic
Alyans topigine de alyanlarimiziz fotosunu koydum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
altanslarini gordum kuzum cok guzeller . Hadi hayirli oLsun. Rabbim tamamina erdirsin insaAllahOldu canim imzama bakmiyo musun hiiic
Alyans topigine de alyanlarimiziz fotosunu koydum![]()
imza cıkmıyoki canim hani goremiyom![]()
ikincide ben olum bari günaydın :)Günaydın hatunlar, bugün tükkanı ben açtım![]()
canım bu setlerden var bende pike seti annem yatak örtüsü de alıcaz illa diyo bugün de çarşıya bakıcam orda daha sade bişey bulamazsam bunu alcam artıkHayırlısı olsun hoş geldin aramıza :) İlle de süslü olacaksa bu tarz bir şeyler de olabilir mi ki ? Daha sade geldi bana
https://www.markafoni.com/walls-abiye-fransiz-dantelli-cift-kisilik-luks-pike-takimi/urun/9963436/
https://www.markafoni.com/best-of-n...kisilik-gipurlu-nevresim-takimi/urun/9952356/
Kız nerden esti, hormonlar mı devreye girdi acep? Bir de şimdi düğün falan bitti ya yeni evli heyecanı, yeni telaşe isteği de olabilir bak. Bende de nişandan sonra bi duygu yoğunlukları olmuştu![]()
hoşbulduk canımHoşgeldin canım, ben bu örtüleri hiç beğenemiyorum. Bunun yerine Fransız dantelli bir set alacağım. Çok kibar ve şık oluyorlar ama fiyatları uçuk oluyor.
canım bu setlerden var bende pike seti annem yatak örtüsü de alıcaz illa diyo bugün de çarşıya bakıcam orda daha sade bişey bulamazsam bunu alcam artık![]()
aramıza hoş geldin öncelikle canım. Hayırlısı olsun hakkında. Yatak örtüsüne gelince açıkcası ben beğenmedim gösterdiğin modeli. Ben butarz şeyleri sevmediğim içinde olabilir tabi. Karaca nın ve cemil ipekçinin yatak örtüeleri daha şık duruyor bence.canım bu setlerden var bende pike seti annem yatak örtüsü de alıcaz illa diyo bugün de çarşıya bakıcam orda daha sade bişey bulamazsam bunu alcam artık![]()
teşekkür ederim canım bende istemiyorum aslında ama alcam artık emir büyük yerdenŞık duruyo canım. Fiyatı konusunda bilgim yok çünkü ben almadım almayıda düşünmüyorum:) hoşgeldin bu arada:)
gunaydin canimmmmGünaydın hatunlar, bugün tükkanı ben açtım![]()
ikincide ben olum bari günaydın :)
aramıza hoş geldin öncelikle canım. Hayırlısı olsun hakkında. Yatak örtüsüne gelince açıkcası ben beğenmedim gösterdiğin modeli. Ben butarz şeyleri sevmediğim içinde olabilir tabi. Karaca nın ve cemil ipekçinin yatak örtüeleri daha şık duruyor bence.
bunlara bakabilrisin mesela fiyatlarıda diğerinden çok uçuk değil. Ki araştırarak daha uygunu bulunabilir benceteşekkür ederim canım bende istemiyorum aslında ama alcam artık emir büyük yerdenhoşbulduk
canım ben ekru yu seviyorum yada pudra. ekru tercihim ama çünkü her mobilyaya uyarKrem kahve bi yatak oafasina ne renk olur ki sizce kzuum
canım bunlar daha pahalıymış 450 tl diyo benim bulduğum 300 tl di bugün çarşıya bakıcam daha uygununu bulursam alcambunlara bakabilrisin mesela fiyatlarıda diğerinden çok uçuk değil. Ki araştırarak daha uygunu bulunabilir bence
http://www.dilekhome.com.tr/Cemil-Ipekci-Pare-El-Isi-Cift-Kisilik-Yatak-Ortusu__UD8672
http://www.dilekhome.com.tr/Cemil-Ipekci-Beste-El-Isi-Cift-Kisilik-Yatak-Ortusu__UD8657
canım bunlar daha pahalıymış 450 tl diyo benim bulduğum 300 tl di bugün çarşıya bakıcam daha uygununu bulursam alcam
teşekkür ederim fikir için bu arada![]()
teşekkür ederim canım hoşbuldukaramıza hoş geldin öncelikle canım. Hayırlısı olsun hakkında. Yatak örtüsüne gelince açıkcası ben beğenmedim gösterdiğin modeli. Ben butarz şeyleri sevmediğim içinde olabilir tabi. Karaca nın ve cemil ipekçinin yatak örtüeleri daha şık duruyor bence.
ikincide ben olum bari günaydın :)
evet canım ama ben bunları sana site araştırmadan gönderidm. araştırırısak eminim daha uyguna bulunabilri. Arkadaşım markafoniden almıştı cemil ipekçi kampanyasından çok uygundu. Acelen yoksa kampanyaları takip et.canım bunlar daha pahalıymış 450 tl diyo benim bulduğum 300 tl di bugün çarşıya bakıcam daha uygununu bulursam alcam
teşekkür ederim fikir için bu arada![]()
ozaman internettekini alırım madem örtmicem bari uygun bişey olsun dimi amaBen carisda sordum 450 demisti